Ако е само заради печалбата - захвани се със зеленчуци, въобще не се майтапя като ти казвам, че от там се изкарват добри пари! Не производство, а прекупвачество. Ех, да не си бях губил времето с учене...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови Придобивки
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
kapitan написаАко е само заради печалбата - захвани се със зеленчуци, въобще не се майтапя като ти казвам, че от там се изкарват добри пари! Не производство, а прекупвачество. Ех, да не си бях губил времето с учене.... Интересувам се главно от находки от ВСВ . Ама все пак каква ще е тръпката , ако не го купя и после да го продам на по-висока цена
.
Иначе прати ми едно ЛС , да ме светнеш за тая търговия с зеленчуци
Comment
-
Baga-Tur написаСега се сетих , че като малък колекционирах марки и сега като ги извадих и разгледах сайтовете видях , че имам достаа редки марки който се продават по 10-15 лв бройката
http://home1.stofanet.dk/east-weststamps/flow1.htmlТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Скоро не съм се хвалил - миналия четвъртък се сдобих с офицерски орден "Короната на Румъния", сребро, с червен емайл, обкантен с бял емайл, по форма е като нашия кръст за храброст, но между рамената няма мечове, а коронки. От едната страна в кръгчето е вензела на Карол I, наоколо с датата 14 март 1881 - Румъния става кралство, а от другата - годините 1866,1877 и 1881 и в средата датата 10 май. Някой знае ли за какво се е давал този орден? Моят е цивилен вариант, военният е с коронки и мечове.
Снощи пък, след две години дирене, си окомплектовах Шаспо-то - оригиналният иглен вариант, пушката на Опълчението. Та и това в крайна сметка можело да се събере от части. Дори ми останаха за второ. Още не съм го снимал, но тия дни ще взема от един приятел цифрово фото и ще го пусна заедно с ловната двуцевка Лефоше, за която бях писал.
Comment
-
Гост
Mauser написаСнощи пък, след две години дирене, си окомплектовах Шаспо-то - оригиналният иглен вариант, пушката на Опълчението.
Parabellum написаАди честито! Това със Шаспото ми хареса-чакам фото.
Comment
-
вижте какво ми донесоха едни приятели от япония.купили някво старо острие,което за нищо не става,взели някъв евтин зип - комплектовали го криво-ляво и айде...аз разбира се,веднага се усъмних дали е автентично :stupid: и го байцвах леко от едната страна.излезе шарка - истинско е.обаче явно още при направата му шибека го е преебал и са го ползвали за някво яйто.мисля да го ползвам за материял,ще излезат няколко ножа. :1087:
Comment
-
Гост
-
това нещо е компилация.острието(което всъщност е катана - та) е старо.най-вероятно 18 век,ако съдя по линията на закалка.цуба и тзука(дружката) са нови - няква шир потреба,въпреки,че под шнуровете си има кожа от скат.саята(канията) също е нова и е няква неудачна преправка. а бе става само за материял :tdown .иначе острието е наточено(горе-долу),баланса е добър.хабачито не знам дали е старо или ново.то е от мед и е позлатено и покрито с някъв лак,ама другарите като са го комплектовали "чудото" да поодрали лака и на места позлатката е паднала.
Comment
-
Гост
Щом е старо - заслужава ли си да го разваляш за два-три ножа, които можеш да си направиш и сам?
Comment
Comment