Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нови Придобивки

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ако е само заради печалбата - захвани се със зеленчуци, въобще не се майтапя като ти казвам, че от там се изкарват добри пари! Не производство, а прекупвачество. Ех, да не си бях губил времето с учене...
    На нож!

Comment

kapitan написа
      Ако е само заради печалбата - захвани се със зеленчуци, въобще не се майтапя като ти казвам, че от там се изкарват добри пари! Не производство, а прекупвачество. Ех, да не си бях губил времето с учене...
      Е ясно е , че не е само заради печалбата щом влизам в тоя форум . Интересувам се главно от находки от ВСВ . Ама все пак каква ще е тръпката , ако не го купя и после да го продам на по-висока цена .
      Иначе прати ми едно ЛС , да ме светнеш за тая търговия с зеленчуци

Comment

Ех, ако бях светнат лично аз, мислиш ли, че щях да имам работна седмица

А иначе, зад а не сме съвсем извън темата - може да пишем и за пропуснати придобивки... Като например още една пилотска фуражка от войната - разбрах твърде късно! Е, случва се...
        На нож!

Comment

Сега се сетих , че като малък колекционирах марки и сега като ги извадих и разгледах сайтовете видях , че имам достаа редки марки който се продават по 10-15 лв бройката
          Last edited by Parabellum; 13-06-2005, 03:23. Причина: Снимката не излизаше и затова оставих линка

Comment

Baga-Tur написа
            Сега се сетих , че като малък колекционирах марки и сега като ги извадих и разгледах сайтовете видях , че имам достаа редки марки който се продават по 10-15 лв бройката
            http://home1.stofanet.dk/east-weststamps/flow1.html
            Царски марки имаш ли от преди 9 септември?
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Скоро не съм се хвалил - миналия четвъртък се сдобих с офицерски орден "Короната на Румъния", сребро, с червен емайл, обкантен с бял емайл, по форма е като нашия кръст за храброст, но между рамената няма мечове, а коронки. От едната страна в кръгчето е вензела на Карол I, наоколо с датата 14 март 1881 - Румъния става кралство, а от другата - годините 1866,1877 и 1881 и в средата датата 10 май. Някой знае ли за какво се е давал този орден? Моят е цивилен вариант, военният е с коронки и мечове.
              Снощи пък, след две години дирене, си окомплектовах Шаспо-то - оригиналният иглен вариант, пушката на Опълчението. Та и това в крайна сметка можело да се събере от части. Дори ми останаха за второ. Още не съм го снимал, но тия дни ще взема от един приятел цифрово фото и ще го пусна заедно с ловната двуцевка Лефоше, за която бях писал.

Comment

Ади честито! Това със Шаспото ми хареса-чакам фото. Излишните чаркове ги запази за мен, знаеш, че аз имам какво да ти предложа насреща за тях
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum написа
                  Царски марки имаш ли от преди 9 септември?

Царски май нямам, ама имам едни по-ранни "Царство България".

Comment

Интересно.А снимки можеш ли да пуснеш?

Comment

Mauser написа
                      Снощи пък, след две години дирене, си окомплектовах Шаспо-то - оригиналният иглен вариант, пушката на Опълчението.

Parabellum написа
                      Ади честито! Това със Шаспото ми хареса-чакам фото.
                      Хайде, де.... Показвай го това Шаспо, че ми се изчака чакането...

Comment

вижте какво ми донесоха едни приятели от япония.купили някво старо острие,което за нищо не става,взели някъв евтин зип - комплектовали го криво-ляво и айде...аз разбира се,веднага се усъмних дали е автентично :stupid: и го байцвах леко от едната страна.излезе шарка - истинско е.обаче явно още при направата му шибека го е преебал и са го ползвали за някво яйто.мисля да го ползвам за материял,ще излезат няколко ножа. :1087:
                        Attached Files

Comment

Това нещо старо ли е или ново? На колко годинки е?

Comment

това нещо е компилация.острието(което всъщност е катана - та) е старо.най-вероятно 18 век,ако съдя по линията на закалка.цуба и тзука(дружката) са нови - няква шир потреба,въпреки,че под шнуровете си има кожа от скат.саята(канията) също е нова и е няква неудачна преправка. а бе става само за материял :tdown .иначе острието е наточено(горе-долу),баланса е добър.хабачито не знам дали е старо или ново.то е от мед и е позлатено и покрито с някъв лак,ама другарите като са го комплектовали "чудото" да поодрали лака и на места позлатката е паднала.

Comment

Щом е старо - заслужава ли си да го разваляш за два-три ножа, които можеш да си направиш и сам?

Comment

ами какво да го правя друго :sm186: то за нищо не става.м/у другото новите саби са по-добри от старите.пък и сам мога да си направя токова нещо,ще използвам само кожата от скат,щото не се намира лесно.

Comment

Working...
                                X