Браво, това не успях да го видя на живо, но определено се гордея с теб за пореден път!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови Придобивки
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Mauser написаБраво, това не успях да го видя на живо, но определено се гордея с теб за пореден път!То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
piko1 написамомчета скоро ми намериха снаиперска винтовк драгунов
за 100 лв от един приятел но не знам дали си струва да го взема
как мислите вие струва ли си
Ние не сме корифеи по съвременното оръжие.Даже и незнаем как изглежда то.
Един съвет от мен-изобщо не се занимавай с такива неща, с такова оръжие в ръце се лежи в затвора-това е моят съвет.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Гост
piko1 написамомчета скоро ми намериха снаиперска винтовк драгунов
за 100 лв от един приятел но не знам дали си струва да го взема
как мислите вие струва ли си
Поне толкова струва /приблизително/ ловния вариант по магазините....
Comment
-
Гост
дядоБлаго написанасам народе,които разбира тук се спира :mike:
Страшен си! С тази дамаска ми взе акъла....
Comment
-
Някой знае ли нещо за манерките?
:nworthy: Открих една манерка и ще опитам по-долу да и поместя лика. За съжаление е в доста окаяно състояние. Желязна е и за съжаление след като я подложих на електролиза за почистване на ръждата :aaa: :1087: се появиха някои дупчици. Иначе явно е немска. На единия ръб има марка със щампован надпис, който разчетох така Kollmeyer & Harjes и под него има 1915 година. Та някой знае ли нещо за този производител? С какво е била облицована отвън, ако е била облицована. С каква капачка се е затваряла, защото тази капачка нямаше. Беше затикната с дървена тапа. И ще бъда много благодарен, ако споделите някакви идеи за реставрирането и за запълване на дупките, както и за информация за такова въоръжение. :fire:Не се гаси туй що не гасне!
Comment
-
Гост
brandmajor написа:nworthy: Открих една манерка и ще опитам по-долу да и поместя лика. За съжаление е в доста окаяно състояние. Желязна е и за съжаление след като я подложих на електролиза за почистване на ръждата :aaa: :1087: се появиха някои дупчици. Иначе явно е немска. На единия ръб има марка със щампован надпис, който разчетох така Kollmeyer & Harjes и под него има 1915 година. Та някой знае ли нещо за този производител? С какво е била облицована отвън, ако е била облицована. С каква капачка се е затваряла, защото тази капачка нямаше. Беше затикната с дървена тапа. И ще бъда много благодарен, ако споделите някакви идеи за реставрирането и за запълване на дупките, както и за информация за такова въоръжение. :fire:
Аз се спрях само на това:
Comment
-
Гост
дядоБлаго написачак пък толкоз по-интересен е начина по който я правих,но това си е отделна бъзикня
Comment
Comment