brandmajor написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови Придобивки
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
-
Parabellum, не бъркай ножницата за нож за Снайдер с тази на мартинковия нож! Както казах, ножа за Мартини е с кожена кания, дори и да влезе в металната за Снайдер (това не съм го пробвал). Ще се опитам да пусна снимка на кания за Мартини, макар че моята е в лошо състояние, а освен това, Brandmajor, ако не се лъжа, ми се намира излишен горен накрайник за такава (той е труден за изработване). Можем да направим размяна за някой друг чарк.
Comment
-
Parabellum написаАбе и аз все си мислех, че Ножът на Мартинката е с кожена кания, ама пусто като остарявам започвам да бъркам работите.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
унтерофицерски манлихеров нож
да най-накрая си докопах един но в окаяно састояние та доколкото се вижда май е Австрииски(двуглаво орле) друго не се вижда имам вапроси кам Парабелум и Маузер- как да сменя дръжките?некви идеи за лопус?
И също оригинална ли е канията?
Между другото канията за снайдерс която аз имам е дървена с метален връх и накрайник които са си с печатчето S.
тази манерка се датира обикновенно като "след ВСВ" ама сигурно ли е ? И как да си обиасним релефно изпъкналият напис на карабинката "ХР. Г....ка?" не разчитам добре текста е частично унищожен но най-ми напомя на ХР. ... НИКА(победител на гръцки) надпис на обредните хлябове за Великден !!!???някакви идеи?ТБТ
Comment
-
:tup:Parabellum написаНожницата или понаучномо казано-канията е метална у нас се търкаляше преди известно време такава, но без ножа.Ако все още се търкаля ще ти я дам. Лопус-това е кожената апликация, в която щикът с канията влиза в нея и чрез нея се закача на колана.Погледни снимката на ножът за К98к-той е с канията , а онава коженото е лопуса-по-нагледно не бих могъл да ти го обясня !Не се гаси туй що не гасне!
Comment
-
Гост
-
Гост
Comment
Comment