Нови Придобивки

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • гаден пухчо
    редовен
    • Apr 2005
    • 101

О.К.
    Но мизвънни през деня,защото имам и резервен вариант.
    Като гледам снимките на нароченото за разфасоване острие,май прекалено много драматизираш нещата.През 1986г. купих нещо подобно(последната ми ергенска прищявка),ръцете ми трепереха докато се прибера в къщи.После-голямо разочарование-цялата катана е била хвърляна в огъня(за да не попадне в плен у US)И какво-8 год.по-късно стана притежание на митничарчеза доста сносна сума въпреки минусите,които не му спестих.
    Пази ме,Боже,от приятели,от враговете сам ще се пазя!
    http://ivan-rendakov.blogspot.com/

Comment

• дядоБлаго
      редовен
      • May 2005
      • 75

ще видим?

Comment

• Baga-Tur
        редовен
        • May 2005
        • 184

red777 написа
        За такива ли става въпрос?
        Tочно като тази дясната която си показал имам такива няколко. Колко струват тези?

Comment

• Parabellum
          ветеран
          • Mar 2003
          • 5567

red777 написа
          За такива ли става въпрос?
          Именно за такива става въпрос. Продаваш ли ги?
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

• red777
            редовен
            • May 2005
            • 72

Parabellum написа
            Именно за такива става въпрос. Продаваш ли ги?
            Засега не, те са ми само две,
            но като гледам бага-тура има желание да продава.

Comment

• Parabellum
              ветеран
              • Mar 2003
              • 5567

Тогава да си каже цената!Багатуре по колко ги даваш?
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

• Baga-Tur
                редовен
                • May 2005
                • 184

Parabellum написа
                Тогава да си каже цената!Багатуре по колко ги даваш?
                Да , имам желание да продавам, ама незнам как вървят цените . Иначе за тебе с отстъпка

Comment

• Mauser
                  редовен
                  • Oct 2004
                  • 198

valo написа
                  Хайде, де.... Показвай го това Шаспо, че ми се изчака чакането...
                  Щракнах го шаспото и съвсем скоро ще го покажа, сега го реставрирам и дори щракнах един от моментите на клепане по приклада, а засега ще пусна две снимки на ловното Лефоше. Ако някой е срещал някъде нещо подобно, нека пише, защото освен че е правено в Лиеж, Белгия, видно от клеймата, друга информация не успях да намеря. А не знаех, че Парабела го вълнуват царски марки, имам доста добра колекция и доста неща за размяна. Имам дори марки от Източна Румелия - с надпис на турски, български и френски, от 10 и 20 пари. Те обаче са ми само по една.
                  Attached Files

Comment

• Parabellum
                    ветеран
                    • Mar 2003
                    • 5567

Baga-Tur написа
                    Да , имам желание да продавам, ама незнам как вървят цените . Иначе за тебе с отстъпка
                    Пиши едно ЛС да се разберем!

Mauser написа
                    Щракнах го шаспото и съвсем скоро ще го покажа, сега го реставрирам и дори щракнах един от моментите на клепане по приклада, а засега ще пусна две снимки на ловното Лефоше. Ако някой е срещал някъде нещо подобно, нека пише, защото освен че е правено в Лиеж, Белгия, видно от клеймата, друга информация не успях да намеря. А не знаех, че Парабела го вълнуват царски марки, имам доста добра колекция и доста неща за размяна. Имам дори марки от Източна Румелия - с надпис на турски, български и френски, от 10 и 20 пари. Те обаче са ми само по една.
                    Бря-Белгийката ти не е лоша! А честито! колкото до марките и аз незнаех че ме вълнуват.Снощи реших ей така да започна да събирам царски марки-шантава работа :sm186: :lol:
                    Last edited by Parabellum; 18-06-2005, 02:13. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

• TVV
                      Боил
                      • Jul 2004
                      • 1227

Едно време, много отдавна бях филателист и събирах марки с тематика съвсема различна от военна, но и тогава, както и сега, мисля че Българският Съюз на Филателистите издава каталог на българските пощенски марки, в който има цени на всички марки някога издавани в България в зависимост от редкостта им. Тези цени са обикновено малко по-високи от пазарните, и ако отидете в Съюза на Филателистите в София, който мисля че е отворен всяка събота или неделя (сега точния адрес не го знам, знам само как да го намеря) или в някой антиквариат, там ще ви кажат че цената на еди коя си серия е еди колко си процента от каталога за 2005-а (ако е излязъл). Ако някой иска сериозно да се занимава със събиране на амрки, или пък с търговията им, определено му препоръчвам да посети Съюза на Филателистите в центъра на София, като намеря адреса ще го пусна тук. Там има голям избор на марки, филателни материали (класьори, пинсети и т.н.т.), каталози и човек добива представа за пазарните цени. Нещо като сбирките на оръжейните колекционери е.

Comment

• Политкомиссар
                        ветеран
                        • Jul 2003
                        • 439

Mauser написа
                        Щракнах го шаспото и съвсем скоро ще го покажа, сега го реставрирам и дори щракнах един от моментите на клепане по приклада, а засега ще пусна две снимки на ловното Лефоше. Ако някой е срещал някъде нещо подобно, нека пише, защото освен че е правено в Лиеж, Белгия, видно от клеймата, друга информация не успях да намеря.
                        Аз съм виждал такава пушка.И дотук с мойта информация :wall:Лефоше

Comment

• kapitan
                          дзвер
                          • Feb 2004
                          • 800

От мене една новопридобита дреболия - скоростомер от някакъв италиански самолет. Разбира се - има и друга възможност. Предполагам, че самолетите, строени в България, са били снабдени с готови вносни уреди. Така че или е от италиански самолет, или от нашенски - но със сигурност самият той е италианско производство.
                          Attached Files
                          На нож!

Comment

• Parabellum
                            ветеран
                            • Mar 2003
                            • 5567

Ще ми го дадеш ли?Много интересна джаджа-на теб и без това не ти трябва.
                            Нали ме знаеш, че съм по аеропланите

Comment

• Mauser
                              редовен
                              • Oct 2004
                              • 198

Ето снимки на румънското орденче и на шаспото, дето ги докопах в последно време, в темата за реставрация ще пусна и снимки от процеса на пудрене.
                              Attached Files

Comment

• Baga-Tur
                                редовен
                                • May 2005
                                • 184

Mauser написа
                                Ето снимки на румънското орденче и на шаспото, дето ги докопах в последно време, в темата за реставрация ще пусна и снимки от процеса на пудрене.
                                Хмм интересно , колко струва тая пушка ?

Comment

Working...