Хубаво е човек да има стрелбище в двора си!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е оптималният калибър за лично късо нарезно оръжие...
Collapse
X
-
DDD написа Виж мнениеХубаво е човек да има стрелбище в двора си!Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Гост
-
Честита Нова Година!
AK103 написа Виж мнение... носенето на оръжие
AK103 написа Виж мнение.. При револверите бих заложил на 3" цев в .38Special+P ... При пистолетите много ми се иска да започна с 9Х18 Мак,...
Колт 1911 го показвам само за сравнение, тъй като теглото и габаритите му го правят непрактичен за скрито носене.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Гост
-
Гост
-
AK103 написа Виж мнениеNick, има много малки, средни и големи револвери и пистолети в калибър .22LR.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
Comment
-
Гост
-
Fil написа Виж мнениеДоста противоречиви мнения слушам и чета напоследък.Темата е за оптималният калибър - ефективност, брой патрони, калибър...
А именно 9x19 , 45ACP... сравнително новите калибри 357SIG, 40S&W, 10AUTO...Петият корен...
Comment
-
AK103 написа Виж мнениеИ?... Зададох ти конкретен въпрос. Смяташ ли това " И? " за смислен отговор? Или отговори подобаващо или редактирай неадекватните си мнения. Ветеранският ти статус не е гаранция за компетентност.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
Comment
-
Гост
-
Разни хора-разни идеали.
Всеки ,който се интересува от оръжие и притежава такова, има собствено-изградено мнение относно кой боеприпас съчетан със съответния пистолет/револвер е най-добър за него и това по никакъв начин не може да промени изграденото му мнение.
Така че не виждам за какво спорите.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Да сме по-конкретни - ако трябва да избирам КНО за дома - Берета 92 (9х19). Не защото съм стрелял с всеки пистолет на земята, а защото съм свикнал с този, достатъчно мощен е, удобен, но не е компактен и лек за носене. На Глок не съм най-големия фен (Валтер vs Glock = Левски vs ЦСКА).
За носене - револвер в .38, няколко модела са ми на сърце. За пистолет - П99 Компакт на Валтер.
Comment
-
Parabellum написа Виж мнение..Така че не виждам за какво спорите.Last edited by Nick; 04-01-2012, 03:19.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
Comment
Comment