Ник, стрелял ли си с това преносимо оръдие? И ако си, как го понесе здравната ти осигуровка (фиксирам наместването обратно на раменната ти става).
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е оптималният калибър за лично късо нарезно оръжие...
Collapse
X
-
Nick написа Виж мнениеКолт получи от Морската Пехота поръчка за 12,000 пистолета М1911: http://www.foxnews.com/us/2012/07/28...Colt_.45_M1911
Ретроградни морски пехотинци, връщат се обратно към 101-годишна конструкция
Между другото това не е новина; Пистолета се води М45; От 2000-ната година е произвежан за американските спецчасти от MEUSOC, след това известно време е бил доставян за армията от Kimber, имало е поръчки и към Springfield и сега Колт е взел голямата поръчка.Last edited by DDD; 27-09-2012, 23:31.
Comment
-
Dinain написа Виж мнение... модерен пистолет с повече патрони би бил по-подходящ. Но - традиция.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Лично мнение, но в тази компания голямото ЧЗ нещо ми изглежда най-красиво и универсално. Освен това е единственото от сниманите което съм пипал и за голямата ми ръка се чувства най-удобно.
П.П: С Динайн сме писали едновременно.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнение.. голямото ЧЗ нещо ми изглежда най-красиво и универсално...Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Nick написа Виж мнениеАз нямам какво да компенсирам , така че малкият H&K P7 ми носи най-висок душевен комфорт по отношение на показателя "сигурност"; той е и оптималното съчетание на мощност на патрона, вместимост на магазина и компактност. В естетично отношение Mannlicher 1905 най-добре отговаря на личното ми възприятие за хармония и единство на форма и функция.
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
beri_cd написа Виж мнениеПоловината мнения са изтрити (самоцензурирани?), но се говореше по едно време за Берета Пх4 Сторм, та да споделя личните си, непрофесионални впечатления. Направих си мое си сравнение между Глок 17, Глок 22 (.40), Берета Пх4 Сторм (която преди това не бях пипал) и добрия стар Макаровец. При непосредствено сравнение между Глок 17 и Берета-та определено всички точки отиват за италиянеца. Ергономиката е убийствена (субективно), откатът е осезаемо по-малък (колко е важно за оръжие за лична самоотбрана е друг въпрос). Точността (също не сред първостепенните фактори за дадената цел) - също леко по-висока, имайки предвид, че стрелецът (аз ), боеприпасите, средата и всичко друго беше константа. Наличието на открито петле също само по себе си е плюс (според мен и за целта). За всички фенове на Глок, които твърдят, че всичко друго е боклук и че Глок са безотказни - не, не са .
За Макаров какво да кажа - всичко си го знаем, хаха. Освен, че след една кутийка "патрони ме заболя ръката...
Пред двата Глок-а бих избрал 22, само и единствено заради боеприпаса, който по принцип повече харесвам. Класацията :
1. Берета Пх4 Сторм
2. Глок 22
3. Глок 17
4. Макаров (ако беше Топ 10 щеше да е на 10-то място)
Това е моя, лична, нищонезначеща, непрофесионална класация и то само от 4 пистолета (тъй или иначе съм стреля с всичко на всичко петнайсетина модела през живота си). Нямам възможност да си правя сравнение с 100 модела на 10 фирми, нито да стрелям в балистичен гел (затова си има литература, пък и интернет - http://www.youtube.com/watch?v=e_g0a-O0Lw0, разгледайте целия канал). Но ако трябва да избирам КНО за лична самоохрана - определено Берета-та е сред първенците.
Comment
-
Kramer написа Виж мнениеЗиг-а.
Иначе си предпочитам Глок-а твърдо!
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеТaкa вярно е, че Щормa е супер ергономичен но потдръжкaтa е мъкa...Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
Comment
-
Nick написа Виж мнениеПодобни играчки давам на децата си:
Comment
Comment