Мерси много. Много са интересни. Но явно аз не съм се изразил точно, имах предвид едни въжета в опашката на балона, това мисля са някакви обтегачи на кормилите плоскости, поне на картинкана на кутията се виждат ясно. ама там е рисунка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моделизъм
Collapse
X
-
И това ще стане някой ден.Сега съм кисел. Вчера си окачих цепелина на корди над флота. Пък той да всеме да падне (както в действителност) и да загроби Аризона под себси (коритото наистина е потънало). Сега премислям системата за окачване. Иначе стояше суперско, с много тънка корда от 1,5 м изобщо не се виждаше. Абе кеф.
Comment
-
много отдавна имах USS Independence, бях си го качил на най-високата мебел в стаята, и все пак по-малкият ми брат успя да го бомбардира успешно с футболна топка (секцията беше поне 2,2м висока...)
и то съвършено неволно! "просто" си ритали в стаята...
а леля ми потроши колесниците на FW ми, бършела праха, а аз ИЗРИЧНО забраних тази витрина въобще да се отваря :wall:
виж, Тигъра сам си го потроших от простотия :roll:
същия кат твоя беше, само че си беше боядисан съвсем стандартно...albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Если, завтра, началась война...
а бе гоги твои ли е този тигър на последното хоби в шопия дето се беше скрил зад всички останали моита пантера вариант а изглеждаше супер да де като първи модел бях по объркал куполата особено люка на командира бях затапил
перискпите и аз вече има такъв ного е готин самоче веригите съм ги правил от пред на зад и се получи супер аз си направих
моят със тревно залено
още не мога да по вярвам че спечели някъв кирлив шерман :evil:наи големият маитап е моят маитап
Comment
-
хе хе той отсъдил. ще станеш известен и богат ако напишеш труд дефиниращ мерна единица за красота.
примерно "ОО" -"очи радване" и "КГ" - "коремо гърчене", при което 1 ОО = -1КГ, демек КГ се използува когато оценката е отрицателна.
В твоят случай (примерно
Пантера 150 ОО
Тигър 123 ОО
Шермън 300 КГ
Грант 258 КГ
Comment
Comment