Не с пустинен камуфлаж е. Защо?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моделизъм
Collapse
X
-
Е бялото наистина не е било най-удачното решение, но като няма друга боя, какво да се прави.
бтв фон Цеков имаш ли една боичка номер 60/103(за боядисване на фюзелаж на немски самолети)? Търсих навсякъде я няма, а ми трябва да си довърша Щуката.101st Airborne The Screaming Eagles At Normandy
Comment
-
Да,ама зависи какво си си харесал на Ревел.Лично аз ги харесвам като модели а и матрицата им е добра
Типичен пример- Ju-88D1/A4...
Иначе има и добри модели. Добри впечатления имам от Hurricane Mk.II, просто матрицата е много добра и всичко е адски точно направено.101st Airborne The Screaming Eagles At Normandy
Comment
-
Значи ако ползваш бензин или друг разредител/ацетон и тнт/ има голяма вероятност да си стопиш модела.Боядисвай върху старата боя,в случая тя даже може да ти служи като грунд.Използването на фина шкука само ше влоши нещата щото ще изтриеш разщивката на модела.А колкото до Ревел
и аз и патих от тях един път-с еин Ме-110,крилата са му клепнали като свински уши :twisted:Състраданието е слабост...
Comment
-
МиГ-37???
бтв аз съм виждал модел на МиГ-37(или 35 беше, това се случи отдавна) на Италиери, прилича на Х-35 и Ф-22, ама колко е истина това не знам. Доколкото знам, такова животно нема.
Но може ОКБ "Микоян" да са имали и такъв проект...
А Спирт??? Или може би малко водка Распутин101st Airborne The Screaming Eagles At Normandy
Comment
-
а МиГ-27 верно е яко самолетче
Сега за модела, има няколко варианта- зелено-жълт(най-вероятно от Афганистан, и е изял купища стингъри. ), зелено-кафяв, който направих аз и една много добра комбинация от жълто, зелено и кафяво, каквото е на кутииката.
Имам още един въпрос към Моделиста на форума- как се прави добър камуфлаж без аерограф. Явно с четка не става.....101st Airborne The Screaming Eagles At Normandy
Comment
-
Абе не е задължително да е с аерограф,аз досега на нито един самолет не съм му пражил камуфлажа с аерограф,номера е в боята,хубаво е да не е нито много гъста нито много рядка,преди да започна да боядисвам винаги мойа модела с хладка вода и препарат за миене на чинии/Теста си е идеален за таа работа/.Друг важен момент е четката-аз предпочитам
четки с по-мек косъм като по време на боядисването ги измивам с кореселин за да не се затлачват.А за машини 1/35 хич даже не ти трябва аерограф, :twisted:Състраданието е слабост...
Comment
-
Originally posted by "101st Airborne"
а МиГ-27 верно е яко самолетче
Сега за модела, има няколко варианта- зелено-жълт(най-вероятно от Афганистан, и е изял купища стингъри. ), зелено-кафяв, който направих аз и една много добра комбинация от жълто, зелено и кафяво, каквото е на кутииката.
МиГ-27 е нещо съвсем друго. Въпреки ,че МиГ-23Б и МиГ-27 са почти единтични на външен вид, като авионика, въоръжение и бойни възможности МиГ-27 е съвсем друго самолет. Смея да твърдя доста успешна машина.
Колкото до използването на МиГ-27 в Афганистан - не е загубена нито една машина. Още повече ,че FIM-92A Stinger не е главният виновник за загубите на руснаците в тази война.In My Humble Opinion.
Comment
Comment