Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моделизъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Аз съм с бърза връзка, ама и на мен нещо не ми се зареждат въобще.

Comment

Гоги, нищо не излиза. Не можеш ли да attach-неш?
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Гога с какъв фотоапарат си ги снимал бре! Много зле са излязли.хайде опитай отново и ми прати снимките на имейла.Аз ще ги прасна във форума ако ти имаш проблеми с качването.Иначе идеята ти е супер
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

S дигитален, ама нещо не мога да му налучкам осветеността, въпросът е че на домашният ги виждам много добре. Айде някой да затрие постовете че да не дръстят форума с неизползуваеми неща.

Comment

хи хи

tova sa niakoi ot moite proizvedenia...nai-se gordeia s Me109

za men Revell sa nai-dobri...Heller mnogo me drazniat - ot tiah poveche niama da si vzimam...
            "Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"

Comment

auschwitz написа
              http://auschwitz.data.bg/Pics/Wehrmacht/

tova sa niakoi ot moite proizvedenia...nai-se gordeia s Me109

za men Revell sa nai-dobri...Heller mnogo me drazniat - ot tiah poveche niama da si vzimam...
              Колега този сайт където го даваш от Чужбина не се отваря не можеш ли да ги качиш на някой друг сървър . Хайде моля те. Искам и аз да оплакна окото
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

ето една снимка...
                горе-долу прилично съм го направил...
                "Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"

Comment

Малииииииииии, чи то много хубаво
                  Дай още снимчици. Тъкмо ще си направим собствена изложба.Вярно само чрез снимки, но пък така всички ще могат да я видят и да гласуват. То наш Гоги има също интересни нещица, пък и не само той.

Comment

Среща на форума !

Гоги има страшни работи, показа ми ги в Пловдив. Ама не му се занимава да снима май
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ами тогава той защо не слага? Гога не се излагай, а слагай

Comment

я не се правете на 3 и 1/2, или забравяте кой беше постнал сума снимки миналата седмица...ама к'во да правя като съм калпав фотограф. Някой ден ще задигна апарата на лелями , той е с 4 пъти повече пиксели от моя (поради което е безумно скъп и начинанието ще е трудно) и може пак да пробвам.

Comment

а, аз това съм го пропуснал. Я дай линк.
                          albireo написа

Comment

Imperial Friedrich написа
                            а, аз това съм го пропуснал. Я дай линк.

:roll:

Comment

е там нали ти казах че нищо не излиза? нито една картинка не се вижда.
                              albireo написа

Comment

hit.bг се е прецакало, гръмнали им два от 3 те диска и сега се борят, ама ти нали си ги виждал?+това аз съм затрил оригиналите пък и не смятам да снимам повече, явно не се получава.

Comment

Working...
                                X