Ами нека си споделя: взех си Кралски тигър с купола на Порше, готин общо взето, Ама като им сравнявам размерите с този на Италери и сум ошашавен, Ревелският е по-къс но пък с по-дълга опорна повърхност, има шанцови инструменти повечко , но не му се отварят люковете (не че ги правя отворени) на корпуса, картечницата не шава и няма кабел за фара, А моят го направих с цимерит (прочетох че само първите два прототипа са бели без)...абе става ама не е кой знае какво.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моделизъм
Collapse
X
-
Ами чертежи на танка дето го сглобяваш. Нали все пак трябва да го съпоставиш и прочие?
Абе знаем те какъв си фотографин, но ги дай насам. То и аз съм такъв фотограф като Теб. Все нещо ми куца на снимкитеТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Амииии аз с чертежи не се занимавам, само да се нервя че моделът е дървен, за мен е важно да е красив и да прилича, пък до чертежи прибягвам само ако съм решил да правя някаква доработка, конверсия или с други думи изгъзица. Понеже така и така повечето модели не са точни по-добре използувай снимки.
Comment
-
До Манщайн
Eh, kак ми отваряш работа, аз смятх да го влача проекта сума време, ама сега ще се напна и може да го направя за изложбата в Пловдив.
Като стана на въпрос: тази събота се открива изложба на модели във Военноисторическият модел, в Криле има тема с подробности.
А втората седмица на декември и в Пловдив. З там съм заявил един шърман и Т-34 екраниран.
Някой друг ще носи ли?
Comment
Comment