StrEagle написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
StrEagle написа Виж мнениеНа какво основание?!?! Мисля, че си в грешка:
Цифри, за 75 мм вертикалното насочване е -4 до +12
за 6 паудовото е -9 до +20
отделно прицелва по-бързо, колкото до ДПМ 75 има 1687.5, 6 паундовото 2045.25, 20% повече си е доста.
но основното което ме кара да избера по-малкото са ъглите на насочва...просто със 75мм е кошмарно. сложих го, мъчих с еняколко битки и накрая върнах малкото и го изгриндих набързо, като стил на игра е точно като ленд лизовският , последната си битка снего нашматках 7 фрага, и само ниската скорост спаси другите, хем беше Т7 битка.
Comment
-
feersum написа Виж мнениеЛеле...
Centurion Mk. I - 37.84% победи, за 37 изиграни игри..
Срам
Comment
-
Срам
Cromwell - 19 боя, 36,84% победи....
Така съм му се вбесил, че не съм го пипвал от два месеца.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Срам
Comment
-
1951 написа Виж мнениеАналогичен случай в наше село.
Cromwell - 19 боя, 36,84% победи....
Така съм му се вбесил, че не съм го пипвал от два месеца.
Cromwell- 70.27%, 74 битки - ама повечето са ми в платун с още два Кром-а, и си правехме каквото искаме
На Центуриона явно още не мога да му хвана цаката, пък и още нямам последния двигател, та е тромавичък в сравнение с другите ми средни тиър 8. Даже Пантера 2 ускорява по-бързо, май."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Гост
Покрай всяка акция всеки път се пълни със невъобразимо количество от явно прости хора,пълно е със лапета...Победа трудно се взима
Comment
-
Свиквай - станало е като аксиома - през уикенда всички идиоти си изпълзяват от дупките и пълнят играта. Събота и неделя гледам изобщо да не играя, само ако има някоя сериозна промоция от сорта на х5 опит."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Гост
Велико е ако не играя с моя човек наистина мн трудно се взема победа.Сега е ужасно да е играе и ако си без премиум както аз със ис-а наистина се влиза с парите ако не е и тая акция въх-въх.И като изключим че тея снаряди са най-рекушетните.
Comment
-
Гост
С тая калинка как не взех победа не знам просто отбора ми,измирам в рамките на 1 мин.И не мога да направя нищо повече от тва.Като изключим и тва шибано стадо няма просто няма игра в която да не тръгнат вс в стадо и ела ти кажа после как се губи макар че са мн на брой измират адски безбожно бързо
Comment
-
dragunova написа Виж мнениеПокрай всяка акция всеки път се пълни със невъобразимо количество от явно прости хора,пълно е със лапета...Победа трудно се взимаdragunova написа Виж мнениеС тая калинка как не взех победа не знам просто отбора ми,измирам в рамките на 1 мин.И не мога да направя нищо повече от тва.Като изключим и тва шибано стадо....
Като си гледаш статистиката, не ти ли е минавало през ум, че може и ти нещо да не правиш както трябва?
Аз на твое място не бих хвърлял цялата вина върху останалите.
И друг път като решиш да си криеш ника го направи както трябва...
Comment
-
Гост
Да и в мен е вината понякога и аз съм правил глупави неща и съм умирал бързо,всеки е умирал малко или мн по глупав начин,така е
Comment
-
Гост
Да попитам да не съм банат нещо че не мога да пиша на др хора в играта знаете чата,не виждам дали ми пишат въобще нищо дори аз не си виждам писането,тва да не е някакво наказание?
Comment
-
dragunova написа Виж мнениеДа попитам да не съм банат нещо че не мога да пиша на др хора в играта знаете чата,не виждам дали ми пишат въобще нищо дори аз не си виждам писането,тва да не е някакво наказание?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment