StrEagle написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Аз няма да ги сложа за снайпериране, понеже в момента в който стрелнеш от храста светваш на всички с този голям танк, не е като при малките скаути. Но пък с 410м видимост е идеален за стоене в храста и спотване за артирелиите и други снайпери. Забележи колко дмг съм направил в горната битка..War, war never changes..
Comment
-
Гост
-
-
Гост
Comment
-
dragunova написа Виж мнениеАбе значи играя със ис-2 удрят ме където е механик-водача и ми трепят мерача как става тва?!
Comment
-
Гост
bigbeer написа Виж мнениеНормално,танка е екс съветски,експортиран в китай.Бронята му е правена от не изтрезняващи мужици.Поддръжката му е от китайски селяни,дето са виждали толкова желязо единствено на рисунка.Само го одраскват, и се кърти на люспи отвътре.Парчетата хвърчат и поразяват всичко.Радвай се,че не са ти скъсали веригата и да контузят командира ха ха.
Comment
-
Командирът ти е най-важният член на екипажа...ама ти си знаеш.
Въпрос: как се напуска клан, че се хванах с едни глупендери дето клановите ги играят като рандъм, аз питам 'някаква тактика", те "нъц", за говоренето питам , командира "няма 'щото ми лагва нета"...
та понеже не ми се занимава с глупости, а и не искам да ми грозят името и танка....
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеКомандирът ти е най-важният член на екипажа...ама ти си знаеш.
Въпрос: как се напуска клан, че се хванах с едни глупендери дето клановите ги играят като рандъм, аз питам 'някаква тактика", те "нъц", за говоренето питам , командира "няма 'щото ми лагва нета"...
та понеже не ми се занимава с глупости, а и не искам да ми грозят името и танка....
Има и 48 часа наказание след напускането.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеКомандирът ти е най-важният член на екипажа...ама ти си знаеш.
Comment
-
Не схващам логиката при разпределението между двaта сървъра. В момента на EU1 има 110 000, a на EU2 - 50 000.
Освен това разликата в пинга е невиждана, поне при мен. EU1 дава нещо от типа 30 - 50 ms, а EU2 - 50 - 120 ms.Last edited by 1951; 24-03-2013, 18:06.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Гост
Comment