Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Imperial написа Виж мнение
    Съгласен. Ама гоги има някакви специални разбирания за тая игра дето съм се отказал да се опитвам да осмисля...

Иначе Pz III го продадох след HE нерфа.
    Просто при мен се получва много по-ефективно когато играя с фугасницата...вярно з апоследно това беше преди 2-3 пача...може нещата да се се променили драстично...ако и 105 мм на М4 все още д ами върши много работа...

Comment

От снощи:

4 пропуснати изстрела в кофти моменти, битката можеше да с различен край
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Победа!
        Битка: Ел Калъф 11 август 2012 г. 16:35:47 ч.
        Танк: JagdPz IV
        Опит: 1*032
        кредита: 27*384
        Постижения в битки: Медал Бюлтер, Войн, Значка за майсторство:Танков ас

Не ме кефи този танк обаче.Не може да дупчи нищо повече от неговия тиър.

Comment

Zerg написа Виж мнение
          Победа!
          Битка: Ел Калъф 11 август 2012 г. 16:35:47 ч.
          Танк: JagdPz IV
          Опит: 1*032
          кредита: 27*384
          Постижения в битки: Медал Бюлтер, Войн, Значка за майсторство:Танков ас

Не ме кефи този танк обаче.Не може да дупчи нищо повече от неговия тиър.
          Свиркай си и да не ти пука. Аз днес взех СУ 152, но трябва да сменя двигател и вериги. Невероятен звяр. Изстрел и целта изчезва или остава на 2- 3 процента.

Comment

Моят любим - СУ 85Б.

"песочница"
            Attached Files
            http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Знам че съм извращенец, но все пак да си споделя- Т-35-85 след Юорязването" е мноого по-противнамашинак...респективно ми носи повече кеф като го играя...а парите от Е8 са безобразно окълцане, сега едва стигам 10К чисто....а ми е една от най-любимите машини...друго нещо- КВ-1с по маневренос го осещам почти като М26...което някак силно са се оляли, особенно рпедвид ч емнго голямо нещо трябва да го цапне за д аму трошне нещо, добре е въоръжен и брониртан и т.н.т///вярно руски е ама все пак..по мои сметки когато допълзя до Ис-8 ще открия прекрасна машина з амоите вкусове...освен ако няма скрити изненади.

Comment

Сървърът е нещо бъгнат.
                Почва да брои от 55 секунди, играта почва на 25-тата секунда, а общото игрово време е удължено с тия 25 секунди...
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                  Знам че съм извращенец, но все пак да си споделя- Т-35-85 след Юорязването" е мноого по-противнамашинак...респективно ми носи повече кеф като го играя...а парите от Е8 са безобразно окълцане, сега едва стигам 10К чисто....а ми е една от най-любимите машини...друго нещо- КВ-1с по маневренос го осещам почти като М26...което някак силно са се оляли, особенно рпедвид ч емнго голямо нещо трябва да го цапне за д аму трошне нещо, добре е въоръжен и брониртан и т.н.т///вярно руски е ама все пак..по мои сметки когато допълзя до Ис-8 ще открия прекрасна машина з амоите вкусове...освен ако няма скрити изненади.
                  Купи си СУ 100 със 100 мм оръдие и ще се родиш

Comment

аз преди бая години съм се родил

Comment

Петър Илиев написа Виж мнение
                      Някой ще ми каже ли, къде излиза информация за 24-часовите бонус кодове. За този уикенд във форум издирих HAPPYTANKSDAY но къде да проверявам за бъдещи?
                      Значи вече трябва да гледам отделно известие - иконката с мегафоните. Аз до сега все чета само статиите за определеното събитие и дискусиите във форума под нея

Comment

И аз съм на същото мнение относно Т-34-85.С новия двигател подвижността му е станала точно такава каквато трябва да е, преди на моменти идваше муден.85мм може да няма алфа-та на 100мм, но компенсира с точност, скорострелност и скорост на прицелване и като цяло се представя еднакво добре.Аз лично си подобрих значително резултатите с него след "рязането", а и както казваш вече е по-забавен за игра.
                        Т-43 обаче сериозно е пострадал от липсата на 100мм и с танковете с които го пуска често е невъзможно да пробиеш бронята с оръдието от Т-34-85.
                        Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Снощи с Кв-1с надбягах един ягодов панцер, на равно, много кеф ми стана, силно приятна машина... не колкото М26, но много приятна...

Comment

grrr.rar
                            подозирам това е начинът по който трябва да се играе с патън
                            МНОООГО забавна битка, аз бях звер, е загубихме ама сам толкова...още малко щях да трепна и амх-а
                            ам ами скочиха 3-ма, за едн абройка да взема топ гън....трябва да се науча да стрелям по-добре в движение...а чуждият М46 издържа едно попадения без щети, гад мръсна, хем беше с първата купла...как да е забавна битка, ама на тази карта винаги много добре ми се отдават

Comment

...друго нещо- КВ-1с по маневренос го осещам почти като М26...което някак силно са се оляли, особенно рпедвид ч емнго голямо нещо трябва да го цапне за д аму трошне нещо, добре е въоръжен и брониртан и т.н.т///вярно руски е ама все пак...
                              Напълно съм съгласен с теб за КВ-1С,освен за голямото нещо,което трябва да го цапне Абсолютно любима мишена ми е с PzIV,на който вече екипажа е както ти казваш от главорези.Специализирах се да паля всички видове КВ.Три запалвания и умира,без да е видял какво става.Ако не успея да го убия преди да ме е видял,гледам максимално бързо да скъся дистанцията с него.Финтирам го да стреля в нищото и се залепям странично ламарина до ламарина с него като гледам да му огранича шаването.При тази ситуация абсолютно нищо не може да ми направи,но PzIV може Освен това си имам огромно прикритие за по-нататъчни действия

Comment

Ситуацията действа и обратно виждам Пз-4, бум един път по корпуса, ако оцелее газ до ламарините и го таранирам...и то вече не оцелява...
                                Тъкмо премислям как да се играе ефективно с М46, но просто не ме грабва тази машина...

Comment

Working...
                                X