Imperial написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zerg написа Виж мнениеПобеда!
Битка: Ел Калъф 11 август 2012 г. 16:35:47 ч.
Танк: JagdPz IV
Опит: 1*032
кредита: 27*384
Постижения в битки: Медал Бюлтер, Войн, Значка за майсторство:Танков ас
Не ме кефи този танк обаче.Не може да дупчи нищо повече от неговия тиър.
Comment
-
Знам че съм извращенец, но все пак да си споделя- Т-35-85 след Юорязването" е мноого по-противнамашинак...респективно ми носи повече кеф като го играя...а парите от Е8 са безобразно окълцане, сега едва стигам 10К чисто....а ми е една от най-любимите машини...друго нещо- КВ-1с по маневренос го осещам почти като М26...което някак силно са се оляли, особенно рпедвид ч емнго голямо нещо трябва да го цапне за д аму трошне нещо, добре е въоръжен и брониртан и т.н.т///вярно руски е ама все пак..по мои сметки когато допълзя до Ис-8 ще открия прекрасна машина з амоите вкусове...освен ако няма скрити изненади.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеЗнам че съм извращенец, но все пак да си споделя- Т-35-85 след Юорязването" е мноого по-противнамашинак...респективно ми носи повече кеф като го играя...а парите от Е8 са безобразно окълцане, сега едва стигам 10К чисто....а ми е една от най-любимите машини...друго нещо- КВ-1с по маневренос го осещам почти като М26...което някак силно са се оляли, особенно рпедвид ч емнго голямо нещо трябва да го цапне за д аму трошне нещо, добре е въоръжен и брониртан и т.н.т///вярно руски е ама все пак..по мои сметки когато допълзя до Ис-8 ще открия прекрасна машина з амоите вкусове...освен ако няма скрити изненади.
Comment
-
Петър Илиев написа Виж мнениеНякой ще ми каже ли, къде излиза информация за 24-часовите бонус кодове. За този уикенд във форум издирих HAPPYTANKSDAY но къде да проверявам за бъдещи?
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеЗнам че съм извращенец, но все пак да си споделя- Т-35-85 след Юорязването" е мноого по-противнамашинак...респективно ми носи повече кеф като го играя...а парите от Е8 са безобразно окълцане, сега едва стигам 10К чисто....а ми е една от най-любимите машини...друго нещо- КВ-1с по маневренос го осещам почти като М26...което някак силно са се оляли, особенно рпедвид ч емнго голямо нещо трябва да го цапне за д аму трошне нещо, добре е въоръжен и брониртан и т.н.т///вярно руски е ама все пак..по мои сметки когато допълзя до Ис-8 ще открия прекрасна машина з амоите вкусове...освен ако няма скрити изненади.
Т-43 обаче сериозно е пострадал от липсата на 100мм и с танковете с които го пуска често е невъзможно да пробиеш бронята с оръдието от Т-34-85.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
grrr.rar
подозирам това е начинът по който трябва да се играе с патън
МНОООГО забавна битка, аз бях звер, е загубихме ама сам толкова...още малко щях да трепна и амх-а
ам ами скочиха 3-ма, за едн абройка да взема топ гън....трябва да се науча да стрелям по-добре в движение...а чуждият М46 издържа едно попадения без щети, гад мръсна, хем беше с първата купла...как да е забавна битка, ама на тази карта винаги много добре ми се отдават
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнение...друго нещо- КВ-1с по маневренос го осещам почти като М26...което някак силно са се оляли, особенно рпедвид ч емнго голямо нещо трябва да го цапне за д аму трошне нещо, добре е въоръжен и брониртан и т.н.т///вярно руски е ама все пак...Абсолютно любима мишена ми е с PzIV,на който вече екипажа е както ти казваш от главорези.Специализирах се да паля всички видове КВ.Три запалвания и умира,без да е видял какво става.Ако не успея да го убия преди да ме е видял,гледам максимално бързо да скъся дистанцията с него.Финтирам го да стреля в нищото и се залепям странично ламарина до ламарина с него като гледам да му огранича шаването.При тази ситуация абсолютно нищо не може да ми направи,но PzIV може
Освен това си имам огромно прикритие за по-нататъчни действия
Comment
Comment