Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

T49 с бързо въртящ се купол и малко по-прилична маневреност щеше да е не TD, а злобно въоръжен лек танк.
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Нещо интересно:

Tank Viewer

Позволява тримерно разглеждане на машините от WoT.
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
        Нещо интересно:

Tank Viewer

МНОГО голям да пораснеш

Позволява тримерно разглеждане на машините от WoT.
        МНОГО голям да пораснеш

Comment

Много приятна програмка за мобилни устройства с Андроид, която позволява освен всичко друго и да разглеждате 3Д модел на танковете със зони на пробиване и т.н. Има и пълните характеристики на всяка машина в играта, както и много други "благинки".

Comment

Denetor написа Виж мнение
            https://play.google.com/store/apps/d...o.wot.knowlege

Много приятна програмка за мобилни устройства с Андроид, която позволява освен всичко друго и да разглеждате 3Д модел на танковете със зони на пробиване и т.н. Има и пълните характеристики на всяка машина в играта, както и много други "благинки".
            Ха, това го имам от месеци... и изобщо не съм обърнал внимание, че има такива възможности
            Просто си седи инсталирано и от време на време гледам някое и друго ТТХ...
            Супер, благодаря!
            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Alex2004BG написа Виж мнение
              Случайно да се намира танк който да харесваш?
              Да,ису-152

Comment

Аааа върви ти пробивай със ис3 противниците с който го пуска като маус,т110е,е-100 и др със тва сакато,криво,бавно Д-25 уж нали уж пробива 175мм но е 131мм е въри с него гърми ис3 отпред като ти се лепни др...Направо да го махнат тва оръдие за нивото си е БЕЗ божно слабо

Comment

dragunova написа Виж мнение
                  тва сакато,криво,бавно Д-25 уж нали уж пробива 175мм но е 131мм е въри с него гърми ис3 отпред като ти се лепни др...Направо да го махнат тва оръдие за нивото си е БЕЗ божно слабо
                  'що бе, това си е ИСТИНСКОТО оръдие на ИС-3, че и на Ис-4....ех ако топовите конфигурации ан танковет ебяха техните истински исторически конфигурации съм сигурен че никой нямаше д апогледне руски танк в игратат.....
                  говоря за двигатели и оръдия...

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                    ...танковет ебяха...
                    Ми нямаше да е лошо, баща Маус, майка БатЧат 25т, рожбата им ще къса и хвърля

Comment

http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

За къде стигат тея 131мм ко да пробивам ...... ли си! пантерата ми даде 3 рикошета .Да вземат малко да го направят,да пробива 140-150мм

Comment

на повечето хора им стига...ти си първият който чувам да с еоплаква от въоръжението на руски танк....

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                            на повечето хора им стига...ти си първият който чувам да с еоплаква от въоръжението на руски танк....
                            Върви ти пробивай ниво 8-9 със Д-25. то не беше рикошет то не беше на голо поле танка пред мен да изчезне и се появи отстрани до мен О–о.Призрачни танкове изчезващи снаряди

Comment

Ис-3 съм го пробвал в продължение на 241 битки, и съм постигнал 54% победи, явно машината не е лоша. при това съм го играл преди да въведат златеникавите снаряди, с които сега може спокойно да ис помагаш при трудни ситуации...так аи не си каза как ти се казва профила в играта

Comment

При това имам спомени, че в моите нубски времена (ИС3 ми беше първия тиер 8 танк) дори с Д 25 се играеше приемливо. Просто се научаваш да не излизаш челно на останалите тежки танкове и си готов. Но БЛ9 си е основното оръдие за този танк. Не му достига скорострелност, но като цяло е прекрасно, за руските стандарти, оръдие. Може би най-доброто руско оръдие, като изключим топ оръдието на ИС 4.

Comment

Working...
                                X