World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Gaden Gogi
    The Voice of Reason
    • Oct 2003
    • 10940

Срам ме е да призная но май ще мина на фашистки танкове...взех си 3601Н....веднаг адвигател и 105 (него имах ресърчнато) и мъъъъка, ама мъъъъка... верно аз бях проблям и бях заредил бронебойно....допълзах до куполата и сложих 75....ооо кеф, стрелба на поразия, точност колкото си искам...кеф...викам си "снайпер"...взех окачванто....ооо ощ епо голям, маневреност, динамика...убер кеф...мислех д аго избутам и д аго разкарам...ама ще си го държа ще видим 88 как и дали ще ме зарадва.

Comment

• Eguo
      ветеран
      • Jun 2007
      • 2320

1951 написа
      Warlord, B1 e по-прост за игране и печелене, отколкото изглежда.
      Първо да минем през основните му характеристики.

Живучест:
      1. Няма Тиър 4 танк, който да има толкова живот (400)....
      ...Ако видиш слаби танкове се хвърляй смело отгоре им. Бидейки тежък танк най-отгоре в листата имаш известни възможности да командориш. Така, че смело подкарвай народа, в повечето случаи слушат.

Успех!
      Голяма и интересна статия.
      Аз предлагам вие да сложа и тук.

П.С.

Обновление
      0.8.0
      Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!

Много обещаващо ...
      Белорусия - тзе бест!
      http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

• seekerr
        новак
        • Jul 2012
        • 46

Ся ша ви покажа моя ИС чак къде се изкатери ка'т косар е кацнал горе
        цъкни тук да видиш
        и тук
        и тук
        и тук

Явно аз съм с новата физика вече
        Last edited by seekerr; 19-08-2012, 21:09.

Comment

• Петър Илиев
          редовен
          • Aug 2009
          • 231

Относно горните разяснения за B1, вероятно всичко е вярно, но изобщо не съм съгласен с това, че няма да има проблеми с артилерията. Обемът му е горе долу колкото 4 хетцера а по горната му броня... то май не е и броня а някави ламарини, с Wespe (III ниво артилерия) съм гърмял на поразия от тия френски чукалаци, а ако ме пусне около и над средата с Grille когато видя силуета на автобус с малкото елегантно куполче, мед ми капва на сърцето докато се свива мерника

Comment

• Петър Илиев
            редовен
            • Aug 2009
            • 231

Eguo написа
            Обновление
            0.8.0
            Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!

Много обещаващо ...
            Белорусия - тзе бест!
            За камуфлажът ми се вижда малко рекет след този бонус от 5% към прикритието. А ако купя пустинен камуфлаж и се падне снежна карта явно ще ме пусне гол. Значи трябва да купуваме зелен (а повечето карти са летни), есенен, зимен, пустинен... или аз нещо не разбирам? А примерно в градските карти логично е сивите немски неоцветени танкове да са с предимство... малко недомислено ми се струва но ще има разяснение някакво. Най-логично е на цената на един камуфлаж да си избираш варианти за всяка карта, но като гледам рекетът ще е троен

Comment

• Ultramarine
              ветеран
              • May 2012
              • 663

ММ-то си припомни доброто старо време
              Attached Files
              Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

• 1951
                Airman
                • Aug 2006
                • 2910

Петър Илиев, тук говорим за обобщен боен опит, а не за конкретика от типа "а на мен един път какво ми се случи...".
                В Тиър 4 битките, когато В1 е в топа и има най-добри шансове да прави поразии, артилерията наистина е най-малкият проблем, най-вече защото в повечето случаи с нея играят новобранки (Тиър 2/3), които още не знаят кое и как. Да, сигурно опитен артилерист би направил големи поразии, но честно казано за 220+ боя нямам спомен да ме е трепала артилерия (вероятно се е случвало). В Тиър 5 бой, където има тиър 4/5 артилерия нещата са друго, но и там нито на В1 артилерията е основният проблем, нито артилерията много се интересува от В1.
                Не си прав и за това, че Хетцера има четири пъти по-малко обем от В1, както може да се види от долните скрийншоти:
                Click image for larger version

Name:	shot_038.jpg
Views:	1
Size:	396.9 КБ
ID:	531028 Click image for larger version

Name:	shot_039.jpg
Size:	494.2 КБ
ID:	531029 Click image for larger version

Name:	shot_037.jpg
Size:	492.6 КБ
ID:	531027

Ultramarine, проблемът е в твоя телевизор
                Играеш във взвод, което автоматично ти вдига тежестта в ММ разпределението и резултатът е, че виждат Тиър 8 тежки танкове
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

• Ultramarine
                  ветеран
                  • May 2012
                  • 663

За пръв път ми се случва след 7.5 да ме пусне така а и от това което четох останах с впечатление че въпреки взвода пак не трябва да Т8. По-скоро да ме пусне в по наситена Т7 битка.
                  Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

• Eguo
                    ветеран
                    • Jun 2007
                    • 2320

Петър Илиев написа
                    За камуфлажът ми се вижда малко рекет след този бонус от 5% към прикритието. А ако купя пустинен камуфлаж и се падне снежна карта явно ще ме пусне гол. Значи трябва да купуваме зелен (а повечето карти са летни), есенен, зимен, пустинен... или аз нещо не разбирам? А примерно в градските карти логично е сивите немски неоцветени танкове да са с предимство... малко недомислено ми се струва но ще има разяснение някакво. Най-логично е на цената на един камуфлаж да си избираш варианти за всяка карта, но като гледам рекетът ще е троен
                    Камуфлаж - три вида.
                    Зима.
                    Лето.
                    Пустиня.
                    Преход - автоматично.

Цена (по мое мнение) е много висока. 500 злато.

За клан войни - вероятно е необходимо.
                    Но аз (например) не в състава на клана.
                    Аз има в хангара (еднократно) повече от 15 танка.
                    Камуфлаж е само 1. Су-85Б.
                    http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

• Imperial
                      Мошенник
                      • Jan 2003
                      • 12066

Gaden Gogi написа
                      Срам ме е да призная но май ще мина на фашистки танкове...взех си 3601Н....веднаг адвигател и 105 (него имах ресърчнато) и мъъъъка, ама мъъъъка... верно аз бях проблям и бях заредил бронебойно....допълзах до куполата и сложих 75....ооо кеф, стрелба на поразия, точност колкото си искам...кеф...викам си "снайпер"...взех окачванто....ооо ощ епо голям, маневреност, динамика...убер кеф...мислех д аго избутам и д аго разкарам...ама ще си го държа ще видим 88 как и дали ще ме зарадва.
                      хъ-хъ-хъ

късото 88мм е отвратително

но като вземеш 88мм L/71 на пантера 2 ще се родиш. това ще ти стане любимия танк (да не говорим за Е-50).
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• Gaden Gogi
                        The Voice of Reason
                        • Oct 2003
                        • 10940

Imperial написа
                        пантера 2 ще се родиш. това ще ти стане любимия танк (да не говорим за Е-50).
                        Няма да стане защот това са фантасмагорични танкове и аз с тях няма да играя, отделно пълзя по пътя за Тигър и КТигър, понеже са истински. Пантератаняма какда се играе в конфигурация в която да прилича на Пантера, пораид което няма да я одостоя с внимание...иначе с нетърпение чакам 8.0...последноте дни ми с еповръща от тази "атака/отбрама" като нарочно ме пускаше все на тая тъпня...насрещният бой е хубав, особенно на енск

Comment

• Петър Илиев
                          редовен
                          • Aug 2009
                          • 231

1951 написа
                          Не си прав и за това, че Хетцера има четири пъти по-малко обем от В1, както може да се види от долните скрийншоти:
                          верно била малка тая гадина, значи съм останал с погрешно впечатление . Благодаря за разяснението и дано не са те гръмнали докато си правил шотовете

Но колкото до "а на мен един път какво ми се случи...", при мен е: "нанасям сериозен демидж или го убивам/доубивам много често с Wespe" а какво правят новобранците в играта дори с GW Panther и нагоре, не ме интересува
                          Last edited by Петър Илиев; 19-08-2012, 19:57.

Comment

• Gaden Gogi
                            The Voice of Reason
                            • Oct 2003
                            • 10940

Чудя се, дали М46 е наистина толкова трощлив или Т9-10 (където отделно са предимно тежки) всички са ис развили перковете за повече критикал демидж...като резултат при поадение имам по два модума и екипажка...

Comment

• Gaden Gogi
                              The Voice of Reason
                              • Oct 2003
                              • 10940

Интересно, днеска с него само в насрещни битки ме пуска, до сега все на енск...където ВИНАИ с еполучават зверски битки с него...сега в момента на ел калъф

Comment

• Imperial
                                Мошенник
                                • Jan 2003
                                • 12066

Мен пък ме пуска само с пълни кретени, последните 10 игри ни мажат без значение какво правя.
                                albireo написа
                                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...