If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Именно,защото всички работим и т.н. клан може и да е проблем,но рота...не знам.Според мен ще е забавно.Малко повече организация и желание и може да се получи.
Така,щом има навити за рота,предлагам всеки да напише в кой сървър играе и с какви машини иска да участва.Поне ще видим колко сме и кой на къде е и ще преценим дали може да сформираме рота
Аз имам елитен PzIV с главорези за екипаж.JPanther с топ части,но екипажа са пресни аматьори.JPanther II стокова засега,но обучен екипаж.Европейски сървър.Време за игра - по всяко време,като изключим няколко дни в месеца
имам си всякакви любими машини във всички тиъри, тък че съм лесен...но най-големи главорези за ми на М4Е8 (и на другиче шърмани за зверове но не чак такива) и на М26, от средните, на ИС са ми другите хубави хора...ноп те ще припълзят на Ис-3...
Много труден за рота от към машини. От ниските тиъри имам единствено Тетрарх,М14 и ГВ Пантера.По нагоре са ми Е-50 - ИС-8.Другото основно 10-ки.За съжаление се вписвам само в абсолютна рата,а не знам дали ще ви допадне идеята.
Иначе мога да бъда намерен през повечето време в Тийм Спийка на bardak.org. Щото като ще е рота трябва координация,а войс чата на играта не струва много.
Comment