Отбелязах първия гръмнат Type 62
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zerg написа Виж мнениеЧудя се дали не можем да сформираме една форумска рота + малко външни подкрепления (защото сме малко) и да понаритаме малко европейчета ...
Бе направо и форумен клан да направим
Въпреки, че аз нямам време за кланови войни и прочие.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Imperial написа Виж мнениевлажен боекомплект??? нямам идея.
може и така
1951 написа Виж мнениеБе направо и форумен клан да направим
Въпреки, че аз нямам време за кланови войни и прочие.
Това не е пречка?
П.С.
Время - най-големия проблем.
Comment
-
Така,щом има навити за рота,предлагам всеки да напише в кой сървър играе и с какви машини иска да участва.Поне ще видим колко сме и кой на къде е и ще преценим дали може да сформираме рота
Аз имам елитен PzIV с главорези за екипаж.JPanther с топ части,но екипажа са пресни аматьори.JPanther II стокова засега,но обучен екипаж.Европейски сървър.Време за игра - по всяко време,като изключим няколко дни в месеца
Comment
-
Европейски сървър.
Много труден за рота от към машини. От ниските тиъри имам единствено Тетрарх,М14 и ГВ Пантера.По нагоре са ми Е-50 - ИС-8.Другото основно 10-ки.За съжаление се вписвам само в абсолютна рата,а не знам дали ще ви допадне идеята.
Иначе мога да бъда намерен през повечето време в Тийм Спийка на bardak.org. Щото като ще е рота трябва координация,а войс чата на играта не струва много.
Comment
-
1951 написа Виж мнениеОтбелязах първия гръмнат Type 62
Comment
Comment