Срам ме е да призная но май ще мина на фашистки танкове...взех си 3601Н....веднаг адвигател и 105 (него имах ресърчнато) и мъъъъка, ама мъъъъка... верно аз бях проблям и бях заредил бронебойно....допълзах до куполата и сложих 75....ооо кеф, стрелба на поразия, точност колкото си искам...кеф...викам си "снайпер"...взех окачванто....ооо ощ епо голям, маневреност, динамика...убер кеф...мислех д аго избутам и д аго разкарам...ама ще си го държа ще видим 88 как и дали ще ме зарадва.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1951 написа Виж мнениеWarlord, B1 e по-прост за игране и печелене, отколкото изглежда.
Първо да минем през основните му характеристики.
Живучест:
1. Няма Тиър 4 танк, който да има толкова живот (400)....
...Ако видиш слаби танкове се хвърляй смело отгоре им. Бидейки тежък танк най-отгоре в листата имаш известни възможности да командориш. Така, че смело подкарвай народа, в повечето случаи слушат.
Успех!
Аз предлагам вие да сложа и тук.
П.С.
Обновление
0.8.0
Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!
Много обещаващо ...
Белорусия - тзе бест!
Comment
-
Относно горните разяснения за B1, вероятно всичко е вярно, но изобщо не съм съгласен с това, че няма да има проблеми с артилерията. Обемът му е горе долу колкото 4 хетцера а по горната му броня... то май не е и броня а някави ламарини, с Wespe (III ниво артилерия) съм гърмял на поразия от тия френски чукалаци, а ако ме пусне около и над средата с Grille когато видя силуета на автобус с малкото елегантно куполче, мед ми капва на сърцето докато се свива мерника
Comment
-
Eguo написа Виж мнение
Comment
-
Петър Илиев, тук говорим за обобщен боен опит, а не за конкретика от типа "а на мен един път какво ми се случи...".
В Тиър 4 битките, когато В1 е в топа и има най-добри шансове да прави поразии, артилерията наистина е най-малкият проблем, най-вече защото в повечето случаи с нея играят новобранки (Тиър 2/3), които още не знаят кое и как. Да, сигурно опитен артилерист би направил големи поразии, но честно казано за 220+ боя нямам спомен да ме е трепала артилерия (вероятно се е случвало). В Тиър 5 бой, където има тиър 4/5 артилерия нещата са друго, но и там нито на В1 артилерията е основният проблем, нито артилерията много се интересува от В1.
Не си прав и за това, че Хетцера има четири пъти по-малко обем от В1, както може да се види от долните скрийншоти:
Ultramarine, проблемът е в твоя телевизор
Играеш във взвод, което автоматично ти вдига тежестта в ММ разпределението и резултатът е, че виждат Тиър 8 тежки танковеPeace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Петър Илиев написа Виж мнениеЗа камуфлажът ми се вижда малко рекет след този бонус от 5% към прикритието. А ако купя пустинен камуфлаж и се падне снежна карта явно ще ме пусне гол. Значи трябва да купуваме зелен (а повечето карти са летни), есенен, зимен, пустинен... или аз нещо не разбирам? А примерно в градските карти логично е сивите немски неоцветени танкове да са с предимство... малко недомислено ми се струва но ще има разяснение някакво. Най-логично е на цената на един камуфлаж да си избираш варианти за всяка карта, но като гледам рекетът ще е троен
Зима.
Лето.
Пустиня.
Преход - автоматично.
Цена (по мое мнение) е много висока. 500 злато.
За клан войни - вероятно е необходимо.
Но аз (например) не в състава на клана.
Аз има в хангара (еднократно) повече от 15 танка.
Камуфлаж е само 1. Су-85Б.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеСрам ме е да призная но май ще мина на фашистки танкове...взех си 3601Н....веднаг адвигател и 105 (него имах ресърчнато) и мъъъъка, ама мъъъъка... верно аз бях проблям и бях заредил бронебойно....допълзах до куполата и сложих 75....ооо кеф, стрелба на поразия, точност колкото си искам...кеф...викам си "снайпер"...взех окачванто....ооо ощ епо голям, маневреност, динамика...убер кеф...мислех д аго избутам и д аго разкарам...ама ще си го държа ще видим 88 как и дали ще ме зарадва.
късото 88мм е отвратително
но като вземеш 88мм L/71 на пантера 2 ще се родиш. това ще ти стане любимия танк (да не говорим за Е-50).albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениепантера 2 ще се родиш. това ще ти стане любимия танк (да не говорим за Е-50).
Comment
-
1951 написа Виж мнениеНе си прав и за това, че Хетцера има четири пъти по-малко обем от В1, както може да се види от долните скрийншоти:
Но колкото до "а на мен един път какво ми се случи...", при мен е: "нанасям сериозен демидж или го убивам/доубивам много често с Wespe" а какво правят новобранците в играта дори с GW Panther и нагоре, не ме интересуваLast edited by Петър Илиев; 19-08-2012, 21:57.
Comment
Comment