О вие имате заключване...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eguo написа Виж мнение"Wet" Ammo Rack
може и такаalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеО вие имате заключване...
Comment
-
Значи да дам мнение за превода. Какви са тия глупости? Можеш да бъдеш уверен, че през ВСВ никой в България не е използвал думата аморак. Ако искате да звучите достоверно питайте някой танкист или прочетете книги писани тогава. Тоест, не книги за танковете тогава, а писани през тези години. По това време нямаме танкове, а "бойни коли", аморак най вероятно ще е боезапас. Колкото до "Пичка му лелина", приветства по цветущите изрази, армията не е пансион за благородни девици, и са псували доста. Но ще е добре псувните също да са автентични.
Ако желаете, мога да ви дам превод на диалект от моя край, средногорски..
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеявно това е катинара...а какво значи и какво представялява...и защо с еползва.
На амер. сървър решиха да не активират тази опция.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
fidelis написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]18417[/ATTACH]
без коментар
Коментари не са необходими.
Всичко се вижда на снимките...
Въпрос.
Имате повече от 2 хиляди битки на ИС.
Използвате за подобряване на руски екипаж?
Comment
-
Относно заключването-от около 4 месеца е,за тежък хеви-168 часа,медиумите-по 5 дни,артитата мисля по 3
2000 битки на ИС-ами имах ги още когато общото количество битки ми беше 4000-някога ми беше любим танк с 100мм Д-10-ама тогава бях пълно нубче и се кефех на ниски тиъри танкчета а и стрелбата ми беше трагедия...
Сега всико извън тиър 10 ми е адски несериозно-в тази игра можеш да напреднеш единственно ако се биеш със зверовете-не че и там нямам кретени,но надоло е просто трагедия
Онзи ден си взех КВ-1С(блъскаме освен клановите и турнир 6 тиър)да го понаточа екипажчето-ми под 4 кила в битка не паднах а и за 20+ игри докато направя екипажа избласках 6 топ гъна(единия път бяха 8 кила)-в никакъв случай не мога да ги броя за постижение или реални убийства-просто в ниските тиъри е блъсканица от мозъчни инвалиди.
За Империал-имам 10 топ машини и вярвай ми-съвсем са недостатъчни с това заключване-в ЕПИК при средно 4-5 кланови на вечер и в първи отбор-два танка са фира средно
Comment
-
fidelis написа Виж мнение...не че и там нямам кретени,но надоло е просто трагедия...
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениемай не ще да е толкова калпал Супер Пършинга щом средното ми експи на битка е най-високо в целият гараж...друг въпрос че ММ-то е отвратно...но аз като видя аки гадове ги стрелям с подкалибрени и май това допринася за експито доста....не един Т-28 беше изненадан докато вървеше смело към менalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеСъбери повече битки, всичките ми танкове в началото имат много висок среден хп.
П.П. тия самолети на летището..прелитащите...ми навяват спомен за душите на загиналите танкове, дето били ставали хеликопетери...то ВСВ хеликопетерие нямало та....Last edited by Gaden Gogi; 25-08-2012, 22:56.
Comment
-
Хахаха,разгледах си досието и зърнах "Стоманена стена".Стана ми странно,защото в този акаунт нямам тежки танкове.Поразрових се с коя машина съм я взел...Хетцера...Ти да видиш.Друго си е,когато нубчетата са оцветени в червено,а не в зелено
П.С. оказа се,че имам и медал Халонен с PanzerJager.Мислех,че само Мардерът е способен да го вземе.
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеЗначи да дам мнение за превода. Какви са тия глупости? Можеш да бъдеш уверен, че през ВСВ никой в България не е използвал думата аморак. Ако искате да звучите достоверно питайте някой танкист или прочетете книги писани тогава. Тоест, не книги за танковете тогава, а писани през тези години. По това време нямаме танкове, а "бойни коли", аморак най вероятно ще е боезапас. Колкото до "Пичка му лелина", приветства по цветущите изрази, армията не е пансион за благородни девици, и са псували доста. Но ще е добре псувните също да са автентични.
Ако желаете, мога да ви дам превод на диалект от моя край, средногорски..
Руснаците имат няколко варианта за аудиото, ние да не сме по-долуLast edited by seekerr; 26-08-2012, 01:42.
Comment
-
Тип 62 ми е много съмнителен, с всяко попадение ми трепваше по един човек от екипажа на Супер Пича..иначе с много напомпан екипаж, и 100 октанов бензин машината е съвсем поносима като манавреност даже ако е равна карта е приятна...на равно може да се разчита на 27-28...като той и до 30 може да ускори ама отнема много време и трябва да е все направо...и паваж...ама водаче още ням асъвсем всички умения...но ще ги придобие...иначе жалко ч ене мога едновременно д аима златна и нормална аптечка.
Comment
-
Не знам, аз го карах с доста добър екипаж и просто не е за мен. Винаги предпочитам подвижен танк с добро оръдие и без броня пред тромав и слабо въоръжен но добре брониран танк. Иначе си има приложения и съм виждал играчи добре да се справят.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment