Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

И аз да се похваля.
    Преди 2 дни направих знак - "мастер". (Су-85б...800 битки)
    + танк (ИС4) вече в мой хангар.
    http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Су-85Б е ужасна машина. Как си издържал на нея 800 боя...

Comment

Mitko написа Виж мнение
        Су-85Б е ужасна машина. Как си издържал на нея 800 боя...
        Отговорът е много прост - мазохизъм.
        Сериозно - Харесва ми тази "кола".
        Невидима. Точна. Бърза. Пушка (57 мм), жили като оса.
        Любопитни факти - имам медал, "Фадин". (Су-85б)
        70 артилерийски снаряди, аз имах в началото на битката...
        Последното снаряд - унищожава последният враг. 1:1.
        (Врагът - не спал)
        http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

С Хетцеря имам и аз два фадина, от такова стечение на обстоятелствата. Но е добра идея ако имаш няколко снаряда да ги изгърмиш преди да довършиш някоя артилерия (или нещо заспало на по един удар)
          Искам да ви попитам за умението "Братя по оръжие" - задължително ли е всеки един член на екипажа да го притежава (на 100%) за да действа? И с какви проценти всъщност се подобряват основните умения - много, лекичко, драстично...

Comment

Петър Илиев написа Виж мнение
            Искам да ви попитам за умението "Братя по оръжие" - задължително ли е всеки един член на екипажа да го притежава (на 100%) за да действа? И с какви проценти всъщност се подобряват основните умения - много, лекичко, драстично...
            Всички трябва да го имат и да го имат на 100% (това не е квалификация, а "пърк").
            Вдига с 5% уменията по основната квалификация и с 5% камуфлажа, ремонта и пожарогасенето (ако ги имаш), но не вдига другите умения и пъркове.
            Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

ok благодаря, за инфото. Това за камуфлажа е добра новина, но дали има някакъв лимит, защото с хетцера, ако съм зад храст минават на по 10-на метра пред мен без да ме забележат (имам лампа и по това си личи), а по прикрит от това направо незнам
              100% камуфлаж за всеки от екипажа, камо мрежа и отделно е една от машините с най-голямо прикритие, а скоро и още 5%! само дето никак не се задържам на едно място а непрекъснато пълзя на някъде

Comment

Eguo написа Виж мнение
                Отговорът е много прост - мазохизъм.
                Сериозно - Харесва ми тази "кола".
                Невидима. Точна. Бърза. Пушка (57 мм), жили като оса.
                Любопитни факти - имам медал, "Фадин". (Су-85б)
                70 артилерийски снаряди, аз имах в началото на битката...
                Последното снаряд - унищожава последният враг. 1:1.
                (Врагът - не спал)
                Браво!
                Аз по същия начин обожавам Су-85. Прекрасна машина, страхотно оръдие, и обикновено ме подценяват

От седмица имам JagdPanzer, и съм страшно доволен от него. Изкарах AceTanker :Д
                И ми остават 3500 опит и около 200к пари до JagdPanther.
                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Аз най-сетне събрах кеш за 50/120 и го оборудвах напълно, но първите ми 10 игри хич не бяха добри, имам да се уча наново да играя. Много лесно се набутваш в беля с такава бърза и небронирана машина, Т8 не е толкова фатално, но Т9 вече нещата са сериозни и всяка грешка води доста бързо до трагичен край.
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

В новия пач ще махат ли КВ-то?
                    Аз почти събрах пари за него .

Comment

Не, разделят КВ на КВ-1 и КВ-2 с голямата купола. Ако имаш голямата купола ще получиш и двата танка след пача.
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Прави ми впечатление че играта страшно силно загрява видеото... днеска два пъти даже ми шътна компа....специално съм го отоворил да гледам, вентилаторът си работи...

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                          Прави ми впечатление че играта страшно силно загрява видеото... днеска два пъти даже ми шътна компа....специално съм го отоворил да гледам, вентилаторът си работи...
                          При последния ъпдейт тихичко понадуха видеото с разни ефекти, птици, огньове и прочие, което се усеща. При мен кадрите паднаха с 10 - 20%.
                          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

тов ане би трябвало да влияе толкова, и аз ги гледам че паднаха фреймовете, ама чак д ами шътма компа, отделно аз си мисля че видеото ми е прилично...и го прави от вчера това...дали пък не ми се е прецакам хардуера?

Comment

У вас горещо ли е лятото? Климатик?
                              albireo написа

Comment

Тук е още пролет и едва тези дни стигна 20C, иначе кабинетът ми е западен и е доста топъл....иначе я следя, само на игратат вдига температура, и от дори само като си вися в гаража.

Comment

Working...
                                X