Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

bigbeer написа Виж мнение
    Е те тази битка бих изгледал с удоволствие.Ако има начин.Ще е поучително и за мои приятели,които с тази машина правят ок 80к пари при победа.
    Няма тайна, и двата отбора бяха много слаби и нямах проблем да си стоя зад една скала 80% от битката и да си ги отстрелвам. Пари се получават за нанесено поражение, колкото повече добри попадения имаш върху високо ниво танкове, толкова повече кредити. 80К на битка си е нормално.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Victory!
      Battle: Mines Tuesday, April 17, 2012 6:59:33 PM
      Vehicle: T34
      Experience received: 4,694 (x2 for the first victory each day)
      Credits received: 159,939
      Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Sharpshooter, Sniper
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

1951 написа Виж мнение

Сега те видях.
        Ето я графиката, а адреса на сайта е долу.
        Вярно е че, с Marder II правех страхотни игри и доста победи ,от както минах на Hetzer нещата се позакучиха пак не е лош ама проблема на 105мм оръдие е че, от дима при изстрел почти нищо не виждам и трудно правя корекция (при далекобойни изстрели) карам го на усет......за 38-цата съм също абсолютно сигурен че е така с него имам повечето възможни баджове и го ползвам за правене на пари рядко ме убиват.
        Sub sole nihil novi est

Comment

Купих си Т-43. За сега нещо не ми харесва много. Имах една игра срещах се с Т-34-85 и той ме отвя с лекота аз го ударих 4 пъти и 4-те не му направих нищо немога да му пробия бронята, та това са 45мм какво толкова, той ме думна 3 пъти и ме изпари Още не съм му купил никакви нови модули, надявам се с тях да стене много по-добър

П.п Може ли някой да изкаже мнение по този танк.

Comment

Worcho написа Виж мнение
            Купих си Т-43. За сега нещо не ми харесва много.Може ли някой да изкаже мнение по този танк.
            Междинното слабо звено между добрия Т-34-85 и прекрасния Т-54.Не е лош,но не блести с нищо.Малко картонен като цяло.Може да се играе с успех,макар и не с това удоволствие,като американския или немския в класа му.Т-44 ще те израдва доста повече.

Като сме почнали да се хвалим и аз да анонсирам един доста оплюван танк. ИС-3 казват не бил най-доброто в играта.Ето тук с недоъпгрейдван 10 килнати и 2 ударени.А дори не бях в топа. Можеше и още,но,просто свършиха вразите.

Победа!
            Битка: Скала 18 април 2012 г. 16:14:46 ч.
            Танк: ИС-3
            Опит: 2*190
            кредита: 60*264
            Постижения в битки: Значка за майсторство: Танков ас, Изкусен стрелец, Медал Бюлтер, Снайперист, Войн

Comment

Незнам дали ще доживея да събера парите за Т-44. ЯКО съм на загуба ремонта е скъп аз не изкарвам много Направо незнам как ще се оправям с тия пари, защото си продадох Т-34-85 и Т-34, а това май беше грешка. Сега видях, че по случай годишнината Т-43 е бил намален и е имало 1 ден премиум, но аз го изпуснах.

П.п Кажете как да правя пари.

Comment

Междинното слабо звено между добрия Т-34-85 и прекрасния Т-54.Не е лош,но не блести с нищо.Малко картонен като цяло.Може да се играе с успех,макар и не с това удоволствие,като американския или немския в класа му.Т-44 ще те израдва доста повече.

Като сме почнали да се хвалим и аз да анонсирам един доста оплюван танк. ИС-3 казват не бил най-доброто в играта.Ето тук с недоъпгрейдван 10 килнати и 2 ударени.А дори не бях в топа. Можеше и още,но,просто свършиха вразите.

Победа!
                Битка: Скала 18 април 2012 г. 16:14:46 ч.
                Танк: ИС-3
                Опит: 2*190
                кредита: 60*264
                Постижения в битки: Значка за майсторство: Танков ас, Изкусен стрелец, Медал Бюлтер, Снайперист, Войн
                ИС-3 е адски добър, брат ми особено маже с него (щото той развива съветските танкове, аз нямам нито един такъв)
                albireo написа

Comment

Worcho написа Виж мнение
                  Незнам дали ще доживея да събера парите за Т-44. ЯКО съм на загуба ремонта е скъп аз не изкарвам много Направо незнам как ще се оправям с тия пари, защото си продадох Т-34-85 и Т-34, а това май беше грешка. Сега видях, че по случай годишнината Т-43 е бил намален и е имало 1 ден премиум, но аз го изпуснах.

С много игра.
                  Т-34 и Т-34-85 правят прилични пари, но ти си ги продал вече...
                  Играй с КВ.
                  "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Worcho написа Виж мнение
                    Трябва ти мощен танк с евтини ремонти и добра печалба.
                    Най-популярната машина за това е КВ-то, втора по популярност е Pz.Kpfw. IV. И двата мажат здраво и се ремонтират без пари, снарядите им са евтини.
                    Но практически всеки нагрухтян до дупка танк или ТД от Тиър 2 до Тиър 5 (и до някаква степен 6) ти вършат работа. Аз например печеля здраво от Marder II, PzKpfw 35(t) и от В1. Много печеля и от VK3601(H), но там съм вложил адски много време, усилия и пари, а ти явно питаш за бърз метод.
                    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Някой ако има желание може да направим един взвод и да поиграем. Играя на европейския ника ми е както тук Worcho. Аз не съм някакъв професионалист не играя много често. За половин година имам само един Т-43

Comment

Worcho написа Виж мнение
                        Някой ако има желание може да направим един взвод и да поиграем. Играя на европейския ника ми е както тук Worcho. Аз не съм някакъв професионалист не играя много често. За половин година имам само един Т-43
                        Добре би било до края на месеца да активираш премиум и да наблегнеш на дървото на руските тежки.За КВ,КВ-3 и ИС-4 в гаража ще получиш бонус слот + бонус места в казармата+ бонус танк и още камара екстри.Определено си заслужава усилието.

Comment

Imperial написа Виж мнение
                          аз нямам нито един такъв)
                          Изкарай до края на месеца поне КВ и КВ-3 ,бонуса си заслужава,а усилието е нищожно.

Comment

За КВ,КВ-3 и ИС-4 в гаража ще получиш бонус слот + бонус места в казармата+ бонус танк и още камара екстри.Определено си заслужава усилието.
                            Може ли малко подробности за "камарата екстри"?
                            Аз доколкото разбрах, ако имаш КВ, получаваш КВ-1 и КВ-2, плюс бонус слот. Явно системата при КВ-3 и ИС-4 ще е същата.
                            Така, че воден от вродената ми алчност хукнах да развивам КВ.... Направо си плюх на дипломата, много го мразя този танк
                            Та, какво ще са другите екстри, освен безплатния слот (което за мен си струва усилията)?
                            Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Благодаря за съвета ще се стремя към КВ, но едвали ще си взимам премиум, въпреки че ми се иска.

Може ли малко по обстойно да ми обясниш за какви екстри говориш. Какъв е този бонус танк ?

Comment

Worcho написа Виж мнение
                                Може ли малко по обстойно да ми обясниш за какви екстри говориш. Какъв е този бонус танк ?

Comment

Working...
                                X