bigbeer написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
-
Victory!
Battle: Mines Tuesday, April 17, 2012 6:59:33 PM
Vehicle: T34
Experience received: 4,694 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 159,939
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Sharpshooter, Sniperalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
1951 написа Виж мнение
Сега те видях.
Ето я графиката, а адреса на сайта е долу.
Comment
-
Купих си Т-43. За сега нещо не ми харесва много. Имах една игра срещах се с Т-34-85 и той ме отвя с лекота аз го ударих 4 пъти и 4-те не му направих нищо немога да му пробия бронята, та това са 45мм какво толкова, той ме думна 3 пъти и ме изпари Още не съм му купил никакви нови модули, надявам се с тях да стене много по-добър
П.п Може ли някой да изкаже мнение по този танк.
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеКупих си Т-43. За сега нещо не ми харесва много.Може ли някой да изкаже мнение по този танк.
Като сме почнали да се хвалим и аз да анонсирам един доста оплюван танк. ИС-3 казват не бил най-доброто в играта.Ето тук с недоъпгрейдван 10 килнати и 2 ударени.А дори не бях в топа. Можеше и още,но,просто свършиха вразите.
Победа!
Битка: Скала 18 април 2012 г. 16:14:46 ч.
Танк: ИС-3
Опит: 2*190
кредита: 60*264
Постижения в битки: Значка за майсторство: Танков ас, Изкусен стрелец, Медал Бюлтер, Снайперист, Войн
Comment
-
Незнам дали ще доживея да събера парите за Т-44. ЯКО съм на загуба ремонта е скъп аз не изкарвам много Направо незнам как ще се оправям с тия пари, защото си продадох Т-34-85 и Т-34, а това май беше грешка. Сега видях, че по случай годишнината Т-43 е бил намален и е имало 1 ден премиум, но аз го изпуснах.
П.п Кажете как да правя пари.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеМеждинното слабо звено между добрия Т-34-85 и прекрасния Т-54.Не е лош,но не блести с нищо.Малко картонен като цяло.Може да се играе с успех,макар и не с това удоволствие,като американския или немския в класа му.Т-44 ще те израдва доста повече.
Като сме почнали да се хвалим и аз да анонсирам един доста оплюван танк. ИС-3 казват не бил най-доброто в играта.Ето тук с недоъпгрейдван 10 килнати и 2 ударени.А дори не бях в топа. Можеше и още,но,просто свършиха вразите.
Победа!
Битка: Скала 18 април 2012 г. 16:14:46 ч.
Танк: ИС-3
Опит: 2*190
кредита: 60*264
Постижения в битки: Значка за майсторство: Танков ас, Изкусен стрелец, Медал Бюлтер, Снайперист, Войнalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеНезнам дали ще доживея да събера парите за Т-44. ЯКО съм на загуба ремонта е скъп аз не изкарвам много Направо незнам как ще се оправям с тия пари, защото си продадох Т-34-85 и Т-34, а това май беше грешка. Сега видях, че по случай годишнината Т-43 е бил намален и е имало 1 ден премиум, но аз го изпуснах.
П.п Кажете как да правя пари.
Т-34 и Т-34-85 правят прилични пари, но ти си ги продал вече...
Играй с КВ."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеП.п Кажете как да правя пари.
Най-популярната машина за това е КВ-то, втора по популярност е Pz.Kpfw. IV. И двата мажат здраво и се ремонтират без пари, снарядите им са евтини.
Но практически всеки нагрухтян до дупка танк или ТД от Тиър 2 до Тиър 5 (и до някаква степен 6) ти вършат работа. Аз например печеля здраво от Marder II, PzKpfw 35(t) и от В1. Много печеля и от VK3601(H), но там съм вложил адски много време, усилия и пари, а ти явно питаш за бърз метод.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеНякой ако има желание може да направим един взвод и да поиграем. Играя на европейския ника ми е както тук Worcho. Аз не съм някакъв професионалист не играя много често. За половин година имам само един Т-43
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеаз нямам нито един такъв)
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеЗа КВ,КВ-3 и ИС-4 в гаража ще получиш бонус слот + бонус места в казармата+ бонус танк и още камара екстри.Определено си заслужава усилието.
Аз доколкото разбрах, ако имаш КВ, получаваш КВ-1 и КВ-2, плюс бонус слот. Явно системата при КВ-3 и ИС-4 ще е същата.
Така, че воден от вродената ми алчност хукнах да развивам КВ.... Направо си плюх на дипломата, много го мразя този танк
Та, какво ще са другите екстри, освен безплатния слот (което за мен си струва усилията)?Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеМоже ли малко по обстойно да ми обясниш за какви екстри говориш. Какъв е този бонус танк ?
Comment
Comment