If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добавлены для тестирования две французские премиумные машины: САУ 4 уровня 10.5сm leFH18 B2 и ПТ-САУ 3 уровня FCM 36 Pak 40. Обращаем ваше внимание на то, что эти танки будут доступны только для игроков, участвующих в Супертесте.
.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Понеже яко разцънквам играта в руския сървар можеш ли да ми кажеш своя ник. Искам го защото пишещите в тази тема основно играят в европейския. Отделно може да направим т.е. да игтраем във взвод като си помагаме. Аз имам Т 34 - 85 но е със 100 мм оръдие. Имах VK 3601H и 3001H но ги продадох заради хлапето, че и той разцъква с моя ник в играта. Имах и Ягдпантер която и тя замина ... идеята бе за да може да си купи тигър, но аз лично се целя в пантерата. Тази кутия тигъра не ми харесва.
От руските искам да си взема т54
Има български клан в руският сървър
Българска черноморска лига или нещо такова
Роти се играе рядко, но е интересно
А призръкът покрай църквата на Малиновка, днес дали наистина ще се появява?
Голяма "шега" стана. Точно се пазих от това да ми минат във фланг и играта се бъгна - не можех да се движа а само ми се клатеше корпуса, в действителност съм се движил и се оправи чак след като ме убиха. Явно съм изглеждал доста нууб с тези неадекватни движения страшен майтап
В руския сървър съм frujinassen.
Това не е ли яг пантер 2? Искам да играя срещу ратте, ще имам снайпер 100% от боевете. Пробвах Т14, станал е звяр, задължително си първи или в първите 4-5. Пари също не лошо идват.
Comment