Т-34-100 - УБИЕЦ - нагъл, прикрит, агресивен, от засада... - УБИЕЦ!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Т-34-100 Дърво! Бавен,слабо маневрен,зле брониран,много неточен над 300метра,бавно презареждащ,изключително бавно фокусиращ.......ПЪЛНО ДЪРВО!!!
1- прекалено бавен за скаут
2-прекалено забележим за засада,по-висок от другите в класа си ,камуфлажа му куца
3- пробива го всичко на картата започвайки от Т82 и Мардер ( е,само от засада,отзад и с мъничко късмет )
4- Т-50-ките,АМХ-овете,та дори и Леопард го правят смешен в близък маневрен бой.Губи двубои дори срещу М5,ако не е късметлия.
5- разсейките в снайперски режим на топовата му пушка могат да докарат и камък до отчаяние.
6- презарежда прилично бавно,сравним със всички медиуми от класа си.Докато зареди всеки М4А3Е би го изнесъл спокойно.
7-фокусира практически,по-бавно дори от тежките в класа си,и никакви модули и умения не успяват да компенсират.
8-няма достатъчно мощ да изнесе медиум от класа си с един изстрел,а обикновено няма време за 2-ри.
В негова подкрепа бих казал: приятен за игра ,когато движи зад бронята на тежките и доубива с един изстрел отблизо.Купола му отразява прилично и зад ниски укрития може да пази сносно периметъра си.Височината му позволява в повечето случаи пръв да види врага и с малко късмет да избяга навреме.Като цяло не лоша машина,ако се играе със 85мм пушка.Проблема му е,че се иска прекалено много опит за да стане елитен и прехода от него към Т-43 е "от трън та на глог"
Като цяло и той и Т-43 са жалки стъпала към доста добрия Т-44 и наистина приятния за игра Т-54.
Същата Д-10Т ми е докарала с ИС-3 10 фрага за битка,със ИС и КВ-3 по няколко Топ Гъна и във вариант Д-10С стои много стабилно на СУ-100.При Т-34-85 не успявам да взема повече от 3-ма на битка в най-добрия случай.
Моля,ако някой има "Топ Гън" с него,нека постне битката тук да я изгледаме заедно.Last edited by bigbeer; 06-05-2012, 12:12.
Comment
-
И аз се мъчих с него доста.. доакто не се приспособих към силните му страни. С добутвач и бързо прицелване малко се компенсира бавното презареждане на 100 мм-то и скапаната руска оптика, това плюс бинокъл го прави доста сносен снайпер. Нищо че не е чак толкова точен, по-добре да направиш втори и трети изстрел, отколкото да си им в обсега. Важно е да не се показва бронята на шасито. По възможност се позиционира или в дупка или зад ниска скала, ограда. За такава тактика маневреност е необходима само за да се отдръпнеш, ако те открият. Преценявам точно кога и тръгвам, но не фронтално а зад гърба на някой прикрит зад сграда или скала.
Принципно обичам да усъвършенствам машини за които казват че са зле, и най- накрая се пополучи прилична игра с него. Не че е абсолютен звяр в класа си, но не е и дърво със сигурност!
П.П. Причината изобщо да развивам руските железа е че крайната цел - Т-54 си е нещо, което и до ден днешен представлява основен боен танк и логично се налагат такива многоцелеви машини по бойните полета, след смъртта на "Вожда на всички народи". Нищо че и там ще ме отнасят понякога бързо, поне ще знам че карам истински танк
Comment
-
Статистиката му е близка до моята ,а сравнен с повечето от ЕПИК в чийто алианс членувам,моята е посредствена.Дал съм пример със собствените си статсове.
bigbeer написа Виж мнениеСъщата Д-10Т ми е докарала с ИС-3 10 фрага за битка,със ИС и КВ-3 по няколко Топ Гъна и във вариант Д-10С стои много стабилно на СУ-100.При Т-34-85 не успявам да взема повече от 3-ма на битка в най-добрия случай.
В показаната от теб статистика на "топ играч" Т-34-85 има със 10% по малко победи от СУ-100.Което покрива и моите наблюдения.
Или ако ще правим само кратки обобщения то това,че имам "Танков АС" със Pz38nA и няколко пъти съм изнасял със него Т-34 ки би трябвало да ме прави Супер-пупер ли ?
Comment
-
Петър Илиев написа Виж мнениеИ аз се мъчих с него доста.. доакто не се приспособих към силните му страни. С добутвач и бързо прицелване малко се компенсира бавното презареждане на 100 мм-то и скапаната руска оптика, това плюс бинокъл го прави доста сносен снайпер. Нищо че не е чак толкова точен, по-добре да направиш втори и трети изстрел, отколкото да си им в обсега. Важно е да не се показва бронята на шасито. По възможност се позиционира или в дупка или зад ниска скала, ограда. За такава тактика маневреност е необходима само за да се отдръпнеш, ако те открият. Преценявам точно кога и тръгвам, но не фронтално а зад гърба на някой прикрит зад сграда или скала.
Принципно обичам да усъвършенствам машини за които казват че са зле, и най- накрая се пополучи прилична игра с него. Не че е абсолютен звяр в класа си, но не е и дърво със сигурност!
П.П. Причината изобщо да развивам руските железа е че крайната цел - Т-54 си е нещо, което и до ден днешен представлява основен боен танк и логично се налагат такива многоцелеви машини по бойните полета, след смъртта на "Вожда на всички народи". Нищо че и там ще ме отнасят понякога бързо, поне ще знам че карам истински танк
Т-34 със 100мм пушка е нещо ,което е доста далеч отПетър Илиев написа Виж мнениепоне ще знам че карам истински танк
Comment
-
T-54 ОБТ??? Явно си имал предвид,че стои на въоръжение-инак Т-54 си е чист медиум танк от където и да го погледнеш.Що се отнася до играта-Т-54 е възможно най-смотания медиум.Слаба броня-пробива го всичко и рядко вече след последния пач може нещо да рикушира от него.Повратлив е,но отдавна има по-бързи от него вече.Оръдието-определено най-слабото оръдие от всички медиуми има-неточно,не пробива кой знае какво и много рядко ,,връзва'' приличен демидж.В клановите с подкалибрени е друга ситуацията,но пък там и предназначението му е друго.Имам 54ка на четвърти скил екипаж и оборудвана как си требе-за рандомите е приятна за игра,но само защото е пълно с кретени-срещнеш ли играч с Патон и си до там
Comment
-
Принципно Т 34 - 85 със 100 мм оръдие наистина е нямало, но може да е имало такова като замисъл или да е експериментирано с такова оръдие, като бройките да са били единични или долу горе като Пантера ²² или още по образно казано ситуацията с оръдията поставяни на Пантерата.
Между другото след новия ъпдейт се натъкнах на един много интересен проблем, че при преминаване на снайперски режим на определени карти дисплея става изцяло червен и нищо не виждам и стана така , че точно пък за мой късмет записах по 4 фрага на игра на тези карти.
П.П. Благодаря за инфото че ще има намаление за определени машини. Трябва да си възстановя в хангара ЯгдПантерата с 88 мм оръдие
Comment
-
Т-34-100,ако правилно помня е експериментална машина с купол от Т-44 и шаси на Т-34-85.Имало е голям интерес от армията,но докато му отстранят дефектите Т-54 също е готов и пускането му в серия се обезсмисля.Май разширяваха погона на купола,като наваряват над калниците своеобразни "ушички".Скърпили са го някак,но е имал ниска практическа скорострелност и склонност да претоварва щасито при изстрел.До колкото помня подобен проблем с шасито,имаха преди това немците със JgPz IV.Last edited by bigbeer; 06-05-2012, 17:32.
Comment
-
На европейския
From Monday May 7th, at 07:30 h CEST (05:30am GMT) to Friday May 11th at 07:00 h CEST (05:00am GMT), you can benefit from the following discounts:
x5 experience for the first victory of the day
Up to 58% off for premium ammo
50% off for equipment
15% off for 6-month premium account purchase
15% off for 1-year premium account purchase
50% discount on 100% crew training
50% discount on 100% trained crew purchased with a new vehicle
50% discount on 100% crew retraining
50% off for Skill reset
50% discount on the following vehicles:
Medium tank tier VII Т-43
Medium tank tier VII KV-13
Heavy tank tier VII IS
Tank Destroyer tier VII SU-152
SPG tier VI S-51
SPG tier VI SU-14
Medium tank tier VII PzKpfw V Panther
Medium tank tier VII VK 3002 (DB)
Heavy Tank tier VII PzKpfw VI Tiger (P)
Heavy Tank tier VII PzKpfw VI Tiger
Tank Destroyer tier VII Jagdpanther
SPG tier VI GW Panther
Medium Tank tier VII T20
Tank Destroyer tier VII T25 AT
Tank Destroyer tier VII T25/2
Heavy Tank tier VII Т29
SPG tier VI М12
Light Tank tier VII AMX 13 90
Heavy Tank tier VII AMX M4 (1945)
Comment
-
Mitko написа Виж мнение50% discount on the following vehicles:
...
Heavy tank tier VII IS
...Kerls, wollt ihr ewig leben?
Comment
-
Момчета такова нещо рядко се случва... избихме се почти двата отбора и останаха да се бият 3:3 тежки 100% нубове. То не се въртяха връщаха се в безсмислени посоки, разминаваха се, въртяха куполите и търсеха нещо към планините, един не можеше да улучи ок 4-5 пъти. Доста се смях и не само аз, та давахме наставления отстрани. Беше просто уникално, а накрая завърши и равен. Жалко че повторенията свършват, когато ти се взриви танка, че това беше епик нууб евър!
Comment
Comment