bigbeer написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
То и аз не ги играех до преди няколко седмици,но 2 десетки за клановите битки в повече са си просто необходимост.Преодолях вродения ми негативизъм в името на отбора.Не мога да подведа момчетата(и девойките) просто.
Gaden Gogi написа Виж мнение
Comment
-
Да се похваля, изгриндих ИС-3, сега събирам пари да го купя. Направих си подарък за рождения ден във вид на КВ-5, ако ще качвам тежки руски ще ми трябва тренажор, пък и пари си трябват винаги. Благодаря на бигбиар че ме свърза с българския клан. Сега седя и се чудя, струва ли си да взема премиум и да щурмувам ИС-3, че до края на месеца да взема и ИС-4. Въпросът е, дали ще имам време да играя.
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеДа се похваля, изгриндих ИС-3, сега събирам пари да го купя. Направих си подарък за рождения ден във вид на КВ-5, ако ще качвам тежки руски ще ми трябва тренажор, пък и пари си трябват винаги. Благодаря на бигбиар че ме свърза с българския клан. Сега седя и се чудя, струва ли си да взема премиум и да щурмувам ИС-3, че до края на месеца да взема и ИС-4. Въпросът е, дали ще имам време да играя.
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеНякой да знае нещо за някакви скинове, които показват къде бронята е силна, къде е слаба, къде е двигателя и т.н.
Тези скинове ще са ми доста полезни.
Иначе при съвсем стандартната игра си има настройка, която ти оцветява прицела в зависимост дали има ще пробиеш или не там, където се целиш.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеИначе при съвсем стандартната игра си има настройка, която ти оцветява прицела в зависимост дали има ще пробиеш или не там, където се целиш.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеДа ама не съвсем. Прицела показва само колко е дебела бронята, в която се целиш, не взема предвид ъглите. Така че може да ти покаже зелено дори когато нямаш никакъв шанс да пробиеш.
А и да не забравяме, че ако си сложил кръстчето на някаква слаба точка в бронята (примерно люк) ще светне в ярко зелено, а да кажем че шансът да уцелиш баш там не е голям.
Не, че съм голям експерт в играта, но за сега не съм видял по-добра техника на прицелване от тази да си знаеш точността и пробивността на оръдието и слабите точки на това по което стреляш.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеДа се похваля, изгриндих ИС-3, сега събирам пари да го купя. Направих си подарък за рождения ден във вид на КВ-5, ако ще качвам тежки руски ще ми трябва тренажор, пък и пари си трябват винаги. Благодаря на бигбиар че ме свърза с българския клан. Сега седя и се чудя, струва ли си да взема премиум и да щурмувам ИС-3, че до края на месеца да взема и ИС-4. Въпросът е, дали ще имам време да играя.
В момента мъча една пантера + едно Т ²²²/²V и гледам отново да събера кинти за Т 34 - 85 със 100 мм оръдие + ягдпантерата. Накратко мъча се да разбера кое оръдие е по добро 88 мм L 56 или 75мм L 100 за моята котка. Значи с 75 дългото винаги някой ми убира фраговате, защото точно когато зареждам за последен изстрел по целта и маркирана на това отгоре и пак някой ми я взема. С 88 установих в повечето игри че отскачат като шикалки.
Comment
-
Фраговете нямат абсолютно никакво значение, вземаш хп и кеш за нанесена щета, не за фрагове. Да си призная, Пантерата я играх като беше Т8, след това съвсем малко съм я играл. Може би дългото 75мм е по-добре, понеже позволява да се стои по-далече. Късото 88мм е може би най-прецаканото оръдие в цялата игра, ама ползват някакви незнайни таблици за бронепробиваемост които не съответстват на реалността и съответно са му дали само около 135, което не стига за нищо.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment