Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Imperial написа Виж мнение
    Фраговете нямат абсолютно никакво значение, вземаш хп и кеш за нанесена щета, не за фрагове
    Е пък някой хора се радват на фрагове, все пак когато си вземех отново някоя нисък тиър машина тя е за чиста пробава кеф...е или за парички
    Късото 88мм е може би най-прецаканото оръдие в цялата игра, ама ползват някакви незнайни таблици за бронепробиваемост които не съответстват на реалността и съответно са му дали само около 135, което не стига за нищо.
    Нали играта беше аркадна и достоверноста беше на второ място, та затов ахората с абалансирали както с амогли...Иначе зсе чудя на панцерджагер 4 далил да сложа 75/70 или 88/56...за сега скланям на 75/70 ДПС-с му е малко по-нисък но пробива повече и е по-точно.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
      Е пък някой хора се радват на фрагове, все пак когато си вземех отново някоя нисък тиър машина тя е за чиста пробава кеф...е или за парички

Нали играта беше аркадна и достоверноста беше на второ място, та затов ахората с абалансирали както с амогли...Иначе зсе чудя на панцерджагер 4 далил да сложа 75/70 или 88/56...за сега скланям на 75/70 ДПС-с му е малко по-нисък но пробива повече и е по-точно.
      Имах ягдпанцер 4 . На въпросната машина сложих всички оръдия които имаше за нея и най доволен бях от 88 мм .

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
        Нали играта беше аркадна и достоверноста беше на второ място, та затов ахората с абалансирали както с амогли...
        Не е това обяснението. За някои неща (като бронирането и бронепробиваемостта) се опитват да са максимално реалистични - балансирането го правят с другите показатели.
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
          Накратко мъча се да разбера кое оръдие е по добро 88 мм L 56 или 75мм L 100 за моята котка.
          Не, че имам голям опит на Пантерката, но еднозначно дългото 75-мм оръдие си е зверче. Лично според мен девелопърите заслужават шамар зад врата, защото не е нормално L100 и L70 версиите на оръдието да дават едни и същи поражения. Или поне последно физиката това казваше...
          Имаш феноменална точност и дупчиш много здраво. Спомням си тия дни, как на един Т32 му вкарах 7 - 8 снаряда един след друг и всичките бяха пробив. Не го убих, но реално източих бая опит. Като DPM е по-зле от 88-мм, но то реално вече не дотяга за битките в които влизаш. Просто пробивността му е слабичка, а и реално 75-мм ти дава възможност да стоиш зад линията на твоите тежки и да даваш здрав съпорт. Защото реално Пантерата не е много пригодна да се играе по друг начин. Има доста живот в нея, но бронята е символична за Тиър 7 танк. Другото за което става е да сновеш по бойното поле и да запушваш дупки и да се окопаваш по храстите. Особено ако танка има оптика и екипаж с умение за камуфлаж. Та, не съм още в позиция да давам генерални мнения за танка, но определено ми пасва много добре и 100% препоръчвам дългото 75-мм оръдие!
          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Не е това обяснението. За някои неща (като бронирането и бронепробиваемостта) се опитват да са максимално реалистични - балансирането го правят с другите показатели.
            138 mm на километър го дават за Pzgr. 40 , ако и да не е твърде достоверен източника.
            Иначе този показател д абеше най-дисбалансиран, мене мног ем дразни съветски танкове с убет тесни бойни отделения, и един пълнач да дават по-висока скорострелност от просторен американски танк с два пълнача, ама нали трябва да е интересно

Comment

Здрасти отново. Събота и днес гриндя здраво. Остават ми все пак още 65 000 експирианс. Дано успея до края на седмицата. За КВ-5. Танкът ми допадна, най вече заради бронята, а оръдието е слабичко, така е. В негова полза пред ловето натежа аргумента, че ако имам 2 танка 10 тиар руски ще искам и 2 екипажа с поне по 4 умения. И ще стане цирк, играя с льове за пари, после с ИС-7 за екипажа. А с КВ-5 ще мога да вадя пари и качвам екипажи едновременно.
              tconiotconev как ти е ника в играта? Иначе, търси клан 1-BUL
              Last edited by Mitko; 22-04-2012, 16:34.

Comment

Сега нали се напъвам за КВ (не, че искам да го играя, но се лакомя от безплатния слот) и осъзнавам, че Т-28 е голямо зверче. Начина на игра много ми напомня на този за Пантерата.

Comment

Един слот е 150 злато при 50% намаления които излизат няколко пъти годишно. Това е в реални пари 50 цента.
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Един слот е 150 злато при 50% намаления които излизат няколко пъти годишно. Това е в реални пари 50 цента.
                    За мен е 2,40 лева за един СМС. В реални пари.
                    Това едно на ръка. Друго е, че реално получаваш един безплатен танк (спестяваш време и игрови пари за развитие, а след това можеш да го продадеш). Ако докопам и КВ-3 си е още един слот и още един безплатен танк.
                    Така, че както е казал народа, авантата е чиста печалба
                    A и не на последно място, поставяш си някакви цели и си ги гониш. Което е и част от удоволствието от играта.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                      Здрасти отново. Събота и днес гриндя здраво. Остават ми все пак още 65 000 експирианс. Дано успея до края на седмицата. За КВ-5. Танкът ми допадна, най вече заради бронята, а оръдието е слабичко, така е. В негова полза пред ловето натежа аргумента, че ако имам 2 танка 10 тиар руски ще искам и 2 екипажа с поне по 4 умения. И ще стане цирк, играя с льове за пари, после с ИС-7 за екипажа. А с КВ-5 ще мога да вадя пари и качвам екипажи едновременно.
                      tconiotconev как ти е ника в играта? Иначе, търси клан 1-BUL
                      Ника ми е ORKA

Comment

Някой може ли да ме посъветва какви специални умения да сложа на укипажа си на Т-43.
                        Аз все още не съм много наясно с тях.

Comment

То повечето не сме наясно май.Лично аз за медиумите ползвам основно лампичка,орлов поглед и бойно братство при командира.На останалия екипаж,освен братството,слагам предимно ремонт и специализираните умения по професии.Адреналин на зареждачите,оф роуд на водача и т.н.

Comment

Започвам днешния гринд от кота 21 600 оставащ ми експирианс от ИС-4. Да видим какви ще ги свърша.

Comment

Отключих 50/120, това са ми резултатите с 50/100

albireo написа

Comment

И аз да се похваля. С чувство на изпълнен дълг мога да ида да почивам.Click image for larger version

Name:	shot_021.jpg
Views:	1
Size:	544.1 КБ
ID:	530639

Comment

Working...
                                X