If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
M82 със 105 мм гаубица, много бързо, и всичко което срещаш е one shot...е ти също не носиш много на тупаник но винаги е приятно да да получиш рипърско медалче
Колеги, дайте бърз съвет за КВ-то.
Има ли смисъл да развивам С-54 или да се помъча още малко с базовото оръдие и да скачам директно на М-10 (куполът на КВ-2 вече съм го отключил)?
Или е по-добре да взема С-54 и след това да събирам за ЗиС-6?
Принципно идеята ми е да отключа колкото се може по-бързо КВ-3, така че трябва да трупам опит в промишлени мащаби
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Колеги, дайте бърз съвет за КВ-то.
Има ли смисъл да развивам С-54 или да се помъча още малко с базовото оръдие и да скачам директно на М-10 (куполът на КВ-2 вече съм го отключил)?
Или е по-добре да взема С-54 и след това да събирам за ЗиС-6?
Принципно идеята ми е да отключа колкото се може по-бързо КВ-3, така че трябва да трупам опит в промишлени мащаби
Не знам защо но днес след като прехвърлих 100000 кредит пантерата започна да става звяр от всякъде, а е топова, като основно воювам с 75мм/ Л 100 оръдие. голяма дрелка е тази пущина, но трябва да държа врагът на далеко че инак става лошо.
П.П. Днеска ебаси епичната битка дето водих с едно Льове, но го натроших.
Пантерката е от малкото медиуми,които ползват оптика и камуфлажна мрежа ,като модули.Първото умение на екипажа,единствено при нея е добре да е камуфлаж.Малко е нетипична за класа си,но определено кърти.
Victory!
Battle: Erlenberg 29 април 2012 г. 22:27:54 ч.
Vehicle: E-50
Experience received: 3*816 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 36*685
Battle Achievements: Mouse Trap
))))
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Май тъкмо си подобрих постижението за най-далечно попадения- 678 м с мардера ама съм само на 54% на второто умение, като стане с 5-6 умения сигурно ще е убер зверска машина...
Comment