Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

xopxe написа Виж мнение
    Ако пусне и шот как изглежда руското дърво при 7.3 ще съм много благодарен,.

Comment

Значи няма да има връзка между КВ-3 и ИС ? Ако е така, съм прецакан яко, ако не успея да разкрия ИС през КВ-3 до пача(или дори да успея!).
      Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

CaptMick написа Виж мнение
        И едно питане имам: Дайте ми съвет, играя предимно на руските сървъри, където нямам проблеми с лаг и прочие. Есента почнах и на европейския, редно е там връзката ми да е дори по-добра, ама не! Отнема тройно повече време да зареди картите, в битките, често се случва докато вляза да съм умрял. Толкова насича и лагва, че е невъзможно да се играе! Инсталацията си е наред, настройките и на двата клиента са еднакви - занижил съм, каквото е възможно. На руските цепи яко, а в европа не ще и не ще? На какво би могло да се дължи?
        Проблем при инсталацията.Трий всичко от ЕУ сървъра,което имаш и инстал отново,директно от http://worldoftanks.eu/en/update . Никакви торенти.Колкото и бавно да става -само директна инсталация. Внимавай двете игри да са в отделни папки и по възможност на различни дискове.

Comment

xopxe написа Виж мнение
          Значи няма да има връзка между КВ-3 и ИС ? Ако е така, съм прецакан яко, ако не успея да разкрия ИС през КВ-3 до пача(или дори да успея!).
          Няма никакво прецакване.Натрупания до момента опит ти се запазва изцяло.Разбира се колкото повече-толкова повече,както казва умния ми приятел Прасчо.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
            Проблем при инсталацията.Трий всичко от ЕУ сървъра,което имаш и инстал отново,директно от http://worldoftanks.eu/en/update . Никакви торенти.Колкото и бавно да става -само директна инсталация. Внимавай двете игри да са в отделни папки и по възможност на различни дискове.
            Това е единственото, което избягвах досега, ама ще опитам. Инак, винаги свалям само директно, инсталациите са си отделно, различни папки... Ще опитам да го сложа на друг диск - физически, имам два. Дано се получи.
            Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
              Няма никакво прецакване.Натрупания до момента опит ти се запазва изцяло.Разбира се колкото повече-толкова повече,както казва умния ми приятел Прасчо.
              Имам проблем от факта, че изглежда ИС ще се разкрива само през КВ-1С след ъпдейта, т.е аз ще трябва да си купа КВ-1С и да го развивам от нулата докато натрупам опита за откриване на ИС, а не както планирах - да донатрупам оставащият ми опит за ИС през КВ-3, където съм разкрил почти всичко без самото ИС.

Comment

Но ще имаш разкрит или почти разкрит КВ-4,който си е клас над ИС-а.Практически прескачаш разкриването на един клас ТТ.

Цитат xopxe : Привет и от мен,има ли някой тествал КВ-2 на 7.3 да даде отзиви за машината?

Същото КВ само че клас нагоре и съответно със 860 кръв.Има малко по-мощен двигател,което не му се отразява на максималната скорост,но го прави една идея по пъргав при достигането и.

Comment

Мерси, Bigbeer.
                  Съгласен съм за КВ-4, ще съм на крачка от ниво 8 танк, което си е отвсякъде погледнато компенсация.
                  И, ако ИС-4 го направят кадърен ниво 10 танк - ще съм доволен от компенсацията, но ако не е, ще си мрънкам докато додрапам до ИС за да продължа дървото до ИС-7.

Comment

xopxe написа Виж мнение
                    Мерси, Bigbeer.
                    ще си мрънкам докато додрапам до ИС за да продължа дървото до ИС-7.
                    Няма да ти се наложи, понеже получаваш ИС-8 вместо ИС-4, а ИС-8 води то ИС-7.
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа Виж мнение
                      Няма да ти се наложи, понеже получаваш ИС-8 вместо ИС-4, а ИС-8 води то ИС-7.
                      Ако давахa IS-8 на тия, които още не са разкрили IS (ниво 7 танка) щеше да си прав

Comment

Сега можете да си купи танк Type 59.
                        Ако имате танк Type 59 - няма проблеми със среброто.

Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!
                        http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Не се ли бави много 7.3 на Европейския сървър? Обикновено ден - два след руснаците ъптейтват и нас.
                          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Не може да пропуснат такъв рекламен прозорец,като День Победъй.Идеално за промотиране на руската линия.

Comment

С 6 мая 09:30 (МСК) по 10 мая 10:00 (МСК) вас ожидают следующие бонусы:

Пятикратный опыт за первую победу;
                              Скидка 50% на оборудование (досылатели, приводы наводки, противоосколочные подбои и т.д.);
                              Скидка 50% на покупку дополнительного слота в ангар;
                              Скидка 50% на рекрутирование обученного до максимального уровня экипажа при покупке танка, а также на переобучение в танковой академии уже нанятых бойцов (подробнее об обучении экипажа можно узнать здесь);
                              Скидка 50% на все виды камуфляжей;
                              Скидка 15% на покупку полугодового и годового премиум аккаунтов;
                              Скидки на покупку премиум аккаунта: трехдневный по цене однодневного; семидневный по цене трехдневного;
                              Скидка 50% на покупку техники: Т-43, КВ-13, ИС, СУ-152, С-51, СУ-14, PzKpfw V Panther, VK 3002 (DB), PzKpfw VI Tiger (P), PzKpfw VI Tiger, Jagdpanther, GW Panther, T20, T25 AT, T25/2, Т29, М12, AMX 13 90, AMX M4 (1945);
                              Скидка 50% на покупку премиумной техники: Т-127, Valentine, Matilda, Churchill.

Comment

Да ама само за Азиатският сървър

Comment

Working...
                                X