If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Су-85Б е ужасна машина. Как си издържал на нея 800 боя...
Отговорът е много прост - мазохизъм.
Сериозно - Харесва ми тази "кола".
Невидима. Точна. Бърза. Пушка (57 мм), жили като оса.
Любопитни факти - имам медал, "Фадин". (Су-85б)
70 артилерийски снаряди, аз имах в началото на битката...
Последното снаряд - унищожава последният враг. 1:1.
(Врагът - не спал)
С Хетцеря имам и аз два фадина, от такова стечение на обстоятелствата. Но е добра идея ако имаш няколко снаряда да ги изгърмиш преди да довършиш някоя артилерия (или нещо заспало на по един удар)
Искам да ви попитам за умението "Братя по оръжие" - задължително ли е всеки един член на екипажа да го притежава (на 100%) за да действа? И с какви проценти всъщност се подобряват основните умения - много, лекичко, драстично...
Искам да ви попитам за умението "Братя по оръжие" - задължително ли е всеки един член на екипажа да го притежава (на 100%) за да действа? И с какви проценти всъщност се подобряват основните умения - много, лекичко, драстично...
Всички трябва да го имат и да го имат на 100% (това не е квалификация, а "пърк").
Вдига с 5% уменията по основната квалификация и с 5% камуфлажа, ремонта и пожарогасенето (ако ги имаш), но не вдига другите умения и пъркове.
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
ok благодаря, за инфото. Това за камуфлажа е добра новина, но дали има някакъв лимит, защото с хетцера, ако съм зад храст минават на по 10-на метра пред мен без да ме забележат (имам лампа и по това си личи), а по прикрит от това направо незнам
100% камуфлаж за всеки от екипажа, камо мрежа и отделно е една от машините с най-голямо прикритие, а скоро и още 5%! само дето никак не се задържам на едно място а непрекъснато пълзя на някъде
Отговорът е много прост - мазохизъм.
Сериозно - Харесва ми тази "кола".
Невидима. Точна. Бърза. Пушка (57 мм), жили като оса.
Любопитни факти - имам медал, "Фадин". (Су-85б)
70 артилерийски снаряди, аз имах в началото на битката...
Последното снаряд - унищожава последният враг. 1:1.
(Врагът - не спал)
Браво!
Аз по същия начин обожавам Су-85. Прекрасна машина, страхотно оръдие, и обикновено ме подценяват
От седмица имам JagdPanzer, и съм страшно доволен от него. Изкарах AceTanker :Д
И ми остават 3500 опит и около 200к пари до JagdPanther.
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Аз най-сетне събрах кеш за 50/120 и го оборудвах напълно, но първите ми 10 игри хич не бяха добри, имам да се уча наново да играя. Много лесно се набутваш в беля с такава бърза и небронирана машина, Т8 не е толкова фатално, но Т9 вече нещата са сериозни и всяка грешка води доста бързо до трагичен край.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Прави ми впечатление че играта страшно силно загрява видеото... днеска два пъти даже ми шътна компа....специално съм го отоворил да гледам, вентилаторът си работи...
Прави ми впечатление че играта страшно силно загрява видеото... днеска два пъти даже ми шътна компа....специално съм го отоворил да гледам, вентилаторът си работи...
При последния ъпдейт тихичко понадуха видеото с разни ефекти, птици, огньове и прочие, което се усеща. При мен кадрите паднаха с 10 - 20%.
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
тов ане би трябвало да влияе толкова, и аз ги гледам че паднаха фреймовете, ама чак д ами шътма компа, отделно аз си мисля че видеото ми е прилично...и го прави от вчера това...дали пък не ми се е прецакам хардуера?
Тук е още пролет и едва тези дни стигна 20C, иначе кабинетът ми е западен и е доста топъл....иначе я следя, само на игратат вдига температура, и от дори само като си вися в гаража.
Comment