Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    *****
    Краткия отговор е ок на всичко, нямам намерение да се опитвам да Ви оборвам. Да го оставим така, че при мен просто не сработва т.е über заблеян съм .А да, и грешката е в мен,проблемът е в моя телевизор, дам. Точка.
    offtopic
    Само да те питам Гаден Гоги какво разбираш под "грамотен човек" в този контекст (не само да види оф. сайт предполагам) и какво разбираш под "да кажем щуга е 3-4 дни игра от време на време"-колко е това време на време и тази формула само за нормалните ли хора важи т.е. за анормалните колко време предлагаш/изчисляваш или друг глагол?
    @bigbeer-точка 2, явно не ти лъха на това, което съм в същност но карай, ще го напиша в прав текст, колкото да има дуплика и да приключваме- Никога в нито един момент от живота си не съм казвал или пък казвам, че съм непризнат "гений", понеже простичката истина е, че не съм никакъв гений-язе съм анормален човек, живеещ сред себеподобни за жалост, с едно единствено пристанище, т.е. напълно съм отворен за диалог със себеподобни(трябва да се извлича някаква полза от хората все пак), което пък не ми лъха на гениалност и величие. Предлагам да сложим точка понеже разводняваме темата, а и жалванията ми. (Фронта на ЛС все пак винаги е отворен )
    Лека и успех с хмм, използвувавенто на Свят на Танковете.

    Comment


      Gaden Gogi написа Виж мнение
      зависи с какви точно машини играеш....ако и това "постижение" да не е нещо с което много да се хвалиш, моята трактовка е че си позволил на някой да те стреля мноооого, и просто машината е била достатъчно здрава че да го понесе, иначе аз има такъв медал и с Пз3А...някакъв с автоматично оръдие се скъса да ме стреля аз докато му рейпвах съотборниците (той естествено не ме пробиваше)
      Този медал наистина малко намирисва като американския медал Пурпурно сърце, но да си призная съм си го позволявал единствено с хедцера и с пантерата този лукс. При пантерата последно ми се наложи да се възползвам от тази екстра да допусна да получа 12 попадения при един дуел с едно Лъове, което го надупчих с 75 мм/ Л 100 перфоратор, като картата беше провинция и в крайна сметка застанахме един срещу друг и нямаше място за маневриране, а след всяко местене трудно се хваща отново мерника.

      Comment


        КВ-2 са го направили зверско животно
        Сънят е слаб заместител на кофеина!

        Comment


          Според Викито:
          Грамотността е способността за четене и писане. Стандартите за грамотност са различни в различните общества. В съвременен контекст терминът предполага четене и писане на ниво, достатъчно за осъществяване на писмена комуникация
          Т.е в контекста на написаното от мене всеки който е грамотен (способен да чете) би могъл да прочете както в сайта на играта (примерно за Хетцера тук: http://wiki.worldoftanks.eu/Hetzer) така и в самата игра (не ми се занимава да правя скриншот) параметрите за които ти се тръшкаше че не си бил разполагал. *** Моля те дръж се прилично - Imperial ***
          Иначе констатираш че бинолълът и мрежата се свалят безплатно (аз като човеккойто не обича да с еобременява с глупости си ги купувах за всички машини които имат нужда) та може да ис купи човек само едничко и да си го сваля и качва, аз си сложих бинокъл на панцерджагера 4 за да видя ще ли го бъде за снайпер, и стана съвсем прилична игра, с 15К чисто парички, и то при положение че екипажът е зелен и е само на 75%
          Last edited by Imperial; 03-05-2012, 21:20.

          Comment


            ssbg написа Виж мнение
            *****
            Краткия отговор е ок на всичко, нямам намерение да се опитвам да Ви оборвам. Да го оставим така, че при мен просто не сработва т.е über заблеян съм .А да, и грешката е в мен,проблемът е в моя телевизор, дам.
            Отново прекалено много,и набързо изстреляни,квалификации,и категорични определения.Кога па успя да оборудваш съответния танк по посочения от мен начин.Да направиш поне 20-тина битки с него,за да изключим неволна грешка,и да ни поднесеш категоричното си отхвърляне.Дай плс линкче на гаража в който се виждат модулите и уменията на екипажа,които си му сложил.Допълни и връзка към битката проведена с тази машина веднага след това (независимо печеливша или губеща). Ако действително не върви,нека заедно анализираме и открием несъответствието изглеждайки битката.Така бихм емогли да бъдем максимално полезни на въпросите засегнати от теб по-горе в темата.Разбира се ,ако попадаме в графата на "себеподобните ти" с които би поддържал диалог.Или може просто да ни игнорираш,поставяйки ни поредната празна квалификация.

            За да направиш битка с посочените от мен 5-ти тиър,подходящо оборудвани танкове,от която да излизаш на загуба(освен ако не те е дропило при зареждане на битката и в резултат получиш 0 опит и пари) се искат наистина рядко срещани качества.Човек притежаващ тези достойнства бих посъветвал да си свали някой добър тетрис и да му се наслаждава в пълна степен.

            Моля,убеди ни в коректността на изказаните от теб категорични твърдения със съответните примерни линкове.До като не ги изгледам си позволявам да се съмнявам,че си толкова слаб играч за какъвто се представяш.Дай ни никнейм и сървър,по подобие на BacillusBulgaricus,за да ти погледна статистиките(както общите,така и с отделните машини).Започвам да подозирам,че ще са по-добри от моите и само ни поднасяш тука.

            За сравнение предлагам статса на машините с които в момента движа на европейския.

            .................Резултати с ИС-3 ........../.......... Резултати с ИС-4

            Проведени битки: ....355 ........../.......... 354
            Победи:.................. 172 (48%) ........../.......... 149 (42%)
            Загуби:....................173 (49%) ........../.......... 194 (55%)
            Оцелял в битки:......119 (34%) ........../.......... 107 (30%)

            Бойни постижения:
            Унищожени танкове:............. 342........../.......... 290
            Максимум унищожени в битка:..10 ........../.......... 4
            Процент точни попадения:.......78%........./.......... 83%
            Нанесени поражения:.......386082 ........../.......... 430761

            От приведения пример се вижда,че резултатите ми са под средно статистическите ,със 2 изключения: -Процент точни попадения и Максимум унищожени за битка.По тези показатели съм малко над средното ниво.Дай моля те стойностите на 2 от машините с които в момента играеш за сравнение.
            Last edited by bigbeer; 03-05-2012, 22:11.

            Comment


              хи хи, 5 тиър на загуба, брррр, там се изкарват поне по 10К пари чисто, без премиум, при хубава битка до 25-30К.
              Иначе до 8 тиър със среден трябва да си е съвсем нормално на +, при тежките е по-тегаво защото снарядите са много скъпи и там може да с еизлезне на минус още на 7 тиър, и то в 2 от 3 случая.
              1- ако противниците са много слаби и всяко попадение е оверкил, тогава парите за поражение са по-малко от цената на снаряда.

              2- противниците са непробиваеми- т.е снарядите не нанасят щети за да се получат парички, но този случай е по-приятният, защото може да се нивелира с фугасни снаряди (които с аи по-евтини) или с много прецизна стрелба по уязвими точки...или по по-кекави противници...
              Наблюденият аса з аамериканскит емашини, другите не са ми интересни.
              Иначе моята любима машина за парички е Т20, бърз...след малко ще довърша

              Comment


                Хмм, мислех темата за приключила, понеже краткия ми отговор
                Краткия отговор е ок на всичко, нямам намерение да се опитвам да Ви оборвам. Да го оставим така,....и грешката е в мен,
                представлява оттеглянето ми от спора, мисля че ясно съм го написал. Единственото, което мога да дам като информация, понеже с друго не разполагам, е ника ми в европейския сървър derVogelbg. А за какви конкретни твърдения безобосновнови говориш, не мога да разбера или по-скоро не мога да видя?

                Едно нещо искам кратко да попитам-от какво се влияе откриването на враговете, в смисъл гореспоменатия Мардер е необходимо да е застинал на място, а аз да не съм в/зад храстите, или по условие си ги има тези 400 метра и каквото и да се прави е безрезултатно...? Да не ви занимавам искам просто кратичък отговор. Благодаря!

                Comment


                  има си специална тема в игровият форум за маскировката и т.н.т, но да се опитваш с хетцер да се правиш на по-голям снайперист от мардер (при равни други условия) е глупаво.
                  Инче просто ме е срам от тази игра, собственоръчно претрепах повече от половината чужд отбор

                  Просто е страшно приятно с тази машина да се играе, ще взема да инвестирам 500К за по-бързо прицелване, и се чудя дали да не сложа +10% оптиката, ако и това определено да не еснайперистка машинка...60% победи (главно благодарение на мене) 10% от битките съм бил топ гън (т.е 8 фрага), 2,5 фрага средно на битка
                  Victory!
                  Battle: Province 03 май 2012 г. 23:50:37 ч.
                  Vehicle: MkVII Tetrarch
                  Experience received: 794
                  Credits received: 8*564
                  Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter, Top Gun
                  1000 пари ремонт и патрони, демек 7,5 К чисти парички, и то с машинка която е 2 ниво и струва на половината на това...това последното във връзка с въпросите как се правят парички...акаунт ами е нормален.

                  Comment


                    Привет на всички!

                    Не съм писал скоро, ама снощи пробвах най-сетне 7.3 и реших да споделя малко впечатления. Още преди месеци сглупих, продавайки КВ-то си след 600 битки. Мнооого ми се щеше да имам КВ-3 и след като събрах нужните парици се оказа, че нямам място в хангара После пък се оказа, че съм се нашил, разкарвайки машинката за злато, ама нейсе....

                    Та, преди обновлението имах КВ-3. След пача, 3-ката стана 7-мо ниво, запазвайки уменията на екипажа и натрупания опит. Тествах го в една битчица само, колко да видя що е. Утрепаха ме чак накрая, щото се полакомих и се отцепих от бандата. Като цяло, машината е по-пъргава, малко, но осезаемо. Това е едно от нещата, които пречеха преди. Нанася и повече поражения. Играя със 100 мм вместо 107 и резултата е добър. Вярно, от една битка не могат да се правят обобщения, но предвид изиграните повече от 160 преди с него, достатъчно е, да се усети промяната.

                    И сега - изненадата: Т-150

                    Влюбих се в това нещо! Получава се като бонус при наличие на КВ-3 в хангара преди пача, плюс един слот безплатно и екипаж на 100%. Понеже имам известен опит, сложих му всичко, което можех да си позволя - макс радио, двигател, мрежа, цайси, ремонтче и гасители... Не ми стигнаха парите за смяна на оръдието и влязох в бой със стоковото 76 мм. Малеее, изкефих се максимално! Танкчето е учудващо маневрено, ускорява прилично, на поворотите не е спънат, купола се развръща с нечувана преди скорост за каквото и да е КВ! А пушкалото жили като оса, нищо че е 76 мм, толкова е скорострелно, нанася добри поражения на средни дистанции, на близките - още повече. При снайперска стрелба има малко по-голяма разсейка, което в съчетание с малкия калибър предполага използването му за довършване на целите, не за първи и фатален удар. Мнението ми е, че Т-150 е чудесна, универсална машина. Като почнах и не можах да се спра, време не остана да прибера опита от останалите железа в хангареца. В една от битките се проявих и като скаут - имах 4 или 5 открити копелдака. Бях се намушил по фланга от самото начало на Малиновка, един лекичък враг се спря изненадано като му отпрах верижката и два мига по-късно беше развалина. Пробвах стрелба по бързо движещи се цели и тук скорострелността си каза също думата. За парите да не говоря - не е скъп за поддръжка, а печели достатъчно. Като поиграя още малко довечера, ще дам подробно инфо...
                    Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

                    Comment


                      звучиш обнадеждаващо, дано скоро огрее и европа, не само азия

                      Comment


                        Gaden Gogi написа Виж мнение
                        звучиш обнадеждаващо, дано скоро огрее и европа, не само азия
                        Дано, уж се говореше до към края на седмицата....
                        Има и две нови карти, едната е азиатски пейзаж, забравих името, та взе, че ме пусна на нея веднъж - интересно, насечен терен, палми, камънак, тревица, доста удобни места за изненадки
                        Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

                        Comment


                          И едно питане имам: Дайте ми съвет, играя предимно на руските сървъри, където нямам проблеми с лаг и прочие. Есента почнах и на европейския, редно е там връзката ми да е дори по-добра, ама не! Отнема тройно повече време да зареди картите, в битките, често се случва докато вляза да съм умрял. Толкова насича и лагва, че е невъзможно да се играе! Инсталацията си е наред, настройките и на двата клиента са еднакви - занижил съм, каквото е възможно. На руските цепи яко, а в европа не ще и не ще? На какво би могло да се дължи?
                          Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

                          Comment


                            CaptMick написа Виж мнение
                            Има и две нови карти
                            Аз този път се въздържах от участие в теста, че мног работа , пък посл ес еи поболях...и сега ще се изненадвам (надявам се приятно) от новите карти.
                            Да видим ка с анаправили Т-10, аз тъкмо реших да го правим и събрах доста инфо за него

                            Comment


                              Привет и от мен,
                              има ли някой тествал КВ-2 на 7.3 да даде отзиви за машината?
                              Ако пусне и шот как изглежда руското дърво при 7.3 ще съм много благодарен, че нямам време и за тестов сървър, едвам сколасвам за някоя битка вечер да си качвам КВ тройката и правя метани да съм разкрил всичките му оръдия докато пуснат пача в европейския сървър за да не ми трябва още сума ти време да натрупам опита за тях като му вдигнат ранга на седми.
                              Kerls, wollt ihr ewig leben?

                              Comment


                                xopxe написа Виж мнение
                                Привет и от мен,
                                има ли някой тествал КВ-2 на 7.3 да даде отзиви за машината?
                                Ако пусне и шот как изглежда руското дърво при 7.3 ще съм много благодарен, че нямам време и за тестов сървър, едвам сколасвам за някоя битка вечер да си качвам КВ тройката и правя метани да съм разкрил всичките му оръдия докато пуснат пача в европейския сървър за да не ми трябва още сума ти време да натрупам опита за тях като му вдигнат ранга на седми.
                                Довечера ще направя малко шотове и ще ги постна, надявам се към 21-22 часа.
                                Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

                                Comment

                                Working...
                                X