World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Gaden Gogi
    The Voice of Reason
    • Oct 2003
    • 10940

Imperial написа
    Е, те не заемат никакво място така че няма смисъл да са изключени.
    да но ме дразни самият факт на тяхната безполезност

Comment

• 1951
      Airman
      • Aug 2006
      • 2910

Zerg написа
      http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=815158&dv=1
      Ето едно реплейче и ще ви помоля нещо.След играта един мангал от нашия отбор ми писа,че съм сбъркал и започнахме спор.Е кажете ми,ако е така.Вие сте с по-голям опит от мен Според мен единствената грешка,която направих е,че се оставих на вражеската артилерия.Но иначе проведох играта както трябва,разхвърлях всички хеви танкове,дори отидох между тях и ги унищожих,а през това време моите се проваляха.Ако на някой му представлява интерес,нека гледа и да сподели мнение
      Видях.
      Не знам за какво сте спорили, но си е грешка да се забиеш неподвижен на открито, когато има две живи вражески артилерии. Не знам защо и нямаш ремонтен комплект. Може би щеше да оцелееш ако си беше ремонтирал веригата.
      А иначе, не е много подходящо да се забиваш в базата, след като там има вече кой да капва. На този режим скоростта на капване е една и съща, независимо дали имаш 1 или 15 танка в базата.
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

• Zerg
        редовен
        • Jun 2012
        • 191

1951 написа
        Видях.
        Не знам за какво сте спорили, но си е грешка да се забиеш неподвижен на открито, когато има две живи вражески артилерии. Не знам защо и нямаш ремонтен комплект. Може би щеше да оцелееш ако си беше ремонтирал веригата.
        А иначе, не е много подходящо да се забиваш в базата, след като там има вече кой да капва. На този режим скоростта на капване е една и съща, независимо дали имаш 1 или 15 танка в базата.
        По принцип спорехме за друго.Онзи твърдеше,че е трябвало още в началото да убия 2та скаута,защото съм бил по-близо до тях и нямало артилерията да избие толкова наши.Пък аз твърдя,че няма как да догоня скаут с КВ-1,дори да съм на 1 пресечка от него,затова се заех с хевитата и ги почистих сам.Иначе си знам грешката,че стоях на открито.Просто след целия калабалък в центъра на града исках да се поогледам кой къде е оцелял,но както и да е.Благодаря ти,че си отделил време да гледаш

П.С. Кога се очаква официално да излезе новия пач,защото със стоков ИС и неговата сламка е доста трудно да се дупчат девятки и десятки и да се събира някакъв опит?Срещу себеподобни ще е къде къде по-лесно.
        Last edited by Zerg; 17-07-2012, 15:18.

Comment

• Gaden Gogi
          The Voice of Reason
          • Oct 2003
          • 10940

SP-то е много сладко но ако е със същото ММ както на теста си е чиста проба пари на вятъра

Comment

• ceco73121
            новак
            • Jun 2012
            • 7

вчера се прехвърлих от руския в европейския но ме пусна с нова регистрация може ли да си върна големите танкове в европейския сървар

Comment

• feersum
              Петнохолно алкно
              • May 2011
              • 1270

ceco73121 написа
              вчера се прехвърлих от руския в европейския но ме пусна с нова регистрация може ли да си върна големите танкове в европейския сървар
              Не, не можеш.
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• bigbeer
                махмурлия
                • May 2007
                • 1335

ceco73121 написа
                Колко танка 10-ти тиър искаш да прехвърлиш? Щото има разни сайтове уреждащи подобни замени,но там човек трябва да е много внимателен.Примерно,аз на руския бях стигнал до ъпгрейднат Е-75 и реших,че щом нямам поне три 10-ки за конверт,не си заслужава усилието.До тогава,има една опция за подпомагане на нови акаунти,при която за половин час игра ти дават доста стартово сребро+модули +премиум танк +екипаж на 100% и още един командир на 100% базово умение.Възползвай се пълноценно.
                Last edited by bigbeer; 18-07-2012, 13:50.

Comment

• feersum
                  Петнохолно алкно
                  • May 2011
                  • 1270

От форума на hardwareBg, относно промените в новия пач:

Pehista написа
                  Още промени преди излизането на новата версия. Маус и Е-100 получават по 20/10мм към предната броня на куполата. Останалото:
                  Planned changes in version 0.7.5 before it is output:

Изменение уровней бо¸в по средне и низкоуровневым машинам:
                  СССР Valentine LL – добавляем в исключения и обрезаем верхний уровень бо¸в (остаются 4 и 5).
                  СССР А-32 – добавляем в исключения и обрезаем верхний уровень бо¸в (остаются 4 и 5).
                  Германия Pz V/IV и Pz V/IV alpha - добавляем в исключения и обрезаем верхний уровень бо¸в (остаются 6 и 7).
                  Германия Pz B2 премиумный и Франция B1 - добавляем в исключения и обрезаем верхний уровень бо¸в (остаются 4 и 5).
                  Изменение уровней бо¸в по высокоуровневым премиумам:
                  Lowe, T34, M6A2E1 оставляем без исключений как и сейчас (т.е. 8, 9, 10 уровни).
                  Jagd88, КВ-5 оставляем в исключениях такими как и сейчас (т.е. 8 и 9 уровни). КВ-5 при этом будет немного улучшен, чтобы скомпенсировать появление в его уровнях бо¸в СТ9.
                  SuperPershing, ИС-6 и Тип 59 - добавляем в исключения и обрезаем верхний уровень бо¸в (остаются 8 и 9).
                  Кроме этого:
                  Будет добавлен переход с TigerP на Ferdindand (150 000 опыта).
                  Будет добавлен параллельный переход с AMX12t на арту 6 уровня (140 000 опыта).
                  Изменение параметров орудия Е-100 оставляем. Увеличиваем бронирование лба башни Е-100 на 10мм до 250мм.
                  Увеличиваем бронирование лба башни Maus на 20мм до 240мм.
                  Бронепробиваемость голд снарядов орудия Т-62А уменьшаем с 380 до 350мм.
                  Бронепробиваемость голд снарядом топ орудия Т-54 уменьшаем с 360 до 350мм.
                  Убираем повышенную бронепробиваемость фугасами для некоторых ПТ и СТ-10.
                  Ситуацию с золотыми снарядами на СТ9 оставляем как есть. Никаких дополнительных продаж и замен снарядов не планируется.
                  Стоимость снарядов DickerMax оставляем такой какая есть. (доходность этой машины в 2 раза выше, чем у одноуровневых непремовых машин)
                  Стоимость покраски DickerMax будет уменьшена.
                  Баг с переводом опыта на JadTiger будет исправлен.
                  Баг с не идущими в бой AMX 13 75 и 90 будет исправлен.
                  Опыт с AMX12t останется на нем и переедет с ним на 6 уровень.
                  Будут перенастроены стоимости ремонта, снарядов и коэффициенты заработка для некоторых новых машин.
                  Будет исправлен прикольный баг с фугасным уроном. Суть в том, что если в течении короткого времени после сбития гусеницы в не¸ прилетал урон от фугаса, то он "сьедался". Даже самый большой.
                  Ну и ещ¸ куча всяких изменений/ребалансов/фиксов по результатам статистики и прочего.
                  Последното изречение май е най-интересно.
                  ще бъзикат отново каквото си искат и където си искат, за нас остава удоволствието да открием стоте разлики
                  "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Gaden Gogi
                    The Voice of Reason
                    • Oct 2003
                    • 10940

Някой пробвал ли е дебелият Макс? аз само като мишена го пробвах, но ме блазни идеята да си го взема и да си помпя мардеровият екипаж на него заработвайки парички...отделно че като резнат видимоста на мардера макс с неговите 400 м май ще е най-далечно виждащият снайпер.

Comment

• Denetor
                      редовен
                      • Dec 2011
                      • 69

Gaden Gogi написа
                      Някой пробвал ли е дебелият Макс? аз само като мишена го пробвах, но ме блазни идеята да си го взема и да си помпя мардеровият екипаж на него заработвайки парички...отделно че като резнат видимоста на мардера макс с неговите 400 м май ще е най-далечно виждащият снайпер.
                      Аз си мислех също нещо подобно - даже взех тихо и кротичко да си трупам опит с Мардера, че след неговия нерф едва ли ще е толкова приятен за игра. Махнал съм отметката за разпределение на опита като ускорено обучение и се надявам преди пача да натрупам достатъчно, за да мога директно да тръгна нагоре по новата линия с немски ТД та от Мардера (с неговия вече обучен екипаж разбира се). Паралелно тези дни съм мноого доволен от Jagdpanzer IV, който в началото ме вбесяваше - с обучен екипаж и един почти пълен скил - маскировка - машината взе да става направо приятна за игра. Даже вече, тъй като се понаучих къде да стрелям по-рядко имам непробития, дори камикадзе взех снощи с нея - два Лорейна се бяха намърдали към нашата база на "Зигфрид", а аз бях единствената по-сериозна машина наблизо освен артитата - подло изтърбуших единия Лорейн от към борда, но другия ме запука та реших да се мре поне красиво и се забих в борда на първия - доубивайки го може и да не беше най-разумното решение, но поне ме израдва Jagdpanzer IV и Леопарда в момента са ми любимци - събирам пари за Jagdpanther - дано и тя да ме радва така.

Comment

• Gaden Gogi
                        The Voice of Reason
                        • Oct 2003
                        • 10940

Ягодовият панцер е доста приятна машина, не е "най-острият нож в комплекта" но е приятен...ако и когато се падне срещу КВ-та да става страшно...последният бой, едно такова, перпендикулярно в борда...неще и неща да го пробие, с 88 мм. Моето съм го оборудвал с вентилатор, рогатка и мрежа.

Comment

• Gaden Gogi
                          The Voice of Reason
                          • Oct 2003
                          • 10940

Иначе Д макс е премиум машина, и не ти трябва опит за него

Comment

• Петър Илиев
                            редовен
                            • Aug 2009
                            • 231

Една битка от тежкия живот на Т-44 + моята артилерия ме уцели доста тежичко
                            Attached Files

Comment

• Denetor
                              редовен
                              • Dec 2011
                              • 69

Gaden Gogi написа
                              Иначе Д макс е премиум машина, и не ти трябва опит за него
                              Ееххх - жалко - явно няма да се кара Дикер Макс Нищо - ще карам тези, идващи след Мардера. За премиум машини все още не давам пари

Comment

• ceco73121
                                новак
                                • Jun 2012
                                • 7

ис7 об261 с които не играя- играя с ису152и об704 благодаря за съвета но май ще остана за сега тук с малките е голям гот

Comment

Working...