Защото си по малък тиар. И аз на КВ-3 имах същото оръдие като на ИС, но не пробивах почти никога ИС-3 и ИС-4, а беше сложно да пробия и ИС, сега ИСовете си ги пердаша, а пробивам и много по уверено ИС-3/4.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tconiotconev написа Виж мнениеЗначи аз я имах и я продадох, но пак ще я купя и то след като ъпгрейдна пантерата. Отделно ще си купя и Т 34 - 85 със 100 мм оръдие за да ги налагам кораво.
П.П. Принципно моето оръдие е същото като на Т 54 и на гадния китаец, но немога да разбера защо немога да им нанасям такива поражения, каквито те си нанасят едни на други.
Кое оръдие имаш предвид, 100 мм Д-10Т ли? Т-44 и Т-54 имат 100 мм ЛБ-1, което уж е същото, ама е по-добро"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеАз спрях да продавам танкове, че после ме е яд, пък и пари зор се изкарват.
Кое оръдие имаш предвид, 100 мм Д-10Т ли? Т-44 и Т-54 имат 100 мм ЛБ-1, което уж е същото, ама е по-добро
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнение100 мм Д - 10 Т"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Да се похваля, взех последното оръдие на Су-152. Лошото е, че единия от пълначите все още е 90%. Някой пробвал ли е новите американски тд та с въртящи се куполи как се представят. Чудя се, дали да не пробвам американски и немски тежки танкове. Гледам че има хора с американски машини, та да дадете акъл, какво представляват в най общи линии.
Comment
-
Американските средни са може би с най-голяма тактическа гъвкавост и са отличен избор за много добри играчи. С изключение на Пършинг, бронята им е слаба за нивото им, за сметка на отлична маневреност и ъъ какъв е терминът за ъгъла на снижаване на оръдието? С една дума те са най-добри за максимално ефективно ползване на терена.
Т29, Т32, Т34 и Т30 имат много здрави куполи и слаби корпуси (освен Т32, неговия е приличен челно). Т.е. имат същите предимства както и средните, макар че Т34 и Т30 в новите си роли вече не са толкова мобилни колкото бяха.
М103 е... слаб за нивото си, предната броня е що-годе адекватна, странична и задна няма, най-доброто оръдие е доста добро.
Т110 е някакъв опит за ОБТ, челната броня е много здрава като цяло, странична и задна и той няма, но оръдието е точно, с висока бронепробиваемост и скорострелно, маневреността също е доста добра. 2-3 такива заедно могат да овършеят вражеския отбор за нула време. В ръцете на неопитен играч бързо може да бъде прегазен. Аз моя не го играя много, нещо му липсва и не успява да ме грабне.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеНякой пробвал ли е новите американски тд та с въртящи се куполи как се представят.
Чувствата са ми още смесени. Машинката е много близка като скорост, маневреност и динамика до стандартния лек танк, а и тя всъщност си е лек танк, де Малка е и се крие лесно. Сложете ѝ една камуфлажна мрежа и е готова. Обзорът е добър, все пак машината е открита.
Въоръжението е странно. 57-мм оръдие превъзхожда по всички показатели уж топовото 75-мм, като изключим пораженията (75 срещу 110), но по всичко друго е осезаемо по-добро. Като цяло усещането от стрелбата с него е добро - стреля бързо, точно и дупчи здраво. НО, но прави толкова малко поражения, че стрелбата по всичко, което е Тиър 5 и нагоре е огромна мъка. Вчера едно КВ го мъчих сигурно минута, вкарах му към 10 снаряда докато го приспя, но това беше в идеални условия, когато танка не ме виждаше. Смятайте какво можеш да направиш срещу Тигър или ИС... Напоследък експериментирам с топовото 75-мм и май ми харесва повече, но още не мога да кажа категорично, което от двете оръдия ми пасва най-добре.
Броня практически няма, животът е малко. Видят ли ви, умирате веднага. Да не говорим, че машинката е открита и умира бързо от артилерия.
М8А1 е хем ТД, хем лек танк, така че това е нещо, което може да се използва, но внимателно. Не може да "танцувате" около тежките, защото купола се върти бавничко, но определено в градски условия може да се подава и скрива бързо зад ъгли, да не говорим, че лесно се мени позицията. Това от време на време ми се отдава да ползвам доста ефективно.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
След като с Чърчито ме пусна в игра с тотални дебили в моят отбор (трепнах 5 2 от които 5 тиър) в следващата нещата бяха къде по приятни 6 фрага от тях 2 КВ-та, упгрейднати, един пз 4, един 3/4, един Б1 и един БТ7..и един щуг някой ми го крадна, обиколих половината карта, стрелях много, получих кеф...ако Т82-ката не беше отнесня двете останали артита щеше да е убер кеф....
Victory!
Battle: Mountain Pass 11 април 2012 г. 23:34:07 ч.
Vehicle: Churchill
Experience received: 2*910 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 27*667
Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Steel Wall, Defender, Top Gun
20+К чисти пари, и то защото ползвах аптечка за пълнача....33 попадения от 40, и то защото 3/4-то, Щуга и БТ-7 ги мъчих от движение 100% дефенс на базата...не е нужно да споменавам че екипажът ми е звероидален?
Comment
Comment