Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Преинсталирай я.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

От утре 7,2 е на евро сървъра!
      Промените са един ферман, не си е работа:

Здраво базикане е паднало по френските танкове. Като цяло по-скоро ги отслабват, отколкото ги подобряват. Което е странно, поне за мен.
      Масивни промени в икономическия модел. На пръв поглед скапват доходността от машините от Тиер 5,6 и 7, за сметка на феноменално нарастване на приходите при машините от Тиер 2,3 и 4. Така например славното ми тежко танкче В1 ще изкарва 20% отгоре, което значи, че добра игра може да е на 7 - 8к печалба, че и до 10, ако играта е наистина добра.
      В същото време като цяло вдигат опита, който е нужен за да рисърчваш нови машини. Има и намаляване, но в повечето случай е увеличение. Освен това, като цяло, намаляват цените на танковете. Но за да е пълен хаоса, се пипа здраво по цените и опита, които са нужни за разни модули. Едни са нагоре, други надолу.
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Хо хо , сега всички ще плъзнат да развиват хамериканските ТД-та...а в храстите ще ги чака някой с гаубичен шерман и ще издевателства над тях
        Но най-вероятно отновов ще подкарам мардера, да видим дали ще смогна да се докопам до мастър бадж, естествено без степени

Comment

Сега ще дебна пак промоция за слотове... Не искам нищо да продавам пак, а има много танкове, които искам.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

миналат аседмица имаше, аз успях да се въздържа
            Някой да е срещал информация за Т25-2 и другите измишльотини след него, дали имат поне някаква реална основа?

Comment

Не знам какво стана, но без да пипам нищо днес като се върнах от работа реших да пробвам първо да видя дали сама ще си качи новото обновление и ако не стане да започвам отново процедура по преинсталиране, но уви всичко си стана този път като трябва и играта тръгна. Ефектите сега са по добри.

Comment

7.2 първи впечатления:
                -Огънят на унищожените танкове е доста по - реалистичен.
                -Лампата в главата на командира, помага доста на оръдията, но понякога не ти дава стимул да понапреднеш, а се връщаш и започваш да се чудиш кой те е забелязал - трябва да й се посвикне.
                -С инфото за процентите и вида на всеки танк, което беше достъпно с натискане на Alt, мен лично ме дразни, защото прави играта още по - аркадна и шаренка....... идеално - може да се скрие от опциите!
                -Очаквах наистина поне 20-на разновидности на исторически достоверни камуфлажи за немските машини. Вместо това са ги позатъмнили малко
                -Новите две карти не са никак лоши: едната ранните години на студената война и евентулен фронт на територията на САЩ, втората прилича малко на El Halluf, но плюса е че няма храсти за къмпинг и слизането по извитите пътища прави играта интересна.

Незнам струва ли ми се но дългото 88 мм оръдие на ягдпантера не хапе толкова силно, колкото преди пача?

Comment

Странна работа. Установявам, че танковете от по малките нива печелят повече кредит.

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
                    Странна работа. Установявам, че танковете от по малките нива печелят повече кредит.
                    Да това го бяха обявили. А между другото там битките са маневрени и по интересни отколкото два стоманени бункера да се въртят и стволовете на оръдията да потъват и да се чудиш изобщо къде целиш, но както и да е, има фенове само на хеви метъла

Comment

Петър Илиев написа Виж мнение
                      Да това го бяха обявили. А между другото там битките са маневрени и по интересни отколкото два стоманени бункера да се въртят и стволовете на оръдията да потъват и да се чудиш изобщо къде целиш, но както и да е, има фенове само на хеви метъла
                      Значи не знам колко имаш представа от танкове, но ако кажеш че Т 34 - 85 е стоманен бункер или Т 54 респективно Т 55 са стоманени бункери направо ме замисляш. Стоманен бункер може да бъде Тигър, КВ 2 , Аз предпочитам да играя с машини които са били реални и масови.
                      П.П. За жалост скалата на мерника са я променили и дори с настройките не може да се оправи вече.
                      П.П. Предпочитам стандартната скала на ПП61 или тази която си е на Т 55, а не тази измислена

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
                        но ако кажеш че Т 34 - 85 е стоманен бункер или Т 54 респективно Т 55 са стоманени бункери направо ме замисляш.
                        Не съм го казал - визирам бавните гигантомании, повечето от които са стремеж за мерене на ....... и от онова време, и в момента на някои играчи. Ефектът им е преди всичко пропаганден, психологически и т. н. от колкото приложим в реална бойна обстановка. Иначе съм напълно съгласен с теб за реални и масови машини, защото на моменти играта прилича по-скоро на фантастика. Ако имаше читав танков симулатор, който да има и реалистично мулти, изобщо нямаше да се занимавам с тия шести чувства и камуфлажни покривала ама все пак си е мания и е приятно за разцъкване

Comment

Здравейте и от мен. Но съм в форума, та не ме хокайте много.
                          Но да се представя. Играя на руския сървър и така се получи, че имам почти само руски машини. Тетрарха е ясен. Пазя си го, защото ми е подарък, не че играя на него. КВ, любимата ми машина, най добрия танк в играта. Заредил съм само фугаси и чакам да ме пусне срещу 8-9 тиар. Може 1 път да гръмна, но задължително правя демидж и то доста, та пари има от него. Държа го, защото наистина не ми пука срещу кой ме пуска, пари прави добри, а и казаха, че който го има в хангара ще му дадът безплатен слот и още един танк. КВ-3, държа го, защото и за него казаха че ще дават слот и танк. Най голямата ми машина сега е ИС. Нещо обаче не ми допада, бронята слаба, не е точен, че да стоя в храстите, играя го като среден, стоя зад гърба на другите танкове или чакам по храстите. Су-152- харесва ми, че е бърз и с мощно оръдие, което е сравнително скорострелно. Преди време постъпих доста глупаво и си взех Т14, американския тежък. Слабо и неточно оръдие, кекава броня. Надявам се, сега с новия пач да е по добре, вдигнали са му доходността с 15% (вижда ми се малко) и вече няма да среща 7 тиар, а максимум 6. Става за нещо единствено срещу по малки от него. Последно си взех американците с въртяща се купола. Имам отворени пантера 2 и штуг 3, но нямам слотове за тях.
                          За разлика от вас съм доста слаб и не мога да трепя 5-10 врагове в битка. Обикновено успявам да убия или нараня по 1-2-3 фрага и толкоз. Рекордът ми е 7 убийства със Су-100.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                            Здравейте и от мен. Но съм в форума, та не ме хокайте много.
                            Но да се представя. Играя на руския сървър и така се получи, че имам почти само руски машини. Тетрарха е ясен. Пазя си го, защото ми е подарък, не че играя на него. КВ, любимата ми машина, най добрия танк в играта. Заредил съм само фугаси и чакам да ме пусне срещу 8-9 тиар. Може 1 път да гръмна, но задължително правя демидж и то доста, та пари има от него. Държа го, защото наистина не ми пука срещу кой ме пуска, пари прави добри, а и казаха, че който го има в хангара ще му дадът безплатен слот и още един танк. КВ-3, държа го, защото и за него казаха че ще дават слот и танк. Най голямата ми машина сега е ИС. Нещо обаче не ми допада, бронята слаба, не е точен, че да стоя в храстите, играя го като среден, стоя зад гърба на другите танкове или чакам по храстите. Су-152- харесва ми, че е бърз и с мощно оръдие, което е сравнително скорострелно. Преди време постъпих доста глупаво и си взех Т14, американския тежък. Слабо и неточно оръдие, кекава броня. Надявам се, сега с новия пач да е по добре, вдигнали са му доходността с 15% (вижда ми се малко) и вече няма да среща 7 тиар, а максимум 6. Става за нещо единствено срещу по малки от него. Последно си взех американците с въртяща се купола. Имам отворени пантера 2 и штуг 3, но нямам слотове за тях.
                            За разлика от вас съм доста слаб и не мога да трепя 5-10 врагове в битка. Обикновено успявам да убия или нараня по 1-2-3 фрага и толкоз. Рекордът ми е 7 убийства със Су-100.
                            Понеже яко разцънквам играта в руския сървар можеш ли да ми кажеш своя ник. Искам го защото пишещите в тази тема основно играят в европейския. Отделно може да направим т.е. да игтраем във взвод като си помагаме. Аз имам Т 34 - 85 но е със 100 мм оръдие. Имах VK 3601H и 3001H но ги продадох заради хлапето, че и той разцъква с моя ник в играта. Имах и Ягдпантер която и тя замина ... идеята бе за да може да си купи тигър, но аз лично се целя в пантерата. Тази кутия тигъра не ми харесва.
                            От руските искам да си взема т54

Comment

Върти ми се спомен че за участвалите в тестовете обещаваха някакви френски машинки, някой получи ли такава?

Comment

Трябваше да дойдеш в Европейския ти.Там да си правим тройни взводове и роти.На руския след 8000+ игри съм зарязал отворена цялата немска линия до Е-100 вкл.Плюс развити и заредени в хангара Пантер 1 , Ягд пантер,ГВ Пантер и по един френски и американски тиър 6 за цвят.Без грам съжаление ги зарязах и започнах от нулата на ЕУ-то.За 2 месеца спокойна игра без премиум карам ИС-3 с фул екстри и модули,и държа 4,също оборудвани танка тиър 5,за правене на кинти.Пазя си също АМХ 13 и КВ-3 за бъдеща употреба.максимум до месец ще съм близо до нивото зарязано на руския.Обстановката е много по-приятна.Тийм спийк взводовете с приятели страхотни и настроението винаги добро.Ника ми е съшия и на двата сървара.Идвай,слагай ме във френд листата и да пуцаме.

Comment

Working...
                                X