Преинсталирай я.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
От утре 7,2 е на евро сървъра!
Промените са един ферман, не си е работа:
Здраво базикане е паднало по френските танкове. Като цяло по-скоро ги отслабват, отколкото ги подобряват. Което е странно, поне за мен.
Масивни промени в икономическия модел. На пръв поглед скапват доходността от машините от Тиер 5,6 и 7, за сметка на феноменално нарастване на приходите при машините от Тиер 2,3 и 4. Така например славното ми тежко танкче В1 ще изкарва 20% отгоре, което значи, че добра игра може да е на 7 - 8к печалба, че и до 10, ако играта е наистина добра.
В същото време като цяло вдигат опита, който е нужен за да рисърчваш нови машини. Има и намаляване, но в повечето случай е увеличение. Освен това, като цяло, намаляват цените на танковете. Но за да е пълен хаоса, се пипа здраво по цените и опита, които са нужни за разни модули. Едни са нагоре, други надолу.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Не знам какво стана, но без да пипам нищо днес като се върнах от работа реших да пробвам първо да видя дали сама ще си качи новото обновление и ако не стане да започвам отново процедура по преинсталиране, но уви всичко си стана този път като трябва и играта тръгна. Ефектите сега са по добри.
Comment
-
7.2 първи впечатления:
-Огънят на унищожените танкове е доста по - реалистичен.
-Лампата в главата на командира, помага доста на оръдията, но понякога не ти дава стимул да понапреднеш, а се връщаш и започваш да се чудиш кой те е забелязал - трябва да й се посвикне.
-С инфото за процентите и вида на всеки танк, което беше достъпно с натискане на Alt, мен лично ме дразни, защото прави играта още по - аркадна и шаренка....... идеално - може да се скрие от опциите!
-Очаквах наистина поне 20-на разновидности на исторически достоверни камуфлажи за немските машини. Вместо това са ги позатъмнили малко
-Новите две карти не са никак лоши: едната ранните години на студената война и евентулен фронт на територията на САЩ, втората прилича малко на El Halluf, но плюса е че няма храсти за къмпинг и слизането по извитите пътища прави играта интересна.
Незнам струва ли ми се но дългото 88 мм оръдие на ягдпантера не хапе толкова силно, колкото преди пача?
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеСтранна работа. Установявам, че танковете от по малките нива печелят повече кредит.
Comment
-
Петър Илиев написа Виж мнениеДа това го бяха обявили. А между другото там битките са маневрени и по интересни отколкото два стоманени бункера да се въртят и стволовете на оръдията да потъват и да се чудиш изобщо къде целиш, но както и да е, има фенове само на хеви метъла
П.П. За жалост скалата на мерника са я променили и дори с настройките не може да се оправи вече.
П.П. Предпочитам стандартната скала на ПП61 или тази която си е на Т 55, а не тази измислена
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениено ако кажеш че Т 34 - 85 е стоманен бункер или Т 54 респективно Т 55 са стоманени бункери направо ме замисляш.
Comment
-
Здравейте и от мен. Но съм в форума, та не ме хокайте много.
Но да се представя. Играя на руския сървър и така се получи, че имам почти само руски машини. Тетрарха е ясен. Пазя си го, защото ми е подарък, не че играя на него. КВ, любимата ми машина, най добрия танк в играта. Заредил съм само фугаси и чакам да ме пусне срещу 8-9 тиар. Може 1 път да гръмна, но задължително правя демидж и то доста, та пари има от него. Държа го, защото наистина не ми пука срещу кой ме пуска, пари прави добри, а и казаха, че който го има в хангара ще му дадът безплатен слот и още един танк. КВ-3, държа го, защото и за него казаха че ще дават слот и танк. Най голямата ми машина сега е ИС. Нещо обаче не ми допада, бронята слаба, не е точен, че да стоя в храстите, играя го като среден, стоя зад гърба на другите танкове или чакам по храстите. Су-152- харесва ми, че е бърз и с мощно оръдие, което е сравнително скорострелно. Преди време постъпих доста глупаво и си взех Т14, американския тежък. Слабо и неточно оръдие, кекава броня. Надявам се, сега с новия пач да е по добре, вдигнали са му доходността с 15% (вижда ми се малко) и вече няма да среща 7 тиар, а максимум 6. Става за нещо единствено срещу по малки от него. Последно си взех американците с въртяща се купола. Имам отворени пантера 2 и штуг 3, но нямам слотове за тях.
За разлика от вас съм доста слаб и не мога да трепя 5-10 врагове в битка. Обикновено успявам да убия или нараня по 1-2-3 фрага и толкоз. Рекордът ми е 7 убийства със Су-100.
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеЗдравейте и от мен. Но съм в форума, та не ме хокайте много.
Но да се представя. Играя на руския сървър и така се получи, че имам почти само руски машини. Тетрарха е ясен. Пазя си го, защото ми е подарък, не че играя на него. КВ, любимата ми машина, най добрия танк в играта. Заредил съм само фугаси и чакам да ме пусне срещу 8-9 тиар. Може 1 път да гръмна, но задължително правя демидж и то доста, та пари има от него. Държа го, защото наистина не ми пука срещу кой ме пуска, пари прави добри, а и казаха, че който го има в хангара ще му дадът безплатен слот и още един танк. КВ-3, държа го, защото и за него казаха че ще дават слот и танк. Най голямата ми машина сега е ИС. Нещо обаче не ми допада, бронята слаба, не е точен, че да стоя в храстите, играя го като среден, стоя зад гърба на другите танкове или чакам по храстите. Су-152- харесва ми, че е бърз и с мощно оръдие, което е сравнително скорострелно. Преди време постъпих доста глупаво и си взех Т14, американския тежък. Слабо и неточно оръдие, кекава броня. Надявам се, сега с новия пач да е по добре, вдигнали са му доходността с 15% (вижда ми се малко) и вече няма да среща 7 тиар, а максимум 6. Става за нещо единствено срещу по малки от него. Последно си взех американците с въртяща се купола. Имам отворени пантера 2 и штуг 3, но нямам слотове за тях.
За разлика от вас съм доста слаб и не мога да трепя 5-10 врагове в битка. Обикновено успявам да убия или нараня по 1-2-3 фрага и толкоз. Рекордът ми е 7 убийства със Су-100.
От руските искам да си взема т54
Comment
-
Трябваше да дойдеш в Европейския ти.Там да си правим тройни взводове и роти.На руския след 8000+ игри съм зарязал отворена цялата немска линия до Е-100 вкл.Плюс развити и заредени в хангара Пантер 1 , Ягд пантер,ГВ Пантер и по един френски и американски тиър 6 за цвят.Без грам съжаление ги зарязах и започнах от нулата на ЕУ-то.За 2 месеца спокойна игра без премиум карам ИС-3 с фул екстри и модули,и държа 4,също оборудвани танка тиър 5,за правене на кинти.Пазя си също АМХ 13 и КВ-3 за бъдеща употреба.максимум до месец ще съм близо до нивото зарязано на руския.Обстановката е много по-приятна.Тийм спийк взводовете с приятели страхотни и настроението винаги добро.Ника ми е съшия и на двата сървара.Идвай,слагай ме във френд листата и да пуцаме.
Comment
Comment