If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Убивал съм ИС-7 на 100% живот с 1 изстрел с Т30 (ТТ 10левел), но странично - малко зад купола над веригите. Централно много ме съмнява да го убие с 1 изстрел, но от ВБР се очаква всичко
Бигбиар, то че се изложих, изложих се, това ми е ясно. С последното оръдие съм на иса, засега нямам само двигател. В този момент губехме битката, и реших да съм камикадзе и докато враговете ме убиват да посветя на лъва и исуто. Мислех, че ще отнеса няколко изстрела, и като ме стрелят ще светнат, нали дава точки и за засветка. Това което исках да покажа с горния пример, е че този танк не става да върви напред и да обира демижа на враговете, та докато всички стрелят по него твоите да убият тях.
Съвсем наясно съм, че съм слаб играч, особено като гледам един приятел какво прави и направо получавам комплекс за малоценност. В началото мислех, че е до бързина на пръстите, но пробвахме нещо. Той е в скайп, умира бързо, гледа ме и ми казва какво да правя. За мое огромно учудване се получаваше.
Сложил съм му дотиквач и вентилатор, екипажа ми е на 45% на първото умение командира е с орлов поглед, двама ремонт, един камуфлаж (идеята беше от всичко по малко да има).
По принцип обичам да играя с тд та и ми е голям мерак да пробвам американските с въртяща се купола.
Сега сложих 100 мм оръдие и маскировачна мрежа. Първите два боя ми се получи
Mitko, за да са ти ефективни уменията ремонт, камуфлаж и гасене на пожари, трябва всички членове на екипажа да ги имат. Специално за тези трите се взима средно аритметично от уменията на всеки член на екипажа - ако имаш един на 100% ремонт и още четирима на 0, то общия резултат ще е 20%. Няма много смисъл "от всичко по малко".
Т30 срещу Ис-7 с един изстрел - само при ammoarck...
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Това какво трябва да означава? Т30 има средно 750 поражение, ИС-7 има 2150 "здраве". Да не говорим колко е (или беше преди 7.2) ненадеждно оръдието на Т30. Ти изобщо играл ли си го?
Когато се случи бях шокиран.Изстрел директно в предния лист отнесе 7-ицата на пълна кръв.До скоро пазех и запис на битката,но по стария стандарт.Когато разбрах,че след пача трябва да се плаща за всеки запис отделно,просто изтрих всички стари.След пача влизам с акаунта,на който е развитата 30-ка,само да обера двойния експ за деня и не ми се е случвало повече.Но на 2 пъти ми се случва да отнеса близо половината живот на ИС-4,странично, от голямо разстояние и то с фугас.Понякога играта е малко странна.
Няма такова нещо като "слаб играч",плс не се комплексирай без нужда.Всичко се постига със желание и постепенно натрупване на опит.Още повече,че в играта винаги има няколко начина за добро отиграване на всяка ситуация.Тоест няма и стереотип за постигане.Ако погледнеш моята статистика(с този ник съм и в двата сървара)се забелязват постижения под средно ниво.Което не пречи понякога да се получават страхотни битки.Играя изцяло за удоволствие и ми харесват именно изненадите.В сходна ситуация често изхода е изненадващ.
Из руския форум се коментира,че старите записи могат да се гледат,като заплатиш на екипа да ти го прехвърли по новия стандарт.По отделно за всеки стар запис.Реших,че е прекалено набутване и не съм търсил пътя по който става.Едва ли е много трудно.
При наличието на КВ и PZ IV със снайперската пушка,да предпочетеш М4 за гринд си е някакъв особен вид мазохизъм.
А точно Pz IV си ги уаншотвах 80% от случаите! Не знам колко си играл с М4, аз го купих след КВ-то и ги държа и двете, за да ги редувам. Това, че на тебе не ти допада, не означава че танка е калпав, а по-скоро обратното. Може да сравниш следните показатели: 1.dps 2.цена на снаряда/damage 3. Цена на ремонта.
P.S.Аз мразя хетзер примерно, но не твърдя, че проблема е в танка.
Аз в момента имам 171 битки с М4, откакто смениха HE механиката, 105мм стана безполезно и спрях да го играя. Pz IV със 75мм L/70 определено е по-ефективен.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
И аз това казах, че фугасите са орязани с новия пач ( макар че на КВ-то не виждам разлика , честно казано). Но пак се стигна до вица "американски/руски/български форум"-кажеш нещо, почват да те "хранят". А поне за тази игра знам какво говоря-играя на руския от началото, макар и с големи прекъсвания понякога, ника ми е SMPopov. Даже мисля , че с Голямата бира сме в един клан.
Бяхме в един клан.Преди близо 2 месеца зарязах руския в пола на европейския.Играят ми се кланови битки и ми се защитава територия.В руския няма изградена система на подготовка за кланови битки и аз избягах..На Еу-то ме хванаха за взвод с тийм спийк още от първия ден и редовни ротни битки от как изкарах 4-ти тиър танкче.Практически рандъм битки почти не играя и идиотията на случайните съотборници ми е спестена.
На Еу-то ме хванаха за взвод с тийм спийк още от първия ден и редовни ротни битки от как изкарах 4-ти тиър танкче.Практически рандъм битки почти не играя и идиотията на случайните съотборници ми е спестена.
Kak може да се присламчим? че последните дни само видиотени кампери ми се падат като съотборници.
Вчера на Ел Нещоси хубаво че арти-то беше смислено и като ме видя че с еопитвам да спечеля играта ми писа че ме покрива, аз отнесох 5 той 6, но накрая ме гръмнаха вече в тяхната база и то защото две грилет ами изпиха много кръвчица...сам преджапах през долината докато другит си бараха това дето нямат...само едно попадения в двигателя (нямах вече ремонтни комплекти) иначе ем напукаха преди това докато им трепна скаута ...а да, аз бях с Т29 , още съвсем мъничко и ще си взема Т32.
Comment