Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

До 1940г. са си много добре,тоест до тиър 5.От тиър 6 до 8 малко ще пофантазират.За 9 и 10 си имат достатъчно следвоенни уроди.Ще пуснат за голд,ингилизки и хамерикански модификации за "Свободна Франция",и готово.

Comment

po moeму и за тиър 5 няма нищо френско, но все ще скалъпят някаква измишльотина и ще наводнят играта с още уродливи фантасмагории.

Comment

Излиза, че това, което се играе най-масово - тиъри 5 до 8 - ще са фантастики, прототипи и измислици...

Ами САУ-та? В нета открих информация за разработки след 50-та година. Или TD-та от къде ще измислят? Имат един Т10 от периода, да речем, а останалите?
        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

И ще се получи ептен цирк, но явно от счетоводството са им казали че има много плащаши френци, и хората са издули платната, чели са Толкин и са запретнали ръкави.
          Имате ли наблюдение дали се вслушват с "разумните" предложение на страницата на форумът им за предложения?

Comment

Не особено, по мои впечатления.

Баси, то даже италианците имат повече разработки в тоя период! Просто френците ще са няква магия!
            Британците си имат достатъчно машинария за цяло дърво, девелопърите обещават от началото на играта да ги пуснат, ама може би плащащите френци са повече.

А някой ден като решат японско дърво да сложат, както бяха обещали преди година, съвсем не знам откъде ще ги изобретят.
            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Наивно е да се очаква реализъм и достоверност от играта. Това си го казват самите разработчици - като не ви харесва-не играйте)
              На мен ми е забавно, не се впрягам и юркам, та така...
              Преди няколко часа излезе информация за версия 7 - бетата тръгва на руския сървър след седмица, за европейския - било още доста раничко за прогнози.
              Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

Ако играта беше правена с цел реализъм, 2/3 от танковете нямаше да ги има, и щеше да си се казва Танков симулатор

Comment

feersum написа Виж мнение
                  Ако играта беше правена с цел реализъм, 2/3 от танковете нямаше да ги има, и щеше да си се казва Танков симулатор
                  Напълно съгласен...

Като ми остане малко повече време ще си пусна пак T-34 vs Tiger, там нещата са страааотни, ама иска много време, нерви, умения...
                  Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

E ne e голяма философия да се сложи опция "реалити шоу" и "ретърн то фентъзи".
                    Иначе играта е сабавна, и все пак дава възможност да си играеш както си искаш, аз примерно си играя с малко или повече исторически машини...сега съм си замислил че пършинг и патън мноого ще ми харесат, и да съм си взел ако не се залисвах с Пз 3-то

Comment

С френските танкове, ще дойде възможността за управляването на няколко купола/оръдия на танка. За това е големия зор. Т-28, Maus 75mm-вото оръдие..
                      War, war never changes..

Comment

ne е като да няма и сега къде да го изпробват. Иначе взех си ново видео, бодна го, избузих опциите на макс...докара макс до 90 фрейма...само дето тази терева ме дразни, скрива очетанията на вражата база....иначе пак мерникът не се движи съвсем плавно при максимален зуум, което ме изненадва.

Comment

Нова констатация- задължително условие за умелият пусийник е доброто видео, така се вижда мноооооооооооооооооого надалече....тъкмо си подобрих постижениеот с мардера...и вече разбирамкак и защо ме трепеха без изобщо да разбера .

П.П. Мастър гънер +Халонен медал

Comment

Въх, тоя медал така и не мога да го взема още.

Вчера си взех Су-85, карам го със 107мм оръдието. Няма такава веселба... убива КВ с три изстрела. Всичко от тиър 5 надолу с 1-2 удара заминава
                            А и почти не ме пуска в тежки битки, почти винаги съм в средата на таблицата... касапница просто.
                            Най-доброто ми постижение за сега са 4 убийства, и около 1000 опит.

Comment

Просто бях звяр, всичко виждах, всичко оцелвах..ей сегА...ГРЪМнаха ме поради глупост, ам ана шега опатках 5, просто защото ги виждах ясно и можех да ис се прицеля...след малко скриин

Uploaded with ImageShack.us

Тигъра го стрелях от движение а грилето на автомат, та затова с ами ниски процентите....но пантерата още от най-далечниат хълм...тя май не ме виждаше...та кеф ти крилце, кеф ти кълка.

Comment

Победа!
                                Битка: Енск 03 ноември 2011 г. 00:26:16 ч.
                                Танк: E-50
                                Опит: 3*108 (удвоен за първата победа за деня)
                                кредита: 48*117

Победа!
                                Битка: Карелия 03 ноември 2011 г. 00:35:54 ч.
                                Танк: E-75
                                Опит: 2*940 (удвоен за първата победа за деня)
                                кредита: 47*239

Направо ги разцепих...
                                Last edited by feersum; 03-11-2011, 02:53.

Comment

Working...
                                X