World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • bigbeer
    махмурлия
    • May 2007
    • 1335

Взех едно мериканско М1 хеви да го изтестя.За 20 -тина битки само 2 пъти му свалиха веригата,което с моя стил на игра хич не е много.Общо взето с Е-75 на 3-4 битки,поне веднъж ми я свалят.Понякога и по 2-3 пъти на игра.Преди няколко дни дори ме килнаха.Така и не успях да се ремонтна да се скрия.Един "китаец" извади егати бързото презареждане.И само по веригата ме кълвеше гада му с гад.Докато свитна от място една 704-ка и един ИС-4,дето ми се струваха по-опасни,гадното type59 ме накълва до смърт.

Comment

• Gaden Gogi
      The Voice of Reason
      • Oct 2003
      • 10940

a мене във ВСЯКА, поне по веднъж

Comment

• Gaden Gogi
        The Voice of Reason
        • Oct 2003
        • 10940

Но ще го изтрая още малко докато взема Т29
        но определено тежките ме дразнят....друго си е със среден, бжът бжът, насам натам.

Comment

• Imperial
          Мошенник
          • Jan 2003
          • 12066

M1 няма в тая игра (иска ви се )

Има Т1. И той бтв е съвсем приличен танк. М6 не толкова, аз го прескочих след като пуснаха играта, щото веднъж в бетата ми беше напълно достатъчно да го мина.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• bigbeer
            махмурлия
            • May 2007
            • 1335

Моя грешка,Т1 е наистина.И започва много да ми харесва.По-бърз,скорострелен и маневрен от КВ - то.Ъпгрейднах си го,пусна ме в топ-а на Ласвил.Навъртях 7фрага+4 асистенции и 5 разкрити,2544 опит и 34258 парички само за една битка.Затрупа ме и със значки:- снайпер;стрелец;стоманена стена и не помня още какво.Странното е,че нямаше артилерии и масово противниците бяха ПТ-та,предимно Су-85 и 85б.За разлика от КВ-то ги бъхтеше с по 2 изстрела,не с 1,но с такава скорост презарежда та не им остана шанс.Едно Т-50 го плеснах отзад в двигателя и го завъртях на половин оборот,презаредих преди да се ремонтира и тъъкмо се кефех как ще си го закача на стената на трофеите..остана на 2% гадинката.Наложи се да го гърмя трети път.

Comment

• Gaden Gogi
              The Voice of Reason
              • Oct 2003
              • 10940

Az T1 go прескочих, понеже изобщо не ми допада идеята за тежките танкове, но от Джъмбото ми оставаше излишен експи (който няма д аконвертва понеже съм решил повече пари д ане им давам, поне докато малко ен си изчистят извращенията)...и го бях ресърчнал преди време, и минлата седмица ми се приска да го пробвам...но щом казвате че Т1 е приятен ще гледам и него да взема...само да не се ресърчва оф М3, че не можем таквоа нещо да изтраем.
              Иначе с М6 масово ме пуска срещу разни китайци или Е-74 ци, дето абсолютно нищо не им правя...а върха е когато има някакъв правоъгълен измислен ВК който нищо че всико му е вертикално, пак ми дава рикушети.

Comment

• StrEagle
                ветеран
                • Feb 2008
                • 1452

Starting at 5:30 UTC on Sunday, 4 December and until 5:00 UTC on Monday, 12 December, stock on gear and ammo for superior fire power:

Up to 58% discount on gold rounds;
                60% discount on gold consumables (new price during the special - 20 gоld);
                50% discount on equipment;
                50% discount on garage slots purchase.
                War, war never changes..

Comment

• Gaden Gogi
                  The Voice of Reason
                  • Oct 2003
                  • 10940

Ех, ще успеят тия гадове да ме изкушат да вкарам още малко евра, но гражните слотове са необходимост.

Comment

• Gaden Gogi
                    The Voice of Reason
                    • Oct 2003
                    • 10940

599 mетра в един тигър, с М36, на ръба на видимоста ми беше. малко преди това 594 метра с мардера.

Comment

• Imperial
                      Мошенник
                      • Jan 2003
                      • 12066

Уф... промоция... кражба. Докато се усетя към 2000 злато за глупости отиде.
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• Gaden Gogi
                        The Voice of Reason
                        • Oct 2003
                        • 10940

При мене повечко, но сега гаражът е голям и има слотове за доста интересни неща, а докато оборудването е евтино ще гледам да натъпча машините с глезотии, те повечето са си с пълен лпмплект, но може да взем аоприки за леките танкове и да видя дали михаресва да играя скаут.
                        Иначе вчера в една игра поне 4-5 човечета бяхме булгаристанци
                        А това че хамериканската броня не е съвсем като руската все ги го подозирах, но вчера в една битка, мотам се аз с Т20, още с малкото оръдие, и гледам един Пършнг се сили да ме изяде...всключвам на фугаси поне нещо да му направя....първо попадения, и ми дав аПРОБИТИЕ, в челният лист, с фугас. Явно не само аз се изненадах ами и човекът с Пършинга защото му минаха всякакви мераци да ме гони и тръгна да бяга.

Comment

• Gaden Gogi
                          The Voice of Reason
                          • Oct 2003
                          • 10940

ГАти, днеска пак само с мозъчни донори ме пуска Първо някакъв тиквеник ме подпря отзад за не мога да се скрия и останах пред поглед ана един Е-75, после на прохоровка по пътя, тръгва един Ис-3 напред, аз след него...и гледам останалите си стоят и си пуйчят в храстите, Ис-а го гръмнах но поне ми светна и аз направих много поразия...и гледам един лек прелита покрйа мене...игнорирам го понеже моите уж пуйчат зад мен еи ще го гръмната...той спря на 20 метра от тя и спокойно си ме разстреля докато онези си бараха топките, очевидно взаимно.

Comment

• feersum
                            Петнохолно алкно
                            • May 2011
                            • 1270

Снощи и при мен хвръкнаха към 2 млн пари и 2000 злато за щуротии, ама се облажих - яко модули, слотове и малко златни снаряди.
                            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Deimos
                              Admin
                              • Jan 2003
                              • 796

Айде още малко free злато и премиум, само за европейския сървър обаче:

В момента има още около 1000 key-a.
                              <<..........>>

Comment

• Gaden Gogi
                                The Voice of Reason
                                • Oct 2003
                                • 10940

само 832 вече

Comment

Working...