Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Onzi den edno E-75 kak me нервна, аз си бях с М36-цата, снаряд след снаряд, попадения и нищо, бордове, купола, нъц, накрая на онова му омръзна и ме гръмна. Иначе шерманите и аз много си ги обичам и си ги държа всичките....имам предвид и шерманоидите, освен М10, него никога не съм го имал, дори Т14 си държа...иначе идеална партия за Мардера би бил един Чърчил..все още ен мога да ис подобря най-добророто точково постижение и си стои на Чърчила.

Comment

Случи се... след месеци битки най-накрая се случи!

Clan Wars: Corsica, landing, battle with owner
      21 ноември 2011 г. 23:46:48 ч.
      [-PRC-] Power & Rage Clan vs. [HWBG] War Geeks United
      Победа!

Завзехме земя!

Сега ще трябва да я защитим...
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

ЕЕЕЕ!!! Разгеле!
        War, war never changes..

Comment

Побързайте да си вземете 750 злато и 1 ден премиум безплатно докато има:

albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

хах, работи още, добре ще ми дойдат още 2 слота в гража... иначе не я бях пускал сигурно от месец поне игрицата, ама така като за първа игра добре се получи

Click image for larger version

Name:	shot_022.jpg
Views:	1
Size:	427.8 КБ
ID:	530306
            даже взех и steel wall
            <<..........>>

Comment

Е можеше да не бързаш със слотовете, че те отвреме-навреме са на половин цена.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Искам и ааааз

Comment

Ами цъкни на линка.
                  albireo написа

Comment

Много любопитна история, Т-34 на няколко пъти ми дава рикошет когатого стрелям с 90 мм оръдие, и черно и в борда...а и при дават аслучая би трябвало да го дупна цялото, друг въпрос е как го виждат да даде рикошет когато бронята е на половинтана калибър ана оръдието...ам аявно на руските танкове всичко може...дори ми се случи Т-50 д ами даде рикошет от ттова оръдие.
                    Иначе вчерав една битка на степите как опатках 3 тежки танка с Е8-цатат (нещи Джъмбото не ме кефи много напоследът)
                    Пътво един Т1 или Т6 на открито в полето си се въртяхме, после един тигър сред скалите в дясно, и сле днего един Т32 (е не директно след него, и едно Су-85 или Су100 го отнесе защото иначе щеше да го прикрие)... но не ми дад емедал, от друга тсрана в по-високите тиъри ми прави впечатление че експито не расте много, но за сметк ана това парите са на камари, най-редовно със слъгера дори за битка с 400-500 експи ми дава 30К+ прички.

Comment

Парите растат с тиъра, така е. Накрая е важно обаче колко остават чисти - снощи при битка с Е-75 ми даде 50 и нещо хиляди, от които се изръсих 9 хиляди за ремонт, 6 хиляди за аптечка и ремонтен комплект и още 20+ хиляди за снаряди.
                      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Imperial написа Виж мнение
                        Ами цъкни на линка.
                        Уж цъках,ама нищо не ръсна на рашънския сървар.

Comment

Руснаците са неприятни. На публичния тестов сървър като се логна и ми пише на ника _US и като го видят това тия с _RU ме заливат с псувни или даже ме стрелят съотборниците - и много други се оплакват от такова отношение. Затова и спрях да влизам там.
                          albireo написа

Comment

просто с акомплексари хората...иначе вчера ММ-о се беше бъгнало нещо, вчера ме пуска в една битка и около мене гледам все Пз 4 в начална конфигурация...и един първобитен Т-34 който нарочно спря пред менена баира...идеш еми да го гръмна...срещу нас все някакви фантасмагорични ерманскинеща, аз нито едно ен пробих, в момента в който ми писна губехме с 11 на нула, следващата битка, ние бием с 15 на нула... убер дисбалансирано.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                              Уж цъках,ама нищо не ръсна на рашънския сървар.
                              Само за европейския важи.

Imperial, аз бих поиграл на руския, ама точно заради това тяхно отношение няма да го направя.

Comment

M6 (a prepolagam и М1, не съм играл с негообаче) хвърля вериги ужасно лесно, ням абитка поне един път да не се случи...а става самое веднъж когато съм сам и ме пука артилерия...просто не се доживява втори...но е просто възмутително...и пак Т-50 ми дава рикошет на калибърт който трябва д аго дупне от двете страни...а тези 90 мм ан ИСУ-то явно държат бая повече от чуждите 90...руск аму работа.

Comment

Working...
                                X