Взех едно мериканско М1 хеви да го изтестя.За 20 -тина битки само 2 пъти му свалиха веригата,което с моя стил на игра хич не е много.Общо взето с Е-75 на 3-4 битки,поне веднъж ми я свалят.Понякога и по 2-3 пъти на игра.Преди няколко дни дори ме килнаха.Така и не успях да се ремонтна да се скрия.Един "китаец" извади егати бързото презареждане.И само по веригата ме кълвеше гада му с гад.Докато свитна от място една 704-ка и един ИС-4,дето ми се струваха по-опасни,гадното type59 ме накълва до смърт.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
M1 няма в тая игра (иска ви се )
Има Т1. И той бтв е съвсем приличен танк. М6 не толкова, аз го прескочих след като пуснаха играта, щото веднъж в бетата ми беше напълно достатъчно да го мина.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Моя грешка,Т1 е наистина.И започва много да ми харесва.По-бърз,скорострелен и маневрен от КВ - то.Ъпгрейднах си го,пусна ме в топ-а на Ласвил.Навъртях 7фрага+4 асистенции и 5 разкрити,2544 опит и 34258 парички само за една битка.Затрупа ме и със значки:- снайпер;стрелец;стоманена стена и не помня още какво.Странното е,че нямаше артилерии и масово противниците бяха ПТ-та,предимно Су-85 и 85б.За разлика от КВ-то ги бъхтеше с по 2 изстрела,не с 1,но с такава скорост презарежда та не им остана шанс.Едно Т-50 го плеснах отзад в двигателя и го завъртях на половин оборот,презаредих преди да се ремонтира и тъъкмо се кефех как ще си го закача на стената на трофеите..остана на 2% гадинката.Наложи се да го гърмя трети път.
Comment
-
Az T1 go прескочих, понеже изобщо не ми допада идеята за тежките танкове, но от Джъмбото ми оставаше излишен експи (който няма д аконвертва понеже съм решил повече пари д ане им давам, поне докато малко ен си изчистят извращенията)...и го бях ресърчнал преди време, и минлата седмица ми се приска да го пробвам...но щом казвате че Т1 е приятен ще гледам и него да взема...само да не се ресърчва оф М3, че не можем таквоа нещо да изтраем.
Иначе с М6 масово ме пуска срещу разни китайци или Е-74 ци, дето абсолютно нищо не им правя...а върха е когато има някакъв правоъгълен измислен ВК който нищо че всико му е вертикално, пак ми дава рикушети.
Comment
-
Starting at 5:30 UTC on Sunday, 4 December and until 5:00 UTC on Monday, 12 December, stock on gear and ammo for superior fire power:
Up to 58% discount on gold rounds;
60% discount on gold consumables (new price during the special - 20 gоld);
50% discount on equipment;
50% discount on garage slots purchase.War, war never changes..
Comment
-
При мене повечко, но сега гаражът е голям и има слотове за доста интересни неща, а докато оборудването е евтино ще гледам да натъпча машините с глезотии, те повечето са си с пълен лпмплект, но може да взем аоприки за леките танкове и да видя дали михаресва да играя скаут.
Иначе вчера в една игра поне 4-5 човечета бяхме булгаристанци
А това че хамериканската броня не е съвсем като руската все ги го подозирах, но вчера в една битка, мотам се аз с Т20, още с малкото оръдие, и гледам един Пършнг се сили да ме изяде...всключвам на фугаси поне нещо да му направя....първо попадения, и ми дав аПРОБИТИЕ, в челният лист, с фугас. Явно не само аз се изненадах ами и човекът с Пършинга защото му минаха всякакви мераци да ме гони и тръгна да бяга.
Comment
-
ГАти, днеска пак само с мозъчни донори ме пуска Първо някакъв тиквеник ме подпря отзад за не мога да се скрия и останах пред поглед ана един Е-75, после на прохоровка по пътя, тръгва един Ис-3 напред, аз след него...и гледам останалите си стоят и си пуйчят в храстите, Ис-а го гръмнах но поне ми светна и аз направих много поразия...и гледам един лек прелита покрйа мене...игнорирам го понеже моите уж пуйчат зад мен еи ще го гръмната...той спря на 20 метра от тя и спокойно си ме разстреля докато онези си бараха топките, очевидно взаимно.
Comment
Comment