Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Взех едно мериканско М1 хеви да го изтестя.За 20 -тина битки само 2 пъти му свалиха веригата,което с моя стил на игра хич не е много.Общо взето с Е-75 на 3-4 битки,поне веднъж ми я свалят.Понякога и по 2-3 пъти на игра.Преди няколко дни дори ме килнаха.Така и не успях да се ремонтна да се скрия.Един "китаец" извади егати бързото презареждане.И само по веригата ме кълвеше гада му с гад.Докато свитна от място една 704-ка и един ИС-4,дето ми се струваха по-опасни,гадното type59 ме накълва до смърт.

Comment

a мене във ВСЯКА, поне по веднъж

Comment

Но ще го изтрая още малко докато взема Т29
        но определено тежките ме дразнят....друго си е със среден, бжът бжът, насам натам.

Comment

M1 няма в тая игра (иска ви се )

Има Т1. И той бтв е съвсем приличен танк. М6 не толкова, аз го прескочих след като пуснаха играта, щото веднъж в бетата ми беше напълно достатъчно да го мина.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Моя грешка,Т1 е наистина.И започва много да ми харесва.По-бърз,скорострелен и маневрен от КВ - то.Ъпгрейднах си го,пусна ме в топ-а на Ласвил.Навъртях 7фрага+4 асистенции и 5 разкрити,2544 опит и 34258 парички само за една битка.Затрупа ме и със значки:- снайпер;стрелец;стоманена стена и не помня още какво.Странното е,че нямаше артилерии и масово противниците бяха ПТ-та,предимно Су-85 и 85б.За разлика от КВ-то ги бъхтеше с по 2 изстрела,не с 1,но с такава скорост презарежда та не им остана шанс.Едно Т-50 го плеснах отзад в двигателя и го завъртях на половин оборот,презаредих преди да се ремонтира и тъъкмо се кефех как ще си го закача на стената на трофеите..остана на 2% гадинката.Наложи се да го гърмя трети път.

Comment

Az T1 go прескочих, понеже изобщо не ми допада идеята за тежките танкове, но от Джъмбото ми оставаше излишен експи (който няма д аконвертва понеже съм решил повече пари д ане им давам, поне докато малко ен си изчистят извращенията)...и го бях ресърчнал преди време, и минлата седмица ми се приска да го пробвам...но щом казвате че Т1 е приятен ще гледам и него да взема...само да не се ресърчва оф М3, че не можем таквоа нещо да изтраем.
              Иначе с М6 масово ме пуска срещу разни китайци или Е-74 ци, дето абсолютно нищо не им правя...а върха е когато има някакъв правоъгълен измислен ВК който нищо че всико му е вертикално, пак ми дава рикушети.

Comment

Starting at 5:30 UTC on Sunday, 4 December and until 5:00 UTC on Monday, 12 December, stock on gear and ammo for superior fire power:

Up to 58% discount on gold rounds;
                60% discount on gold consumables (new price during the special - 20 gоld);
                50% discount on equipment;
                50% discount on garage slots purchase.
                War, war never changes..

Comment

Ех, ще успеят тия гадове да ме изкушат да вкарам още малко евра, но гражните слотове са необходимост.

Comment

599 mетра в един тигър, с М36, на ръба на видимоста ми беше. малко преди това 594 метра с мардера.

Comment

Уф... промоция... кражба. Докато се усетя към 2000 злато за глупости отиде.
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

При мене повечко, но сега гаражът е голям и има слотове за доста интересни неща, а докато оборудването е евтино ще гледам да натъпча машините с глезотии, те повечето са си с пълен лпмплект, но може да взем аоприки за леките танкове и да видя дали михаресва да играя скаут.
                        Иначе вчера в една игра поне 4-5 човечета бяхме булгаристанци
                        А това че хамериканската броня не е съвсем като руската все ги го подозирах, но вчера в една битка, мотам се аз с Т20, още с малкото оръдие, и гледам един Пършнг се сили да ме изяде...всключвам на фугаси поне нещо да му направя....първо попадения, и ми дав аПРОБИТИЕ, в челният лист, с фугас. Явно не само аз се изненадах ами и човекът с Пършинга защото му минаха всякакви мераци да ме гони и тръгна да бяга.

Comment

ГАти, днеска пак само с мозъчни донори ме пуска Първо някакъв тиквеник ме подпря отзад за не мога да се скрия и останах пред поглед ана един Е-75, после на прохоровка по пътя, тръгва един Ис-3 напред, аз след него...и гледам останалите си стоят и си пуйчят в храстите, Ис-а го гръмнах но поне ми светна и аз направих много поразия...и гледам един лек прелита покрйа мене...игнорирам го понеже моите уж пуйчат зад мен еи ще го гръмната...той спря на 20 метра от тя и спокойно си ме разстреля докато онези си бараха топките, очевидно взаимно.

Comment

Снощи и при мен хвръкнаха към 2 млн пари и 2000 злато за щуротии, ама се облажих - яко модули, слотове и малко златни снаряди.
                            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Айде още малко free злато и премиум, само за европейския сървър обаче:

В момента има още около 1000 key-a.
                              <<..........>>

Comment

само 832 вече

Comment

Working...
                                X