Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ValBo написа Виж мнение
    Не знам какви са били в действителност, но в играта френските танкове са боклук.
    Бавни, със слабо и неточно оръдие, прекалено бавна купола. Единствено предимство е дебелата броня, но и тя не ги спасява
    Току що "опуках" 4 AMX 38 с БТ2-ката си
    Какво искаш да кажеш с това, че тотално си ги унищожил или, че само си ги поразил. Лично аз играя с VK 3001 с 75 дългото или 85 мм оръдие и забелязах , че при стрелба по КВ - 5, ИС - 3 и нагоре при попадение във веригата ми дава, че попадения има - рекушет и дори не я къса. Нещо не мога да я свържа тази работа, но пернали ги с осколочен нещата веднага се променят, но до там.
    П.П. Весело посрещане на новата година.
    П.С. Трябва да си изтегля и новата версия на европейския.

Comment

ValBo написа Виж мнение
      Не знам какви са били в действителност, но в играта френските танкове са боклук.
      Бавни, със слабо и неточно оръдие, прекалено бавна купола. Единствено предимство е дебелата броня, но и тя не ги спасява
      Току що "опуках" 4 AMX 38 с БТ2-ката си
      Личните ми впечатления са коренно различни. С АМХ 13 / 75 тиър 6 за незапознатите.За една битка току що унищожих : 2 арта + 1 КВ + 1 М6 и сериозно повредих 3 други танка между които и един Т-44.Машинката си цъка.Скоростна е,бързо стреля,прилично презарежда и ми отрази близки изстрели от КВ-то(107мм) и М6-цата.За скаут се е утрепала.

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
        Трябва да си изтегля и новата версия на европейския.
        Чува се за предстоящо обединение на сърварите.Воден от тези слухове спрях развитието си на европейския за сега.Логвам на руския и разцъквам новия си "Тетрарх",като го менкам с АМХ 13 ката.И двете носят голямо удоволствие за любителите на скоростната и маневрена игра.Удоволствие за любителите на реални,а не хартиени машинки

Comment

Imperial написа Виж мнение
          Сам си си отговорил на въпроса. Потърси тези книги - http://www.amazon.com/Panzertruppen-...5271278&sr=8-2 и част 2.
          Добра идея за новогодишен подарък.Благодаря

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
            Какво искаш да кажеш с това, че тотално си ги унищожил или, че само си ги поразил. Лично аз играя с VK 3001 с 75 дългото или 85 мм оръдие и забелязах , че при стрелба по КВ - 5, ИС - 3 и нагоре при попадение във веригата ми дава, че попадения има - рекушет и дори не я къса. Нещо не мога да я свържа тази работа, но пернали ги с осколочен нещата веднага се променят, но до там.
            П.П. Весело посрещане на новата година.
            П.С. Трябва да си изтегля и новата версия на европейския.
            Тотална щета станаха
            Въртиш се около тях и стреляш
            За предпочитане отзад
            бавната купола не може да те следва, а отблизо са лесно пробиваеми
            Самият аз имам АМХ38, но смятам повече да не развивам тази линия - не ми харесва.
            Last edited by ValBo; 31-12-2011, 17:24.
            Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

ValBo написа Виж мнение
              Самият аз имам АМХ38, но смятам повече да не развивам тази линия - не ми харесва.
              Твоето е все едно да гледаш пържола на картинка и да разправяш как хич не е вкусна.Какво очакваш от първите 2-4 тиъра ? Разцъкай тиър 6+ па тогава коментирай примерно.Иначе всеки има право на мнение.Има мъже,които разправят в компания,как хич не харесвали Памела Андерсън примерно,не че точно била грозна ама.....хора всякакви.

Comment

То и аз не я харесвам Памела. Вече е стара, пък и тоз силикон...
                да не говорим как изглежда сутрин в леглото...;-)

Сега сериозно - развих донякъде немската линия, развих и руската.
                През всичките нива има добри танкове, с които става хубава игра
                Нарочно си пазя БТ2-то, защото там играта е много динамична. И точно защото динамиката ми харесва на ниските левъли, ме дразнят бавните тромави френски.
                по нагоре стават по бързи, но картонени. Единственото им преимущество са снарядите в барабан
                Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

Искам да ви попитам: Пуснаха ли френските на европейския сървър? Не съм играл от седмица и още една седмица в почивка ми се очертава.

Comment

das reich ss написа Виж мнение
                    Искам да ви попитам: Пуснаха ли френските на европейския сървър? Не съм играл от седмица и още една седмица в почивка ми се очертава.
                    За сега само на руския си ги джиткам,и то доста орязана линия.Само тежки и леки.Никакви противотанкови или САУ-та.Трупай свободен опит,като ги пуснат направо да прескочиш първите 5 тиъра.Както се и очакваше,малко са безлични.Интересното идва при ниво 6 на леките и както казват приятели, 7 на тежките.Мен за тежките не ми остана опит и сега се кефя само на АМХ 13 -ката.Е няма такъв скаут.

Comment

А реално е нямало просто такъв боклук като АМХ-13, единсвеният танк който се сеща, евреите просто да са хвърлили, а иначе Шермани и всякакви трофейни си ползват до пълен износ...не че тъкмо не го пуснахме като модел, ама то точно 'щото е боклук, трябваше ми нещо с което да тествам новият дизайнер и д ане ми е жал

Comment

Изхвърлили АМХ,ползват Шърмани,хмм.А с какви точно оръдия ги ползват ?

Победа!
                        Бой: Перевал 01 януари 2012 г. 08:04:18 ч.
                        Танк: B1
                        Получено опыта: 1*680
                        Получено кредитов: 7*785
                        Достижения в бою: «Стрелок»

Като за без премиум е прилично.За съжаление сравнен с КВ пак издиша леекинко.Но пък е от класа на Т-28 все пак.трудно стават чудеса.

Победа!
                        Бой: Карелия 01 януари 2012 г. 08:21:50 ч.
                        Танк: КВ
                        Получено опыта: 3*327
                        Получено кредитов: 23*940
                        Достижения в бою: «Стальная cтена», «Воин», «Захватчик»

Това със 7 унищожени,5 скаутнати и още 3 повредени.12 от 12 изстрела.Прилично.

А тук взеха базата гадовете,не успях да стигна.Това при 6 убити,4 повредени и 4 скаутнати.

Поражение
                        Бой: Ласвилль 01 януари 2012 г. 08:48:15 ч.
                        Танк: КВ-3
                        Получено опыта: 814
                        Получено кредитов: 29*397
                        Достижения в бою: «Воин», «Коса Смерти»

ЧНГ ГЕЙМЪРИ ИЗПУШИЛИ!ДА Е ПО-ДОБРА ОТ ОЧАКВАНИЯТА ВИ!
                        Last edited by bigbeer; 01-01-2012, 10:09.

Comment

Какво общо им аоръдието на Шермана с факта че още сле първата война хвърлят френските боклуци и ппвече никога от тях на купуват? Така и така няма да го сложат това (тези) оръдя в играта.

Comment

На същия принцип може да се попита.Какво значение има шасито с което ще движи френското оръдие? Практиката да се изравят стари шасита от скрапа не е от вчера.Нека почнем годината с добро чувство и по-малко пристрастия.А дали ще пуснат в игра някой бонусен (за много реал кеш) Супершърман? Амии да пишем на админите от няколко места и кой знае.Когато иде дума за кеш,нищо не би ме учудило.

Comment

От три дни съм вътре
                              След 135 битки мога да кажа, че забавата е на ниво!
                              Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Взех си КВ с 107 мм...е няма такова нещо, хубави доходи, някакви стотинки за ремонт, почти всичко се пробива, повечето пъти ме пуска с разни машини дето имат едно попадение живот.
                                Вчера на фиордите от лявата база, ме оставиха нашите сам да пазя града...или не не бях сам, три идиота тръгнаха също, но не ме дочакаха и се люпнаха в града, хем вразите (поне 5 броя ) се светнаха веднаг, нашите умряха бързо, аз тръгнах да обикалям, на ъгъла трепнах двама, други решиха д аме фланкнат, но аз ги ивдях, обърнах, оставих на 10% един щуг, появ се Т-28, и него на толкова, докато презареждам го блъснах и го трепнах, рпезаредих и довърших щуга...тръгнах пак към града, където беше тяхното КВ, цъфнах му веригата, той ми отвърна със същото...само дето аз останах на просеката между две къщи и тяхната артилери ме довърши...80 %от битките все разни подобни, и има чувството че е така откакто сложих 107мм, иначе преди това пробвах всички други оръдия и все ме пускаше в някакви гадости....сега ще си го ползвам да трупам парички с него че едновременно ресърчнах Т29 и М26 и почти съм стигнал до панцеджагер 4...взех т29 но ми трябват две милки за Т26, пък не искам да ис продавам нищо...но КВ-то ме изумява какви безчинства позволява.

Comment

Working...
                                X