Жалко,че е само за детския сървър.Нещо много ги засилиха на експ бонуси ЕУропците.В рашънския уж щяха да пускат новото дърво за различните нации,но ...... дърво.Само се изръсих за КВ,КВ-3 и Пантера.Уж щяха да дават бонус слот за всеки един такъв в хангара,но...дърво.Сега съм без кинти и без свободен опит и ако пуснат Френчката линия съвсем го закъсвам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bigbeer написа Виж мнениеЖалко,че е само за детския сървър.Нещо много ги засилиха на експ бонуси ЕУропците.В рашънския уж щяха да пускат новото дърво за различните нации,но ...... дърво.Само се изръсих за КВ,КВ-3 и Пантера.Уж щяха да дават бонус слот за всеки един такъв в хангара,но...дърво.Сега съм без кинти и без свободен опит и ако пуснат Френчката линия съвсем го закъсвам.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Днес съм на вълна 152мм оръдие на КВ:
Победа!
Битка: Комарин 16 ноември 2011 г. 22:50:11 ч.
Танк: КВ
Опит: 1*150
кредита: 25*269
Постижения в битки: Косата на Смъртта
Противниците без второто КВ и Ausf.A бяха на по 100%.
5 изстрела - 5 убийства.
Първото КВ го ударих странично, точно над веригите, малко пред купола. Не очаквах да има такъв брутален ефект чак
Може да съм ударил боеукладката, но не ми каза "critical hit""Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеАаха,мислех,че ще има някаква координирана фиксация на 3-те нации.Разкарвам Пантерката тогава и ще се огледам за някоя САЩианска машинка даваща сходен бонус.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеМ даа,нелека задачка.Тази линия на развитие въобще не съм я подхващал.А и работа много,време за игра - не толкова.Май ще се почеша по главата и ще си остана с рашънските железарийки.Пазя и Т-28 там,с идеята за многокуполен нисък клас.Ако въобще вкарат управлението на куполите.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
feersum написа Виж мнение
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеПрекалено в смисъл ? От как ме праснаха с тухла четворка по главата нещо трудно схващам.
Две-три са окей, играта става интересна. Шест? В момента, в който те спотнат, ти се изсипват 4-5 снаряда, от които максимум два са достатъчни да те изпарят."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеЗа мен къде по-странният момент е какво прави М37 в подобна битка, той си е пльокало на практика."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Фу, тъкмо се ядосвах че със сто зора сложих 90 мм на М36 и почна да ме пуска в битки с много високи тиъри които пак не мога да дупна... и ме пусна в битка в която бях трети...едно КВ го хапнах на 50% с едно попдения, после то си догоря съвсем, после един Су-100, пак, бум и го няма...но май ще трябва да се слага рамер, че много бавно зарежна...а аз си бях намислил да сложа 3 вида оптики...
Comment
Comment