Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Жалко,че е само за детския сървър.Нещо много ги засилиха на експ бонуси ЕУропците.В рашънския уж щяха да пускат новото дърво за различните нации,но ...... дърво.Само се изръсих за КВ,КВ-3 и Пантера.Уж щяха да дават бонус слот за всеки един такъв в хангара,но...дърво.Сега съм без кинти и без свободен опит и ако пуснат Френчката линия съвсем го закъсвам.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
      Жалко,че е само за детския сървър.Нещо много ги засилиха на експ бонуси ЕУропците.В рашънския уж щяха да пускат новото дърво за различните нации,но ...... дърво.Само се изръсих за КВ,КВ-3 и Пантера.Уж щяха да дават бонус слот за всеки един такъв в хангара,но...дърво.Сега съм без кинти и без свободен опит и ако пуснат Френчката линия съвсем го закъсвам.
      Всеки, който е имал Пантера в гаража преди въвеждането на Е-50, е получил безплатна такава, заедно със слот. Аз си получих моята. КВ и КВ-3 промените ще стават по-нататък.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ааха,мислех,че ще има някаква координирана фиксация на 3-те нации.Разкарвам Пантерката тогава и ще се огледам за някоя САЩианска машинка даваща сходен бонус.

Comment

Днес съм на вълна 152мм оръдие на КВ:

Победа!
          Битка: Комарин 16 ноември 2011 г. 22:50:11 ч.
          Танк: КВ
          Опит: 1*150
          кредита: 25*269
          Постижения в битки: Косата на Смъртта

Противниците без второто КВ и Ausf.A бяха на по 100%.
          5 изстрела - 5 убийства.

Първото КВ го ударих странично, точно над веригите, малко пред купола. Не очаквах да има такъв брутален ефект чак
          Може да съм ударил боеукладката, но не ми каза "critical hit"
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Ааха,мислех,че ще има някаква координирана фиксация на 3-те нации.Разкарвам Пантерката тогава и ще се огледам за някоя САЩианска машинка даваща сходен бонус.
            Тежкия T34 скоро (декември?) ще стане на М103 + премиум Т34. Т30 ще стане на Т110 + Т30 танкоунищожител, но това ще е вероятно януари. Това са ти единствените варианти за бонус при САЩ.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

М даа,нелека задачка.Тази линия на развитие въобще не съм я подхващал.А и работа много,време за игра - не толкова.Май ще се почеша по главата и ще си остана с рашънските железарийки.Пазя и Т-28 там,с идеята за многокуполен нисък клас.Ако въобще вкарат управлението на куполите.

Comment

Това ако не е прекалено, не знам кое е...

"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

М даа,нелека задачка.Тази линия на развитие въобще не съм я подхващал.А и работа много,време за игра - не толкова.Май ще се почеша по главата и ще си остана с рашънските железарийки.Пазя и Т-28 там,с идеята за многокуполен нисък клас.Ако въобще вкарат управлението на куполите.
                  Тези неща са известни от Април. Затова още лятото здраво натиснах американското тежко дърво и ги имам всичките от доста време.
                  albireo написа

Comment

feersum написа Виж мнение
                    Това ако не е прекалено, не знам кое е...

http://prikachi.com/images/373/4048373O.jpg
                    Прекалено в смисъл ? От как ме праснаха с тухла четворка по главата нещо трудно схващам.

Comment

Прекалено в смисъл ? От как ме праснаха с тухла четворка по главата нещо трудно схващам.
                      Количеството артилерии от всяка страна имам предвид.
                      Две-три са окей, играта става интересна. Шест? В момента, в който те спотнат, ти се изсипват 4-5 снаряда, от които максимум два са достатъчни да те изпарят.

Comment

За мен къде по-странният момент е какво прави М37 в подобна битка, той си е пльокало на практика.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                          За мен къде по-странният момент е какво прави М37 в подобна битка, той си е пльокало на практика.
                          Беше във взвод с Т-54.

Comment

Един Т-50-2 е достатъчен на всичките тези артове. .Гледам вие си имате,те си нямат,би трябвало да сте ги омели за норматив . Макар,че и Т-54 или "китаец" могат да свършат същата работа.

Comment

Ометохме ги, аз и нашия Т-54 свършихме мръсната работа.
                              Т-50-2 тръгна през прохода и го сполетя зла съдба

Comment

Фу, тъкмо се ядосвах че със сто зора сложих 90 мм на М36 и почна да ме пуска в битки с много високи тиъри които пак не мога да дупна... и ме пусна в битка в която бях трети...едно КВ го хапнах на 50% с едно попдения, после то си догоря съвсем, после един Су-100, пак, бум и го няма...но май ще трябва да се слага рамер, че много бавно зарежна...а аз си бях намислил да сложа 3 вида оптики...

Comment

Working...
                                X