Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Разрабите се интересуват от плащащите, не от сериозните
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

e то за Т-50 не се плаща, ако се интересуваха от плащащите премиум танковете шяха да са по-хубави.
      Иначе Т-50 е признак на скодоумие и комплексарщина.

Comment

Хмм, възможно е да е просто, защото е доста подвижно. Снощи в две игри Т-50 си умираха от първият изтрел на 88 милиметровката на ВК3001. Иначе са много досадни. Като цяло им се радвам
        Analog man...

Comment

Te sа нереално подвижни, и ускоряват с еднаква скорост и напред и назад...аз съм си наумил ако има таквоа първо него да гръмвам, ако иам в нашият отбор и съм арти да не стрелям докато ен го гъцнат, иначе да не го подкрепям, нека страдат мръсните чиитъри...а ако е близо до враг дори сам да го трепна, тогава не с еброи убийство на съотборник а само те глобява.

Comment

E, все по някакъв начин трябваше да направят и играта с light tank-овете забавна, от бетата насам не бях играл с dedicated scout, просто защото нямаше смисъл, medium tank-овете са достатъчно бързи и с достатъчно голям view range за целта, без да са на по един шамар живот, а оръдията им действат и не само срещу артилерии. Това че Т-50 е по-силен от останалите Tier4 скаути е неоспоримо, но баланса трябва да дойде откъм засилване на съответните танкове и при останалите нации, не от окастряне на този. И без друго артилериите станаха почти недосегаеми откакто махнаха tracing-a на снарядите, на голяма част от картите дори бях спрял изобщо да се прикривам, сега вече е друго и постоянно се оглеждам за бързи гадове А и си е кеф като ги гръмнеш от упор докато се опитват да те заобиколят
            <<..........>>

Comment

Hubawo nekа има и фун с леките, ама не да се реализира по най-дебилският възможен начин, създавайки някакво убер нереалистично отвращение. Примерно нека се дава експи и пари и за това че си ангажирал вражето вниамание, което е доста важно ако 5-6 тежки се опитват да те целнат и с това даваш възможност на отбора да маневрира.. другият вариант е да се въведе някакъв вид "целеуказател, да кежем през мерника с десен бутон, и при стрелба с такъв точноста на артилерията да скача. Има ного варианти да с енаправи.
              Девовете обаче са избрали най-лесният и най-тъпият. Такава динамика като ан това нещо не може с кола да с епостигне, камо ли с допотопен, танк, без дори да натъртвам ан допотопен РУСКИ танк, с тените архаични трансмисии.
              Отделно руските танкове до Т-34 мод 43 би трябвало д аимат не повече от 200 м видимост...и толкова или по-малко сигнална дистанция,

Comment

A-a-a умрЕх си от яд, 7 фрага с мардера...и само още няколко секунди не ми достигнаха да довърша хетцера дето ни капваше базата, гррррр, грррррр, отделно дето ми оставаха само 6-7 снаряда, даде ми топ гън, ама какво от това...

Comment

Напредваш сериозно с новата карта

Comment

M-да, само дето с тази карта виждам как е олющена боята на мардера, като да го е боядисвал бай Манго. Иначе видеото е добро, обаче с него не иска да тръгне Солида, или поне версията която аз харесвам...и тази след него...и вече по-следващите вървят, обаче техният интерфейст ми е силно отвратителен и нефункционален, поради което съм нещастен.

Comment

Снощи заспах на клавиатурата... стрелям си аз с КВ-то, жъна първи, втори, трети... по едно време се сепвам, битката свършила преди бая време, оцелял съм при това, и имах 2000 и кусур опит (удвоен)
                      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Е за такова не мога дори да мечтая.Не разбирам защо с Е-75 става всеки път.Веднъж дори удвоения ми беше 3000++ ( не помня точната цифра),а с КВ-то не става и не става.До сега най-мощното ми постижение с него е ок 900 за битка ( 2 убити,7 поразени и 5 разкрити).С далеч по-измислени машини имам по 7-8 убити за битка,а КВ-то не върви и не върви.Мъчих го с всички възможни видове пушки.С оптика и маскировка,с ремкомплекти,с ускорители на механиката и..... не ще и не ще.Не знам как да преодолея комбинацията от "бонуси" : - бавно развъртане на купола+ ниска скорост+ бавно презареждане+огромни видими габарити+ 2,6 секунди фокусиране на най-бързозареждащото му 107мм оръдие+ по-ниска видимост от повечето танкове на картата.Дори "китайците" ме виждат преди аз тях и дори не им се налага да влизат в маневрен двубой с мен,а направо си ме взимат от космоса.Единственото ми облекчение е от победата над един ИС-3 и един WK 3601 в една битка.Издебнах си ги и убих съвсем сам,като при това оживях.Защо не ме ръшнаха,когато разбраха,че съм със 152мм пушка и беззащитен при презареждане още не ми е ясно.Нямаше защо да се страхуват от засада,щото ясно си пишеше,че от нашите съм последния оцелял.От артовете им бях надеждно скрит зад 2 сгради та и на помощ не можеха да разчитат...още се чудя защо ми се навряха на престрелка от упор,на банана на Химелсдорф.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

УРРАААА счупих каръка! WK3601+ KB+ Sturmpanzer II + T14+ Hetzer+ T28+ T46 за една битка.Уфф,доживях и това чудо.И то на Малиновка.Е нисък тиър са повечето,но за сефте става.

П.П.Днес е ден на чудесата,или са пипнали нещо статистиките.За един бой взех "китаец" + 2 Т-34-85 и един Т32,последния с таран и ми даде медал "камикадзе".
                        Last edited by bigbeer; 09-11-2011, 16:01.

Comment

http://forum.worldoftanks.com/index....slot-for-gold/ може да подкрепите хубавата ми идея

Comment

Хора установявам, че в руския сървар трудно се воюва, но в европейския са големи балами.

Comment

Те зат'ва акаунта ми у ЕУропския си стои недоразвит.По-назад нееднократно споделяхме подобни впечатления.Руснаците може да са всякакви,но играят с хъс.Дори псувните им са по-емоционални.ЕУ-то може да се ползва от децата(който ги има) да се учат как се движи мишката.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                                http://forum.worldoftanks.com/index....slot-for-gold/ може да подкрепите хубавата ми идея
                                Идеята ти нито е нова нито е хубава.
                                albireo написа
                                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                                X