Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

уж прегледах темите, не го предлагаха, поен ене за пари, а защо да не е хубава? идеята си е прекрасна, танка може д аноси още много, а 80 % от екипитровкат акоято са измислили никой не я позлва.

Comment

Честито да ми е!
      Купено:
      Танк 'E-100' успешно купен. Похарчихте кредита: 6*154*000.

Първата битка:
      Победа!
      Битка: Уестфилд 09 ноември 2011 г. 22:07:04 ч.
      Танк: E-100
      Опит: 2*204 (удвоен за първата победа за деня)
      кредита: 53*797
      Постижения в битки: Косата на Смъртта, Най-добър стрелец, Изкусен стрелец, Снайперист

"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Fuuu хубав край на кошмарният ден, всички битки (с мардера) вс енякой върви около мене и ми краде фраговете, аз го докарвам от 100 до 2-5% и с епоявява някакъв тарикат и ми го трепва...и сега ми отмъкнана два фрага, но останалите 6 си ги взех на Кошмарин, с Мардера определено ми харесва картата, с танкове е скука, обикновенно с амишена а някакъв като мене.

Comment

i oщe 7 na Prohorowka, za syvalenie naшite kapnaha bazata i ne movah da dowyrшa posledniqt hetcer...pyk i M2-to si mi go kradnaha kato fraг, бях го докарал до 2%

Uploaded with ImageShack.us

Comment

feersum написа Виж мнение
            Честито да ми е!
            Купено:
            Танк 'E-100' успешно купен. Похарчихте кредита: 6*154*000.

Първата битка:
            Победа!
            Битка: Уестфилд 09 ноември 2011 г. 22:07:04 ч.
            Танк: E-100
            Опит: 2*204 (удвоен за първата победа за деня)
            кредита: 53*797
            Постижения в битки: Косата на Смъртта, Най-добър стрелец, Изкусен стрелец, Снайперист

http://prikachi.com/images/994/4021994Y.jpg
            Честито. Аз от няколко дни не съм играл и нещо grind-a ми е спрял, на 70К хп и 5М кеш съм от Е-100.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа Виж мнение
              Честито. Аз от няколко дни не съм играл и нещо grind-a ми е спрял, на 70К хп и 5М кеш съм от Е-100.
              Мерси.
              И аз поспрях с грайнда, бях докарал до 5.5 млн пари, и ми беше писнало безкрайно, та продадох Пантера 2 и ГВ Пантерата. И без това с тия две машини не ми върви изобщо.

Сложих на Е-100 голямото оръдие, направо цепи мрака - на противников Е-100 взимах по 25% на изстрел в страничната броня, с бронебоен снаряд.

От тук нататък ще си играя само за кеф... Маус и Е-100 ги извадих само за да съм полезен в клановите битки.
              Даже и премиум няма да си взимам, само от време на време ще купувам злато да имам за златни снаряди за клановите битки.

А тоя М6 от скрийншота в графата "повредил" - оставих го на 6% с един изстрел, и ми се досвиди да изстрелям по него още един снаряд, че са по 1200 кредита парчето
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Скъперник !!!

Comment

Гати, цяла вечер ме пуска с някакви абсолютни лузъри в отбора. Как може да ни бият с 5:15 като от нашите 5 4 са мои? В отбора ми са някакви абсолютни мозъчни донори, и то цяла вечер така, кошмар.

Comment

Brrrr, това което са сътворили девелоперите с М36 надминава всеки преден дебилизъм на който бях попадал, Тия очеизвадно хал хабер си нямат каква е била философията на американските ТД-та...е подозирам че с Хелката ще надминат и това ис постижение. Никакви пари повече за тях.

Comment

Аз пък реших да си върна всички машини, които злощастно продадох, за да финансирам Маус и Е-100.
                      Бая списък става: PzIV, PzIII/IV, Tiger, Panther, Panther II, VK3002DB, VK4502b, GW Panther, Су-85, М7. Поне им пазя екипажите - седят и бият карти в казармата
                      Отделно искам да стигна до Т-34-85, пък и американците искам да поиграя - отключил съм тежката линия до Т29 включително.
                      По някое време трябва да взема и КВ3 заради врътката с безплатния слот, после може би ИС...

Имам какво да правя поне до края на годината, като гледам

По темата с безплатните слотове:

Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!

Разделение танка КВ на КВ-1 и КВ-2. Тот, кто прокачал башню КВ-2 на КВ, получит оба танка с дополнительным слотом в ангаре. Экипаж с КВ получит специализацию на КВ-1, КВ-2 получит 100% экипаж. Нераспределенный опыт с КВ перейдет на КВ-2, но может быть переведен на КВ-1 по запросу игрока.

Сдвиг КВ-3 на 1 уровень вверх и добавление танка Т-150. Тот, кто имеет КВ-3 в ангаре, получит КВ-3 в новом статусе, в текущей прокачке, с тем же набором модулей и старым экипажем и Т-150 без прокачки, с дополнительным слотом в ангаре и 100% экипажем.

Замена танка ИС-4 на Объект 252. Тот, кто имеет ИС-4 в ангаре, получит его в новом статусе со сложной механикой замены модулей (смотрите ниже) со старым экипажем, а также Объект 252 со сложной механикой замены модулей, со 100% экипажем и дополнительным слотом в ангаре. Нераспределенный опыт останется на Объекте 252, но по запросу игрока может быть перенесен на ИС-4 в новом статусе.
                      Предварительная механика замены модулей на ИС-4. Если у игрока был открыт двигатель на ИС-4, то этот двигатель будет открыт на танке ИС-4 в новом статусе и на танке Объект 252 он также будет открыт или его аналог. Рации, башни и ходовые будут заменены аналогичным образом. На танках ИС-4 и Объект 252 будут установлены те же модули, что были на танке ИС-4, в старом статусе, или их аналоги. Орудия, в случае их изменения, также будут заменены по похожей схеме, но возможны дополнительные сложности

Comment

Съвети къде точно трябва да оцеля някой за д аму счупя оръдието? И с какъв снаряд? защото понякога вразите (обикновенно по-големи от мене) са достатъчно близо за д аси избера къде точно да оцеля, и мерникът ми се е свил до токова че мога да си избера дори цевта и да я оцеля...без видим резултата обаче. Говорим за звергове тиъри 7+....иначе за момента най-голям кеф е да се паднат много Т-28 в противниковият отбор, няма такъв кеф като да гърмиш по такива с гаубица,,,мардерът също е добра опция но трябва по два пъти, пък и бягат много.

Comment

Hitbox-a на оръдието е горе-долу половината на "картинката" на оръдието. Стреляй с HE все пак.
                          Не стеляй в маската.
                          albireo написа
                          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                            Съвети къде точно трябва да оцеля някой за д аму счупя оръдието? И с какъв снаряд? защото понякога вразите (обикновенно по-големи от мене) са достатъчно близо за д аси избера къде точно да оцеля, и мерникът ми се е свил до токова че мога да си избера дори цевта и да я оцеля...без видим резултата обаче. Говорим за звергове тиъри 7+....иначе за момента най-голям кеф е да се паднат много Т-28 в противниковият отбор, няма такъв кеф като да гърмиш по такива с гаубица,,,мардерът също е добра опция но трябва по два пъти, пък и бягат много.
                            Стреляш в самото оръдие около основата, не в маската - маските обикновено са много дебело бронирани. Задължително с фугасен.
                            Можеш да ги целиш и в отворите по предната броня - примерно наблюдателния отвор на шофьора или картечницата, ако има такава. В командирския люк на купола прави яко поразия, и можеш да убиеш командира.

Най се кефя да счупя оръдието на лошия, и после си го доубивам на спокойствие, докато оня се мъчи

Comment

Пак ще ритнат яко рашънската железария.Тия малко срам нямат ли ? От кога обещават тъпата френска линия.Аз за какво пазя празен слот и събирам кинти и неразпределен опит? Надявах се да почна новата линия с летящт старт,а те кво ? Ей сега ще разходвам всичко до дупка,поне да не ме е яд.

Comment

Толкова им е акъла, да се оправят. Ще загубят европейците и американците като пазар накрая.

Интересно ми е как мислят да продават World Of Warplanes и World of Warships, ако изобщо излязат... пак ли съветският слон ще е най-големият слон?

Comment

Working...
                                X