Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

A az си сложих бинокъл на мардера, много биха гледали странно, все пак оборудването по тази машина струва няколко пъти повече от нея...обаче две много добри битки...последната на комарин беше дори приятна...един М2 средене като да отгатна акво мислех и се влачеше след мене и ме покриваше...вярно крадна ми 3 фрага, ама да влачи
    Оказа се обаче че хубавото ми ново видео прави играта да върви страхотно, но не позволява на солида да тръгне...сега ще се борим

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
      A az си сложих бинокъл на мардера, много биха гледали странно, все пак оборудването по тази машина струва няколко пъти повече от нея...
      Е, аз съм слагал бинокли на Т1 Всъщност в момента имам Т1 със 100% екипаж и ъпгрейди... сумарно струващи много много пъти повече от машинката.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Mi te Т1 машинките са базплатни, всичко би струвало много повече....значи си я държиш за да се гъбаркаш с новите играчи, а?
        не ч еи а зне го бях направил...или не то не беше за това, просто тръгнах да развивам руската линия....ама активно се замислям да го повторя, саотрябва д авидя с каква машинка ще е най-приятно и ефективно, и с каква конфигурация...иначе голям сеир, стоиш си на малинвка, зяпаш с бинокъла и трепкаш новите от далече, за сега си мисля че автоматично оръдие е най-добре за този тиър, освен руското другите ги пробива,...

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
          Сега трябва да видя с каква машинка ще е най-приятно и ефективно, и с каква конфигурация...иначе голям сеир, стоиш си на малинвка, зяпаш с бинокъла и трепкаш новите от далече, за сега си мисля че автоматично оръдие е най-добре за този тиър, освен руското другите ги пробива,...
          Машинката ясна - Ловен Тигър! Към конфигурацията: - маскировъчна мрежа,бинокъл за 25% от място и механизъм за скоростно презареждане.Уникално пусийстване с реална машинка.Е нема такъв кеф просто.До скоро бях фен на Хамериканските костенурки,но мноого,ама мноого бавни.Иначе,като мощ и броня нямат равни.

Comment

Ужас !!! Един мой приятел просто ми разказва играта с неговото КВ със 107мм уръди, а аз съм с Т-34-85 със 85мм. Той само ми се смее че е по-малък тиер и пак ме бие. Трябваше и аз да продължа към КВ ама се отказах за да играя с медиум уж било по-забавно. Каква забава като само ме бият

Comment

Worcho написа Виж мнение
              Ужас !!! Един мой приятел просто ми разказва играта с неговото КВ със 107мм уръди, а аз съм с Т-34-85 със 85мм. Той само ми се смее че е по-малък тиер и пак ме бие. Трябваше и аз да продължа към КВ ама се отказах за да играя с медиум уж било по-забавно. Каква забава като само ме бият
              Ти продължаваш май да се опитваш да биеш тежки танкове челно...
              Аз като имам КВ да не мислиш, че ми е лесно като 2 средни танка ме заобиколят?

Какво е "уръди"?
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Фуу, ,тежки танкове, мечта за артилериста, баааааавни, трооомави, брррр,а ако искаш да пусийстваш вместо да се движиш, грабвай ТД-то и се гаври с другите...а аз тъкмо си сложих вентилатор на кънингъма другите неща сигурно ще са оптика и мрежа

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                  Машинката ясна - Ловен Тигър! Към конфигурацията: - маскировъчна мрежа,бинокъл за 25% от място и механизъм за скоростно презареждане.Уникално пусийстване с реална машинка.Е нема такъв кеф просто.До скоро бях фен на Хамериканските костенурки,но мноого,ама мноого бавни.Иначе,като мощ и броня нямат равни.
                  На JagdTiger и 10 маскировъчни мрежи да сложиш, файда няма... Просто това чудовище няма криене.
                  "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Хора са се оплаквали от моя Ferdinand, който е с маскировъчна мрежа и Camo умение на екипажа, че не могат да го видят като ги стрелям от 350м в храстите.
                    Оправиха камуфлажа, не е като едно време в бетата..
                    War, war never changes..

Comment

Ферди е дребосък

Тука: http://www.wotdb.ru/ има дадени някакви стойности на камуфлажа, не знам доколко са реални и актуализирани.
                      За ЯгдТигър дават коефициенти 0.02/0.05 - неподвижен/в движение
                      За сравнение - ЯгдПанцерIV е 0.3/0.6, Су-85 е 0.2/0.6.

А безкрайно се учудих от това - Обект 704 е 0.2/0.3... направо е невидим.

Comment

Руския слон ......

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                          Руския слон ......
                          ... е най-малкият слон в света.

Или това беше за съветския слон

Comment

feersum написа Виж мнение
                            Ферди е дребосък

Тука: http://www.wotdb.ru/ има дадени някакви стойности на камуфлажа, не знам доколко са реални и актуализирани.
                            За ЯгдТигър дават коефициенти 0.02/0.05 - неподвижен/в движение
                            За сравнение - ЯгдПанцерIV е 0.3/0.6, Су-85 е 0.2/0.6.

А безкрайно се учудих от това - Обект 704 е 0.2/0.3... направо е невидим.
                            Това са данни от бетата, които бяха datamine-нати от фаиловете на играта, които бяха просто пакетирани. След като излязоха, wargaming казаха, че някои трябва да са тайни, и ги премахнаха от клиента. След това имаше пач, с който "преработихме всички camo стойности на всички танкове". Хората казаха че са се променили нещата, но не се знае колко са точно вмомента.

Ще забележиш, че за новите танкове ги няма допълнителните данни, понеже танковете се появиха след премахването на данните.
                            War, war never changes..

Comment

мии хората крият, иначе ще вземе някой да рови и да се чуди и мае, като например може да открият че Т-50 е безтегловен

Comment

Тия стойности се променят при всеки пач, специално на ЯТ и Ферди им подобриха камуфлажа.
                                albireo написа
                                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                                X