Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

забравих да кажа защо "пфу" з аруските машини ама се сетих ка едно такова отнеше 3-4 попадения с джъмбото и оцеля (защото някой ми счупи оръдието)...та се отплеснах.
    Какво не ми харесва по руските- мноого бавно зареждат, освен там където наистна трябва да зареждат бавно а те стрелят два пъти по-бързо от реалното (расните ИС-ове), много неточни и много бавно прицелват.

Comment

Гледам викито и почвам да се замислям да сложа някое от по-калпавите оръдия на мардера, точноста им е по-висока, а ако се стреля ан 500+ метра мерника ми става по-голям от целта...
      за 500м разсейката би трябвало да е както следва:
      50мм - 1.65 м
      75 мм - 1.85 м
      76 мм - 1.9 м
      предвид малката разлика между 75 и 76 ще пробвам с 50 мм, с надеждата скорострелноста да компенсира за малкият демидж. Ще видим за 10-тина игри какво ще с еполучи, освен това по-малкотооръдие не демаскира толкова колкото голямото. пък и машината ще стане 1 тон по-лека, сигурно ще припка доста добре...ще взема да си купя обратно и панцердйагер 1 и ако и по него ръсна една милка няма скоро да си вземем вече ресърчнатите нова артилерия и М6 и разни други...ама важно е да е забавно

Comment

Днес или утре ще си взема Тигъра на Порше. Дайте идеи за игра с тежък танк и конкретно с този. До момента съм играл само с леки и средни...
        Analog man...

Comment

pkolev написа Виж мнение
          Днес или утре ще си взема Тигъра на Порше. Дайте идеи за игра с тежък танк и конкретно с този. До момента съм играл само с леки и средни...
          Конкретно този танк има 200мм челна броня - възползвай се. Възможно най-бързо се сдобий с дългото 88мм оръдие.
          Самият танк не е особено повратлив, но дебелата предна броня компенсира донякъде. Куполът е слабичък и има доста места, в които ако те уцелят, ти правят лоши неща.

Като идеи за тежък танк - работата ти е да се биеш с другите тежки танкове и да не пускаш средните да те наобиколят.
          Не се бутай най-отпред, за да не си първа цел на всички противници плюс артилерията - винаги се движи с другите тежки.
          Дългото 88мм (8,8 cm KwK 43 L/71) е страхотно за снайпериране. Това е може би е най-доброто оръдие в играта за нивото си.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
            Направо ме вдъхновяваш...

А аз тия дни нямам време, само влизам, обирам двойния опит и толкова...
            Но и това не знам защо го правя, имам над 300к опит по елитните машини и няма злато да ги обърна ..
            Нима екипажите на всичките ти машини са с по 3 професии ? Уауу! А ако не са,защо не си сложил чавката да им трупаш опит ? Сумати игра навъртях да направя екипажа на Е-75 цата на 3 професии,а всичките да са ми на по толкова + 300к излишен ми се вижда....уау наистина.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
              Нима екипажите на всичките ти машини са с по 3 професии ? Уауу! А ако не са,защо не си сложил чавката да им трупаш опит ? Сумати игра навъртях да направя екипажа на Е-75 цата на 3 професии,а всичките да са ми на по толкова + 300к излишен ми се вижда....уау наистина.
              Не, много рядко имам по повече от 1 и 1/2 професия. Просто не съм сложил чавките - и аз не знам защо. Опитът е общо 300к по елитните танкове - мисля, че са 7 или 8 общо в гаража.
              Преди месец и нещо имаше три дни промоция с опит х5 за първите победи, тогава за нула време изкарах около 212 хиляди опит с елитните машини.
              Всъщност само Маус-ът и Е-75 са ми с по две пълни професии на по 100%.

Но си прав - като не го ползвам тоя опит, и аз не знам защо не го бутам към екипажите на машините... просто не съм се сетил. Тъпо
              Last edited by feersum; 07-11-2011, 14:38.
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Някой да знае как се снима клипче от играта? гледам в туба е пълно, иска ми се да си направя едно, може би с музичка от сорта на джъмп на фло рита+джъмп араунд...естествено аранжирано с джъмпващи куполи на вражески танкове

Comment

С програма като Fraps, например.

Comment

mesri, остава да го тестваме

Comment

Аз имам само един екипаж с 3 специализации, в момента е на Е-75, преди беше на Льовето (с него имам към 800 битки вече). Имам няколко с 2 на важните танкове (Т30, Патън, Е-50 и тн) и останалите почти всички имат поне по 1.
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Отново сходно развитие.Само максимума битки ми е с Pz IV , 667 общо.Добре се правят парички с него.С Е-75, за момента,имам 172 битки и още съм далеч от Е-100.Вероятно,защото не съм отворил Е-50 и се набутах за ъпгрейд на двигател.Но се играе леко и приятно.Бързо се наваксва.
                        Last edited by bigbeer; 08-11-2011, 02:12.

Comment

Няма такава идиотщина от моя страна... лошият се завря в мен, и понеже с ББ не можех да го пробия, изстрелях два фугасни...

Comment

Преди малко ми беше скучно и си взех едно T-50 да го видя наистина ли е толкова противно колкото изглежда когато съм с артилерия... еми да, толкова е противно
                            Току що направих една игра в която се залетях към базата им, претерпах едно Grille с три изстрела, два леки танка от техните тръгнаха да ме гонят, застрелях единия, после и другия и накрая се сблъсках челно с един PzIII/IV на който успях да взема около 50%... поне 10-15 снаряда отскочиха от мене, толкова не ме бяха псували от бая време в чата
                            На всичкото отгоре се правят и прилични пари, в зависимост от Tier-a на битката по 10-15k на добра игра (без premium), а най-хубавото е че го играеш между другото, отнема минутка-две да скаутнеш и после се пускаш с нещо друго... общо взето досега винаги съм гледал малко несериозно на оплакванията колко overpowered са руските танкове, ама това вече си е оливане отвсякъде
                            <<..........>>

Comment

Вчера с VK3601 гоних един Т-50, че се беше наточил на артилерията ни. Отнесе 3 88мм снаряда преди да спре окончателно... баси животното. А преди мен и други го стреляха.

Comment

Те такива нереални залитания осират една иначе приятна игра.Дано го поокастрят малко следващите версии щото дразни сериозните геймъри.

Comment

Working...
                                X