Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    някой обичат концентрати, някой обичат слаби ракии...а други са дори на безалкохолни


    Uploaded with ImageShack.us
    Mного приятна битка, ако нашите не бяха капнали щях да опаткам и този дето ми е на екранан и още един го бях видял къде се крие.

    Comment


      Gaden Gogi написа Виж мнение
      Aз също го харесвам, и ще си го оставя в гаража, това първият Пз3, тъкмо си взех вторият и ще го тествам...и повече не смятам с германската линия да се занимавам, нагое са разни грозни фантасмагории.
      Всички характеристики и названия,естествено са пригодени към изискванията на играта.И все пак не бих нарекъл Пантерите,нито Тигрите "грозни фантасмагории".А и двете направления са сложени на клона на Pz III.Повечето "фантасмагории" са строени и реално тествани.До колкото помня Pz III/IV служи за основа на голямо семейство Щуг-ове.ВК30001/2 се доразвиват ...,ВК3601 е мислен за прототип.За разлика от примерно съветските фантасмагории,тези поне за тествани обстойно и са доразвити.Жалко е,не че са наложили тези в играта,а,че са пренебрегнали огромното богатство на сащианските разработки.Цялата френска школа също липсва,а е основна през голям период от развитието на танкостроенето.Британската линия на идеи и проекти е много по-интересна от показаните примерно.

      Comment


        Фантасмагория е тигът съ с70 калиброво оръдие, пантера със 100 калиброво също...имаш ли идея колко отратителна точност ще им атова чудо? фанатсмагория е Пз 4 с кулат а скоято трябва да се играе...това дори да бъде направено машинат аедва ще пълзи, а в играт атакова едно ми надбягва шърмана...Идеята е че за да се играя дори с таква реална машина то тя трябва да е с фантасмагорично оборуване, което на мен ене ми харесва, затова си играя с тезикоито намирал за поне малко истински

        Comment


          Малко са попрекалили със стъкмистиките,за да паснат на играта.Но никой не те кара да слагаш оборудване на танк,което смяташ за неприемливо.Имат си всички реални опции.В момента имам и Шърман и 4-ка и не смятам,че 4-ката е по бърза на терен.Особено в мочурищата на Ласвил ли беше,едва пълзи.А маневреността и е направо липсваща.От друга страна,пусни се с М4А3Е8 и тогава да говорим за скорост,маневреност и мощ на оръдието .Нима бронирането на М4А3Е2 е реално ? А 105ммм му оръдие ?

          Comment


            Така са я пасанали че да ги разцелуваш. Аз да съм казал че някой нещо ме кара? обаче да с емъкнеш с КВ примерно в оригиналнат аму конфигурация си е мазохизъм, голям при това. Аз точно затова играя с машини които оставайки реални все още стават з аигра. Колкото до Пз4 от един отбор сме, тръгваме с началото набиткат а, и той ми дърпа, всичките ми шърмани с амакс уогрейднати и екипажите са на 100%. Иначе си има и базовият и Е8, и с двата играя много, базовият ми е по-забавен обаче. Бронирането на Джъмбото е реално..на някой места, нереално е това н аМ36, колкото до 105 мм, това е гаубица и си е съвсем стандартна за шерманите, както и 75 мм на М5, Да бяха сложили ИСТИНКО 105 мм (демек това от израелските танкове) тогава пак би било реално, дори по реално от битка на шермани в която се появява тип 59.

            Comment


              Не знаех,че френската люлка,монтирана на стари шасита от рециклирани Шърмани минава за "истинско 105мм".Бих го приел за принудителна стъкмистика.При всичките засечки и дефекти които дава на оригиналното френско шаси.....знам ли,не съм се задълбочавал в детайли.Колкото до бронята на Джъмбото имах предвид как нереално дърпа и маневрира с такова брониране,а не колко милиметра е самата броня.Нека не забравяме,че това е само игра и целта и не е да бъде максимално реалистична,а да се играе леко и без бъгове.За това е нужна елементарна схема на битките,от там и различни категории танкове в една битка.Колкото до китайската шитня и мен ме дразни.Искам си Франция и Британия като 4-та и 5-та нация,а не тези измислени истории.Искам и разработките на ФРГ да продължат линията на развитие от Пантерите и Тигрите,но...A oтносно реализъм.Ето кое е реализъм според разбиранията на разработчиците.

              Акция «Эль-Аламейн». Подробности
              Команда разработчиков раскрывает подробности акции «Эль-Аламейн»

              20 Октябрь 2011, 18:45

              Уважаемые игроки, в честь масштабных сражений в ходе Второй мировой войны на территории Северной Африки, команда разработчиков подготовила специальную акцию «Эль-Аламейн». И уже сейчас мы раскрываем ее подробности:

              1. Скидка в 50% на покупку танков, принимавших участие в битве при Эль-Аламейне: PzKpfw III, PzKpfw IV, Marder II, Sturmpanzer II, M3 Lee, M3 Stuart, M4 Sherman, M7 Priest, Valentine, Churchill. Не упустите шанс приобрести легендарные машины по выгодной цене!

              2. В течение всей акции экипаж вашего танка обучается в 2 (!) раза быстрее. Сделайте ваших танкистов истинными асами своего дела! Об основных специальностях экипажа и его обучении можно прочитать здесь.

              3. Скидки 50% на все дополнительное снаряжение, приобретаемое за золото:огнетушители, аптечки, шоколад, кока-кола, доппайки, ремкомплект, бензин… Продлите жизнь своему стальному монстру!
              Сроки акции: с 10:00 (МСК) 21 октября по 9:30 (МСК) 24 октября

              Comment


                френското 105 мм е доста по истинско от примерно 100 калибровото 75 германско, и е стояла на танк, а преди това идеше реч за съвсем реалната 105 мм гаубица. Иначе френците ще са с повече измишльотини и от германците, все пак гоките практически ги няма като държава по онова време. Иначе реалното джъмбо не би трябвало да има проблеми с ускорението, все пак главното предавателно число е намалено, което коменсира ускорението, за сметка на максималната скорос...но не съм го пробвал, хача пари за глупости, като нов мардер, пз 3-ки...и екипировка...

                Comment


                  Хе хе хе, крие се някаквъ льольо на лейквил на място където всеки знае че все някой се крие, прасвам си го аз профилактично с артилерията още в първите скунди, и тоя мо реве че съм бил чиитър

                  Comment


                    леле как са плъзнали чърчили, ама малко ли е, 30К дори при загуба

                    Comment


                      Нека Pz III да е слаба ракия...реално е същото като М5 само дето е по-бързо...по-трудно върти завои и се води средно, респективно ме пуска с по-нисък тиър машини, и е убер забавно

                      Фиуууу насам натам, и ако се внимава могат сумати врази да се трепнат, просто защото мога да стигна до тях преди другите, и съм заредил само фугаси

                      Comment


                        количеството експи подсказва че не съм ги доубивал ами си ги трепвах самичък...само мардера беше на 4%, ама той дори ми намали експито, аз се силех да капна базата.

                        Comment


                          Някой да е виждал мод, който да показва конкретно колко поражение съм направил на противника?
                          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

                          Comment


                            albireo написа
                            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

                            Comment


                              Малък ъпдейт от мен

                              П4 наистина е доста добър избор измежду медиум тиър танковете. Макар и доста често да ме пуска с тиъри 7 и 8, пак успявам да направя по някой и друг фраг Рекорда за момента е 4, а цялостният ми рекорд е 7, направен с лекото PzKpfw 38(t). Много дразни мачинг системата. Може би не е лошо да свали границата в тази система, примерно да я ограничат на 1 тиър разлика макс. 7 или 8-ми тиъри тежки са абсолютно непробиваеми в челна проекция от оръдийцето на П4. Единствено ми остава да ги "кълва" изотзадзе и то докато не ме усетят Друга кофти черта на П4 е, че е тотално неповратлив когато не е на асфалт. В мочурищата и тревите е като шейна Така ли са и другите му събратя от тиър 5 по другите тех. дървета?


                              Иначе играта е доста зарибяваща. С трима колеги правиим платун битки и вчера открихме гадостта, че платуна е ограничен само до трима. Маса гадно, защото сме 5-ма общо и с бясна скорост се колим
                              Analog man...

                              Comment


                                За другите 5 тиър - Шерманът много хубаво се движи, и е повратлив, убер приятна машинка.Иначе е хубаво да т епуска срещу по-висок тиър, бумкаш ги с фугаци и вземаш много експи докато твоят Пз 4 примерно я издържи два 105 мм фугаса я не, докато издебваш примерно Тигър 2 и докато той се занимава с твоите другарчета (в висок тиър аз сам не се движа) го заобикаляш (шермънът е много повратлив) и (напъва ме пошла аналогия) и си го помпиш отзад с фугаси, първо някъде около задвижващотоколело, може двигатл д аму гръмняш, може и верига...пък ако е някоя голяма самоходка си е убер забавно....това най-често се получава в град...но за съжаление съотборниците обикновено ен се осещат че аз като с епоявя зад ъгъла всичко почват с мене да се занимават и е техен ред (на съотборниците) да излезнат и да се възползват от смута който създавам.

                                Comment

                                Working...
                                X