Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Абсолютно съм съгласен.
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

T-34/85 със 100мм оръдие е почти ОП за нивото си.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Заинтересуван съм от игрицата, но се чудя колко реални пари се влагат месечно в нея?
        Знам, че е безплатна, но ми е ясни, че няма нищо безплатно вече, та мисълта ми е какъв финансов обем влагате за да прогресирате нормално?
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
          Заинтересуван съм от игрицата, но се чудя колко реални пари се влагат месечно в нея?
          Знам, че е безплатна, но ми е ясни, че няма нищо безплатно вече, та мисълта ми е какъв финансов обем влагате за да прогресирате нормално?
          Обикновено харча по 20 лева на месец, колкото да имам премиум акаунт. Понякога ме хващат лудите и пазарувам още злато, за да конвертирам опита по танковете в свободен такъв.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

1951 написа Виж мнение
            Не я разцъквам сериозно и до момента не съм вложил реални пари.Преди време спечелих 16-то място на някакъв турнир и получих златце като награда.Разходвам го пестеливо само за снаряди.Правят удоволствието пълноценно.Не си взимам премиум акаунт,тъй като съм на предпоследния 9-ти тиър и без него.Той просто ускорява откриването на нови машини и ъпгрейди.Харесва ми да правя нещата по (трудния) начин.По възможност без бонуси или с минимални такива.В момента тече поредния турнир,за който бонусните снаряди и някои екстри на танка с който участваш са си задължителни.За нов играч,още незапознат с картите и без опит с различните класове машини е идейно да започне само с премиум акаунт.Това дава възможност бързо да се минат първите 4 нива на за всеки клас от някоя нация,и да се изградят игрални навици.Едва тогава си струва инвестиция в премиум танк,с който бързо да се натрупа ресурс ( игрални пари,свободен опит и ъпгрейд на екипаж ).Препоръчвам М6А2Е1,въпреки ширещото се увлечение по немските премиумни танкове.
            Last edited by bigbeer; 21-10-2011, 18:17.

Comment

1951 написа Виж мнение
              Ами.... само ще кажа че за Е-75 конвертирах 300,000 елитен хп... и не го правя за първи път...
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Днес малко успях да се класирам за компа, като установих, че сина е купил мардер ²² . Жилязото стреля точно ама е много бавно , я и оръдието слабо и за това отново минах на любимеца Т²²² , Т²² луч и Т²². В химелсдорф успях да врътна набързо двойка но за жалост сам се избачках с Т²² от там минах на по големите братчета и нещата си дойдоха на место докато запиша в едната игра 4 машини. Заложих на изпитаната тактика максимум три изстрела и бягаш и всичко си дойде на мястото. кефа беше тотален.
                Трябва да видя да изтегля евро сървара - клиента му и да цънкам и там.

Comment

Marder II с най-доброто оръдие е сериен убиец.
                  albireo написа

Comment

освен ако нямаш съотборници идиоти, иначе интересно как стана така че в секундата в която почна битка и един от нашите гръмна, без да записа фраг на никой от вразите, много интересно

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                      освен ако нямаш съотборници идиоти, иначе интересно как стана така че в секундата в която почна битка и един от нашите гръмна, без да записа фраг на никой от вразите, много интересно
                      Дал е Exit Battle или направо Alt-F4, не са му харесали противниците или съотборниците.

Comment

кретен демек...ваех си Пз3 и си мисля, на ниските тиъри, бронята е кекава, дали не е по-добре да се пука само с фугаси

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
                          Днес малко успях да се класирам за компа, като установих, че сина е купил мардер ²² . Жилязото стреля точно ама е много бавно , я и оръдието слабо и за това отново минах на любимеца Т²²² , Т²² луч и Т²². В химелсдорф успях да врътна набързо двойка но за жалост сам се избачках с Т²² от там минах на по големите братчета и нещата си дойдоха на место докато запиша в едната игра 4 машини. Заложих на изпитаната тактика максимум три изстрела и бягаш и всичко си дойде на мястото. кефа беше тотален.
                          Трябва да видя да изтегля евро сървара - клиента му и да цънкам и там.
                          Заиграването с малките класове само те оставя да тъпчеш на място.Нямаш идея какво е усещането да ги къртиш с Леопард или Pz III/IV например.Събирай си и парички и свободен опит.Когато минеш на машини над 6-ти клас,свободния опит се реализира в новата машина за първи ъпгрейди,без които движи много трудно.На малките класове разликата е минимална и усилията за натрупване на опита също.С всеки по-висок клас се усеща по-съществено.Ако сина ти харесва артилерии или ПТ-артове,що не му оставиш един слот да си ги развива ? С ъпгрейднато оръдие и някой и друг бонус правят мазало.Разбира се начина на игра е коренно различен.В момента имаш 3 принципно еднотипни машини от близки класове,губи ти се разнообразието. Но пък си първия,който чувам да харесва Pz III.Интересно ми е какви ще ги вършиш като се докопаш до Е-50.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                            кретен демек...ваех си Пз3 и си мисля, на ниските тиъри, бронята е кекава, дали не е по-добре да се пука само с фугаси
                            Той и без това има отрицателна броне-пробиваемост.Обикновено ти реди 2-3 рикушета преди да направиш дмж.Идеята при него е да се превърти бързо и да се мине на следващия клас с минимални загуби на време и нерви.

Comment

Aз също го харесвам, и ще си го оставя в гаража, това първият Пз3, тъкмо си взех вторият и ще го тествам...и повече не смятам с германската линия да се занимавам, нагое са разни грозни фантасмагории.

Comment

Pz III е доста слаба ракия...
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X