feersum написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеАко ти харесва може да пробваш и чърчила, почти е толкова забавно, не етолкова маневрен, но пък държи повече тупанник
Като гледам Чърч е със същото оръдие като наименование, като параметри е различно - има малко по-слаба пробивност - 105 срещу 110 на М7, но е по-точно - 0.38 срещу 0.4 на М7."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Здравей те !
Игря играта от около седмица в началото много се зарибих 1 и 2 тиер ми беше много забавно (първа започнах с немкките машини но се преместих на руските исках да пробвам Т–34) с ВТ-2 направо ги мачках но си купих ВТ-7 и нещата станаха много трудни пускаше ме срещу KV аз нямах никъкав шанс, но както и да е продължавах да играя с надеждата с А-20 да се бия срещу по-равностйни опоненти. Вече играя от 3 дни с А-20 и е някъкав АД пускаме срещу тиер 8-9 :O нищо не мога да им направя а всичко му е подобрено.Опитах да съм скаут, но не се получава те ме гърмят от един удар. Дайте някъкав савет вече започвам да се отказвам от играта, а не мисля да пръскам пари за играта.
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеЗдравей те !
Игря играта от около седмица в началото много се зарибих 1 и 2 тиер ми беше много забавно (първа започнах с немкките машини но се преместих на руските исках да пробвам Т–34) с ВТ-2 направо ги мачках но си купих ВТ-7 и нещата станаха много трудни пускаше ме срещу KV аз нямах никъкав шанс, но както и да е продължавах да играя с надеждата с А-20 да се бия срещу по-равностйни опоненти. Вече играя от 3 дни с А-20 и е някъкав АД пускаме срещу тиер 8-9 :O нищо не мога да им направя а всичко му е подобрено.Опитах да съм скаут, но не се получава те ме гърмят от един удар. Дайте някъкав савет вече започвам да се отказвам от играта, а не мисля да пръскам пари за играта.
Свиквай - винаги има по-тежък танк, който може да те бие.
Но:
А-20 е разузнавач.
Тоест - бърз, лек и маневрен. Използвай тези предимства, и играта ще ти просветне.
Изтърпи още малко, отвори най-добрия двигател и вериги, обучи екипажа до поне 85-90% и всичко ще ти се види различно.
Не се надявай да правиш много убийства, с този танк е доста трудно. А и А-20 редовно го пуска срещу тиъри 7-8, както си забелязал.
Целта ти е просто да откриваш противниците и да оцеляваш, докато артилеристите избиват лошите.
Не се юркай веднага след старта напред - най-малкото артилерията има нужда от 20-30 секунди да зареди снаряд, като добавиш и още време за добро позициониране... просто не се хвърляй сляпо напред. Изчакай да видиш къде са твоите артилерии, накъде са тръгнали танковете, от къде е вероятно да дойдат лошите - и тогава дай газ. Минеш ли в тила на врага - открил си рая.
А-20 води към дървото на средните - след него са Т-34 и Т-34-85 - и двете са много приятни машини за игра.
Другият вариант е да тръгнеш към тежките танкове - да минеш през Т-28 и КВ - специално този танк е много добър, стига да го ъпгрейднеш докрай.
П.с. Трудно ти се чете писанието, опитай да вкараш малко правопис и граматика."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеИмам един въпрос:
Как трябва да се крия в храстите, зад храста или в храста? Защото враговете ми, кагато са в храст аз и на 20м да съм от тях пак не ги виждам, а когато аз съм в храст те ме виждат от 200м.
П.с. Ще се всушам в съвета ти.
Крий се зад храстите.
Ако разбираш руски - на предната страница има линк към доста добър материал на тема камуфлаж и криене.
Ако не - в общи линии системата за камуфлиране работи така, че си най-добре скрит, когато си зад храст, на известно разстояние от него."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Zad храста
Ако ще караш към КВ имай предвид че Т-28 е доста противно нещо, или поне на мене не ми допада, ако ще с еправиш на снайперист става, особенно ако не се движиш сам, но е мноого кекаво и изобщо не държи на поапдения, аз на инат и на купен експи го минах че много ме нервеше. сега ще видим ка да изтраем КВ-то че в читавият му варатн е някаква фантасмагорична грозота.
Comment
-
Мисля,че много правилно си се насочил по дървото на средните.Тежките са направо скука,като поиграеш малко повечко.Но защо реши да изоставиш немските в полза на руските ? Танка с най-добро съотношение маневреност-броня + перфектно оръдие е Panther II от немския клон.Танковете които смятам на този етап за най-приятни за игра са Пършинг и Патън,естествено от Сащианския клон.От къде ти хрумна да развиваш точно руските бози ? Най-лесни за развитие пак са сащианците.Практически всичките им леки-средни машини са с много добра скорост+ прилично за класа си оръдие.При рашъните удоволствие може да получиш единствено от нереално бустнатите Т-34-85;Т-44 и Т-54,но като лично усещане не бих те посъветвал.Американските са в пъти по-балансирани.Лично се стремя към грозния пинокио Panther II.Още не съм я открил,но поиграх през профила на приятел и съм леко шашардисан.За 3 битки направих 19 фрага,взехме 3 победи камара експ и пари.Може да е до късмет,но просто е нереална като плавност на хода и стрелба от движение.Само този уникално дълъг нос ми разваля кефа.Визуално Патъна е къде по симпатичен
Comment
-
Кв-2 ако е такъв какъвто е бил в действителност никой не би играл с него, има предвид като подвижност, а със 107 мм е имало експериментална машина, тест бед демек.
Иначе съм съгласен с колегата за американското дърво, с нищо не испъква но и никъде не изостава значително, докато руските бози , бррр, Т-28 с 85 мм, уж е почти убервафе, обаче докато се прицелиш....аз с чърчила за това време съм опаткал 2-ма.
Comment
-
feersum написа Виж мнениеЩо, КВ-2 със 152 мм гаубица си е реална машина.
За 107мм не знам дали е съществувало наистина, но с него разплаквам Тигри и ИС...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Явно КВ е била платформа, която е позволявала доста импровизации.
От скоро в играта има например КВ-5 - тежък танк с три кули, от които, разбира се, само една работи - със 107 мм оръдие ЗиС-6М.
Сега загледах в Уикипедиа - има доста обширен списък с модификации на КВ.
Ха, помня в началото на бетата на кулата на КВ-2 имаше огромен надпис "За Родину!". После го махнаха...
Страшно мотивиращо (или демотивиращо, зависи от коя страна на оръдието си) действаше.
Един път - бия се аз с моя Т-34, убиват ме, и в следващия момент врагът става на парчета, а покрай неговия и моя разбити танкове се носи гордо КВ със "За Родину!" на купола..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Кв-3, 4 и 5 са замисляни със 107 мм оръдие. Оръдието се води Ф-42/ЗИС-6. Но така и не се стига до серийно производство (дори на оръдието), а и като знаем проблемите им с боеприпасите... Както и да е, самото оръдие е щяло да бъде изключително мощно. Въпросът е какво би представлявал КВ с него - вероятно също толкова претоварен както и КВ-2 (когото упорито в различни игри записват като "много ефективен", особено срещу танкове, а реално е зле проектирано и изпълнено ерзац щурмово оръдие). Както и да е, това е реалността, игрите са друго нещо.
Въобще, из проектните им машини се срещат такива със свръхмощно въоръжение, много броня, които вероятно биха се претворили в посредствени тежки танкове с мизерна маневреност и проходимост и цял куп експлоатационни проблеми. Има и проби да "повторят" СМК в КВ-вариант - с 107 мм, 45-мм и картечници в отделни кули. Як дизел-пънк, обаче доста непрактично.
ПП Интересното е, че ако войната за тях не бе започнала през 1941 г., поне част от теи машини щяха да достигнат някаква поне ограничена серия.
Comment
Comment