Абсолютно съм съгласен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1951 написа Виж мнениеЗаинтересуван съм от игрицата, но се чудя колко реални пари се влагат месечно в нея?
Знам, че е безплатна, но ми е ясни, че няма нищо безплатно вече, та мисълта ми е какъв финансов обем влагате за да прогресирате нормално?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
1951 написа Виж мнениеЗаинтересуван съм от игрицата, но се чудя колко реални пари се влагат месечно в нея?
Знам, че е безплатна, но ми е ясни, че няма нищо безплатно вече, та мисълта ми е какъв финансов обем влагате за да прогресирате нормално?Last edited by bigbeer; 21-10-2011, 18:17.
Comment
-
Знам, че е безплатна, но ми е ясни, че няма нищо безплатно вече, та мисълта ми е какъв финансов обем влагате за да прогресирате нормално?albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Днес малко успях да се класирам за компа, като установих, че сина е купил мардер ²² . Жилязото стреля точно ама е много бавно , я и оръдието слабо и за това отново минах на любимеца Т²²² , Т²² луч и Т²². В химелсдорф успях да врътна набързо двойка но за жалост сам се избачках с Т²² от там минах на по големите братчета и нещата си дойдоха на место докато запиша в едната игра 4 машини. Заложих на изпитаната тактика максимум три изстрела и бягаш и всичко си дойде на мястото. кефа беше тотален.
Трябва да видя да изтегля евро сървара - клиента му и да цънкам и там.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеосвен ако нямаш съотборници идиоти, иначе интересно как стана така че в секундата в която почна битка и един от нашите гръмна, без да записа фраг на никой от вразите, много интересно"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеДнес малко успях да се класирам за компа, като установих, че сина е купил мардер ²² . Жилязото стреля точно ама е много бавно , я и оръдието слабо и за това отново минах на любимеца Т²²² , Т²² луч и Т²². В химелсдорф успях да врътна набързо двойка но за жалост сам се избачках с Т²² от там минах на по големите братчета и нещата си дойдоха на место докато запиша в едната игра 4 машини. Заложих на изпитаната тактика максимум три изстрела и бягаш и всичко си дойде на мястото. кефа беше тотален.
Трябва да видя да изтегля евро сървара - клиента му и да цънкам и там.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениекретен демек...ваех си Пз3 и си мисля, на ниските тиъри, бронята е кекава, дали не е по-добре да се пука само с фугаси
Comment
Comment