World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • feersum
    Петнохолно алкно
    • May 2011
    • 1270

Абсолютно съм съгласен.
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Imperial
      Мошенник
      • Jan 2003
      • 12066

T-34/85 със 100мм оръдие е почти ОП за нивото си.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• 1951
        Airman
        • Aug 2006
        • 2910

Заинтересуван съм от игрицата, но се чудя колко реални пари се влагат месечно в нея?
        Знам, че е безплатна, но ми е ясни, че няма нищо безплатно вече, та мисълта ми е какъв финансов обем влагате за да прогресирате нормално?
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

• feersum
          Петнохолно алкно
          • May 2011
          • 1270

1951 написа
          Заинтересуван съм от игрицата, но се чудя колко реални пари се влагат месечно в нея?
          Знам, че е безплатна, но ми е ясни, че няма нищо безплатно вече, та мисълта ми е какъв финансов обем влагате за да прогресирате нормално?
          Обикновено харча по 20 лева на месец, колкото да имам премиум акаунт. Понякога ме хващат лудите и пазарувам още злато, за да конвертирам опита по танковете в свободен такъв.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• bigbeer
            махмурлия
            • May 2007
            • 1335

1951 написа
            Не я разцъквам сериозно и до момента не съм вложил реални пари.Преди време спечелих 16-то място на някакъв турнир и получих златце като награда.Разходвам го пестеливо само за снаряди.Правят удоволствието пълноценно.Не си взимам премиум акаунт,тъй като съм на предпоследния 9-ти тиър и без него.Той просто ускорява откриването на нови машини и ъпгрейди.Харесва ми да правя нещата по (трудния) начин.По възможност без бонуси или с минимални такива.В момента тече поредния турнир,за който бонусните снаряди и някои екстри на танка с който участваш са си задължителни.За нов играч,още незапознат с картите и без опит с различните класове машини е идейно да започне само с премиум акаунт.Това дава възможност бързо да се минат първите 4 нива на за всеки клас от някоя нация,и да се изградят игрални навици.Едва тогава си струва инвестиция в премиум танк,с който бързо да се натрупа ресурс ( игрални пари,свободен опит и ъпгрейд на екипаж ).Препоръчвам М6А2Е1,въпреки ширещото се увлечение по немските премиумни танкове.
            Last edited by bigbeer; 21-10-2011, 16:17.

Comment

• Imperial
              Мошенник
              • Jan 2003
              • 12066

1951 написа
              Ами.... само ще кажа че за Е-75 конвертирах 300,000 елитен хп... и не го правя за първи път...
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• tconiotconev
                майор
                • May 2007
                • 412

Днес малко успях да се класирам за компа, като установих, че сина е купил мардер ²² . Жилязото стреля точно ама е много бавно , я и оръдието слабо и за това отново минах на любимеца Т²²² , Т²² луч и Т²². В химелсдорф успях да врътна набързо двойка но за жалост сам се избачках с Т²² от там минах на по големите братчета и нещата си дойдоха на место докато запиша в едната игра 4 машини. Заложих на изпитаната тактика максимум три изстрела и бягаш и всичко си дойде на мястото. кефа беше тотален.
                Трябва да видя да изтегля евро сървара - клиента му и да цънкам и там.

Comment

• Imperial
                  Мошенник
                  • Jan 2003
                  • 12066

Marder II с най-доброто оръдие е сериен убиец.
                  albireo написа

Comment

• Gaden Gogi
                    The Voice of Reason
                    • Oct 2003
                    • 10940

освен ако нямаш съотборници идиоти, иначе интересно как стана така че в секундата в която почна битка и един от нашите гръмна, без да записа фраг на никой от вразите, много интересно

Comment

• feersum
                      Петнохолно алкно
                      • May 2011
                      • 1270

Gaden Gogi написа
                      освен ако нямаш съотборници идиоти, иначе интересно как стана така че в секундата в която почна битка и един от нашите гръмна, без да записа фраг на никой от вразите, много интересно
                      Дал е Exit Battle или направо Alt-F4, не са му харесали противниците или съотборниците.

Comment

• Gaden Gogi
                        The Voice of Reason
                        • Oct 2003
                        • 10940

кретен демек...ваех си Пз3 и си мисля, на ниските тиъри, бронята е кекава, дали не е по-добре да се пука само с фугаси

Comment

• bigbeer
                          махмурлия
                          • May 2007
                          • 1335

tconiotconev написа
                          Днес малко успях да се класирам за компа, като установих, че сина е купил мардер ²² . Жилязото стреля точно ама е много бавно , я и оръдието слабо и за това отново минах на любимеца Т²²² , Т²² луч и Т²². В химелсдорф успях да врътна набързо двойка но за жалост сам се избачках с Т²² от там минах на по големите братчета и нещата си дойдоха на место докато запиша в едната игра 4 машини. Заложих на изпитаната тактика максимум три изстрела и бягаш и всичко си дойде на мястото. кефа беше тотален.
                          Трябва да видя да изтегля евро сървара - клиента му и да цънкам и там.
                          Заиграването с малките класове само те оставя да тъпчеш на място.Нямаш идея какво е усещането да ги къртиш с Леопард или Pz III/IV например.Събирай си и парички и свободен опит.Когато минеш на машини над 6-ти клас,свободния опит се реализира в новата машина за първи ъпгрейди,без които движи много трудно.На малките класове разликата е минимална и усилията за натрупване на опита също.С всеки по-висок клас се усеща по-съществено.Ако сина ти харесва артилерии или ПТ-артове,що не му оставиш един слот да си ги развива ? С ъпгрейднато оръдие и някой и друг бонус правят мазало.Разбира се начина на игра е коренно различен.В момента имаш 3 принципно еднотипни машини от близки класове,губи ти се разнообразието. Но пък си първия,който чувам да харесва Pz III.Интересно ми е какви ще ги вършиш като се докопаш до Е-50.

Comment

• bigbeer
                            махмурлия
                            • May 2007
                            • 1335

Gaden Gogi написа
                            кретен демек...ваех си Пз3 и си мисля, на ниските тиъри, бронята е кекава, дали не е по-добре да се пука само с фугаси
                            Той и без това има отрицателна броне-пробиваемост.Обикновено ти реди 2-3 рикушета преди да направиш дмж.Идеята при него е да се превърти бързо и да се мине на следващия клас с минимални загуби на време и нерви.

Comment

• Gaden Gogi
                              The Voice of Reason
                              • Oct 2003
                              • 10940

Aз също го харесвам, и ще си го оставя в гаража, това първият Пз3, тъкмо си взех вторият и ще го тествам...и повече не смятам с германската линия да се занимавам, нагое са разни грозни фантасмагории.

Comment

• Imperial
                                Мошенник
                                • Jan 2003
                                • 12066

Pz III е доста слаба ракия...
                                albireo написа

Comment

Working...