World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Точно де, обаче като вкарват подобни фантасмагории в игрити ги вкрават с проектните им характеристики, които естестиси са много далеч от възможните реални (пример Пантера, която е трябвало д абъде 35 т а реално е била "малко" повечло" , в резултата всички движат с фантасмагоиите и играта иглежда страннно, аз затова харесвам ниските тиъри, повечето машини са истински.
А най ме дразнят разни извращеняи с оръдие които елементарно не се побират на тях, като например щуг с 70 калиброво оръдия, което няма как да се събере в него, или Т-50 с 57 мм , или пък Пз4 в втората купола, това нещо и без такива извращеняи е било претоварено...а в играта въпреки тях успява да изпревари Шърман, което сее водил да добра бегачка....
Би трябвалод а има опщия "историческ абитка" иако я изберещ да те пуска само с истиснки машини, пък ако има и "национална битка" и в тоят отбор да сте само от еднанация,би било направо прекрасно.
За такива дреболии като сиви германски машини от късните тиъри дори е срамно да се споменава
Comment
-
Първите ИС-ове са с 85 мм оръдие.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©Comment
-
Първият Ис е с 85 мм, амного куполнит еим танкове са страшни,
свали си сги, страшни са, аз ги има и трите тома на хартия (третият май не се е продавал в българия) книгите са един път....сега като се замисля май се мотахем с импереца когато си купих първият том.Comment
-
Благодаря за информацията и книжките
Гоги, ти пробва ли Историческите битки на EU сървъра, дето писах за тях?
Имам спомени, че преди бая време един от девелопърите беше писал, че обмислят и вариант за "национални" битки."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
-
Не съм ги пробвал, нещо боледувам напоследък, пък и клиентите мрънкат "кога ще направиш това " и "какво става с онова"...лигльовци, не стига че правим повече нови неща от която и да е друга фирма на пазара.Comment
-
Pz4 със Shmallturm купола е наистина бил тестван. IS-85 е начална (stopgap) версия, която е КВ1С с купол от ИС и 85мм оръдие, докато изкарат IS със 122мм.Точно де, обаче като вкарват подобни фантасмагории в игрити ги вкрават с проектните им характеристики, които естестиси са много далеч от възможните реални (пример Пантера, която е трябвало д абъде 35 т а реално е била "малко" повечло" , в резултата всички движат с фантасмагоиите и играта иглежда страннно, аз затова харесвам ниските тиъри, повечето машини са истински.
А най ме дразнят разни извращеняи с оръдие които елементарно не се побират на тях, като например щуг с 70 калиброво оръдия, което няма как да се събере в него, или Т-50 с 57 мм , или пък Пз4 в втората купола, това нещо и без такива извращеняи е било претоварено...а в играта въпреки тях успява да изпревари Шърман, което сее водил да добра бегачка....
Би трябвалод а има опщия "историческ абитка" иако я изберещ да те пуска само с истиснки машини, пък ако има и "национална битка" и в тоят отбор да сте само от еднанация,би било направо прекрасно.
За такива дреболии като сиви германски машини от късните тиъри дори е срамно да се споменава
Относно непобиращите се неща - те имат някакви чертежи, и според тях, съпоставят, дали нещо би могло да се сложи на танк. Когато разработваха E-серията, пуснаха няколко чертежа, как едно или две предложени оръдия, не се събираха в куполите. Така че не го правят толкова насляпо. Но не се знае чертежите им колко са верни.War, war never changes..Comment
-
Значи щуг със 70 калибра се е мислял, но оръдието не се събира, иначе всеки може да начертае каквото си иска, както казват руснаците "хартията всичко ще изтърпи".
А предвид глупостите дето са ги натворили силно ме съмнява качеството на ресърча им, последните глупости които случайно открих- първото американско ТД в играта реалное било самоходна артилерия, докато първата артилерия в играта реалное било ТД. Пък къде откриха 114 мм броня в М10 и М36 за мене е мистерия.
Иначе за Пз4, аз не казвам че не изпитван, казвам какво е поведението на машината с него в играта.
Разни концептуалнипропуски от сорта да се упгрейдва купол без да има подобан опция за корпусите с е направо дребенееде
Comment
-
Хм... Въпреки че в раздела за Тежко въоръжение си има доста теми за танкове...
Аз лично бих се пробвал да си направя списък кой танк от WoT е реален и кой - не, а някой по-разбиращ да обясни къде съм сбъркал и защо
Шърманите имат ужасно много модификации, например. КВ - също. ИС - и те. Със самоходните оръдия е същата работа."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Честно казано и аз незнам защо изоставих немските машини, въпреки че съм превържаник на Вермахта просто тогава нямаше кой да ме посъветва. Сега ще взема Т-34 и може да се варна на немските танкове.Мисля,че много правилно си се насочил по дървото на средните.Тежките са направо скука,като поиграеш малко повечко.Но защо реши да изоставиш немските в полза на руските ? Танка с най-добро съотношение маневреност-броня + перфектно оръдие е Panther II от немския клон.Танковете които смятам на този етап за най-приятни за игра са Пършинг и Патън,естествено от Сащианския клон.От къде ти хрумна да развиваш точно руските бози ? Най-лесни за развитие пак са сащианците.Практически всичките им леки-средни машини са с много добра скорост+ прилично за класа си оръдие.При рашъните удоволствие може да получиш единствено от нереално бустнатите Т-34-85;Т-44 и Т-54,но като лично усещане не бих те посъветвал.Американските са в пъти по-балансирани.Лично се стремя към грозния пинокио Panther II.Още не съм я открил,но поиграх през профила на приятел и съм леко шашардисан.За 3 битки направих 19 фрага,взехме 3 победи камара експ и пари.Може да е до късмет,но просто е нереална като плавност на хода и стрелба от движение.Само този уникално дълъг нос ми разваля кефа.Визуално Патъна е къде по симпатичен
Comment
-
Предвидено е в бъдещи версии, да има допълнителни модули броня за корпусите. Дадоха пример бронята на Stug3 - 50мм+30мм. И казаха, че всички танкове с допълнителна броня, ще я имат като опция.Значи щуг със 70 калибра се е мислял, но оръдието не се събира, иначе всеки може да начертае каквото си иска, както казват руснаците "хартията всичко ще изтърпи".
А предвид глупостите дето са ги натворили силно ме съмнява качеството на ресърча им, последните глупости които случайно открих- първото американско ТД в играта реалное било самоходна артилерия, докато първата артилерия в играта реалное било ТД. Пък къде откриха 114 мм броня в М10 и М36 за мене е мистерия.
Иначе за Пз4, аз не казвам че не изпитван, казвам какво е поведението на машината с него в играта.
Разни концептуалнипропуски от сорта да се упгрейдва купол без да има подобан опция за корпусите с е направо дребенееде
Ако имате въпроси за танкове - аз съм играл с около 80% от танковете в играта, и съм с над средната статистика.War, war never changes..Comment
-
Сега свърших една много добра битка. Имахме 3 Hummel а те имаха 4, а аз бях скаут с А-20. Минах по левия фланг и карах на зиг-заг, а не да им се набия челно (както правех преди) минах в тила на врага и започнах да обикалям. През това време нашата артилерия унищожи и четирите вражески артилерии. В крайна сметка победихме и получих 15к пари и 500 ех. Много благодаря за съветите.Comment
-
На европейския само си направих акаунт.Поиграх по някоя битка с първите танкчета,стори ми се доста скучно и до там.Чакам опцията през която ще мога с танка си от руския да играя на различните сървари.Comment
-
Въпреки,че в тази игра Т-34 е куцо пиле аз лично си го пазя.С 57мм оръдие има прилична пробиваемост.Събаря дори и КВ-3,но с много стрелба и мъничко късмет.Слаба броня,нищо особено като маневреност и скорост,но като се ъпгрейдне става да си вадиш пари с него.А и има достатъчно места в хангара да си държиш един не арийски танк за разнообразие щом те кефят немчушките.Имай предвид че тяхната линия за развитие е най-трудната на нива под 6 клас.Едва първия Тигър и ПТ Пантерата са по-свестни.При артилериите Хуммела е добра като за класа си.С нея наистина се правят много пари.Аз развих тежките и сега движа с Е-75,но ми е малко тромав.
П.П. Отговора ми се получи на 2 отделни поста - сорка.Comment
.
Comment