tonev написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хунската теория за произход на прабългарите
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
-
:-)))))))
tonev написа Виж мнениеза кого става въпрос?
пп. искам си емотиконите?
Comment
-
SSmart написа Виж мнениеЗА Хазарите! Мислех,че беше ясно,но след този въпрос трябваше да си поправя поста. Идеята ми е ,че има податки за продължително съществуване на прото(или пра-,както ви харесва)българите в района на средна Азия,което автонатично означава ,че живеейки зона на контакт и с тюрки и с ираносармати са били подложени на тяхото влияние и сами са им влияели........
кога се появяват тюрки в средна азия?Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.
Comment
-
Цитат:
SSmart написа Виж мнение
P.S. Сетих се и за друго косвено доказателство. В момента нашите стари съседи и кръвни врагове,които ни преследваха чак до северночерноморските степи,живеят ,пак както едно време ,в старата си родина- Северен Афганистан и говорят на езика ,които винаги са си говорили.........
Дам, и аз съм си мислил за това .
По силата на тази логика може да се установи една сериозна "връзка" на българите ,освен с хазарите и с масагетите...
Comment
-
RIZAR написа Виж мнениеЦитат:
SSmart написа Виж мнение
P.S. Сетих се и за друго косвено доказателство. В момента нашите стари съседи и кръвни врагове,които ни преследваха чак до северночерноморските степи,живеят ,пак както едно време ,в старата си родина- Северен Афганистан и говорят на езика ,които винаги са си говорили.........
Дам, и аз съм си мислил за това .
По силата на тази логика може да се установи една сериозна "връзка" на българите ,освен с хазарите и с масагетите...A strong toun Rodez hit is,
Comment
-
Guy de Mont Ferrand написа Виж мнениеДобре бе, човек, кой съвременен народ или племе носи името "масагети"?
ма то съвренни хазари има ли?Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.
Comment
-
Въпреки твърденията на Артамонов, че хазарите и езикът им били изчезнали безследно от историческата сцена,[3] към края на 2001 г. те се появиха неочаквано в световните новини. Член на антиталибанската коалиция в Афганистан е Хезб-и-Уахдат (Партия на ислямското единство), която е коалиция от осем шиитски групировки, подкрепяни от Иран. В нея влизат главно етнически хазари с водач Карим Халили, които са 30% от 25-милионното население на страната.[4] Езикът им, който е близък на персийския, също е изследван.[5]
Да ,прав си хазарите са оцеляли ,а масагетите са изчезнали.Просто исках да кажа,че масагетите са съседи на българите ,споменават се често с тях и т.н.
Comment
-
tonev написа Виж мнениепущуните ли имаш предвид? то тях ги сочат и за наши братовчеди.A strong toun Rodez hit is,
Comment
-
днес ич не загрявам... http://upload.wikimedia.org/wikipedi...roups_1997.jpgВсяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.
Comment
-
RIZAR написа Виж мнение....към края на 2001 г. те се появиха неочаквано в световните новини. Член на антиталибанската коалиция в Афганистан е Хезб-и-Уахдат (Партия на ислямското единство), която е коалиция от осем шиитски групировки, подкрепяни от Иран. В нея влизат главно етнически хазари с водач Карим Халили, които са 30% от 25-милионното население на страната.[4] Езикът им, който е близък на персийския, също е изследван.[5]
Да ,прав си хазарите са оцеляли ,а масагетите са изчезнали.Просто исках да кажа,че масагетите са съседи на българите ,споменават се често с тях и т.н.
...........между другото,колеги ,които бяха на мисия в Афганистан,ми казаха ,че са видяли на картата на страната село с име ЧУКАР. Това ако не е прабългарска дума ...............
Comment
-
SSmart написа Виж мнениеE как към 2001г.?!?!?!? ЗА тях( тези в Афганистан) винаги се е знаело.Изчезнали са тези (юдеите) северно от Черно море.
...........между другото,колеги ,които бяха на мисия в Афганистан,ми казаха ,че са видяли на картата на страната село с име ЧУКАР. Това ако не е прабългарска дума ...............Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.
Comment
-
tonev написа Виж мнениемного подобни съобщения имаше... а някои знае ли тези хазари на какъв език говорят?A strong toun Rodez hit is,
Comment
-
:-)))))))
tonev написа Виж мнениемного подобни съобщения имаше... а някои знае ли тези хазари на какъв език говорят?
Comment
Comment